SMETA LI VAM DRUGA VJERA

NjamNjam:
"Zashto bi me uvredilo tvoje mishljenje cak i da je komentar bio upucen meni i samo meni, jer me stvarno ne zanima ono shto ne neki, za mene nebitni ljudi, govore :) Dakle mozesh ti da pricash i da tipkash shta ti god padne na pamet, mene to jednostavno ne dotice :)))
A ocigledno i ti imash problema sa predrasudama, i to prema necijim godimanam
p0z"

..........?
'Otje pishki, netje pishki ¿ :)

P.S. "Nisam rek'o da me ne zanima shta ce drugi i"nebitni" ljudi reci za mene" - niko tebe konkretno, bar sa moje strane, ni u jednom trenutku nije imenovao, ali ochigledno da si se ti sam prepoznao u tome. :))

PALL MALL - (ili ti "mislite o tome" za sluchaj da neko nije gledao tu reklamu. prim.prev.)

Pa koliko me sluzi pamcenje ti si prva pocela da se prepoznajesh u "nekim" komentarima, a sada sam ti ja kriv???

NEMAM NISTA PROTIV MJESANJA NACIONALNOSTI
JER AKO STALNO MJESAJU CLANOVI ISTE NACIJE (U NASEM SLUCAJU REGIJE ) GENI POSTAJU ISTRAOSENI I U JEDNOM MOMENTU POCECE SE RADJATI DEBILI TO JE ISTO KAO KOD INCESTA SAMO STO KOD KOD INCESTA TAJ PROCES JE BRZ
A U PRVOM SLUCAJU TRAJE DUGO ALI VREMENOM CE DOCI I DO TOGA JER ZNAM SRBI SU PRIRODNO LJEN NAROD I INTELIGENTAN ALI LJEN I ZNAM MNOGO LJUDI KOJI SU DJECA IZ MJESOVITIH BRAKOVA I SVI SU ODLICNI U SKOLI INTELIGENTNI VRIJEDNI UKRATKO: USPJESNI

MALO SAM SKRENO S TEME ALI AJD NEMA VEZE

black-devil:
Luger, ne radi religije, nego radi vlade, predsednici sve to smute, ne religija

ZNAS LI BLACK DEVIL KOLIKO JE LJUDI POGINULO U IME RELIGIJE KRENI OD KAD SU SE POJAVILE RELIGIJE (MISLIM SLUCAJEVI IZ ISTORIJSKIH KNJIGA) PA DO OVOG ZADNJEG RATA KOD NAS PA NJUJORK 11 SEPTEMBRA
A RELIGIJA SAM SE ODREKO KAD SA SKONTO KOLIKI SE SU*PCI SVESTENICI ONI SU ISKORISTILI NACIONALIZAM DA DA DOBIJU NEKI UGLED KAD JE KOMUNIZAM PAO POZIVALI NA RAT TO JE BILO NA SVE TRI STRANE, ONI KAO VJERSKE VODJE UMJESTO DA PROPOVJEDAJU MIR ZOVUNA RAT I PLUS KOGA SAM GOD UPITO ZASTO IDES ZA POPA ON JE SAMO PROTRLJO PRSTIMA KAO ONO DOBRA LOVA KAVE RALIGIJE KAVI POPOVI SVE SU TO BOLESNICI

I BIBLIJA JE PISANA RUKOM COVEJEKA NIJE SNEBA PALA

BRATE JEDINA VJERA KOJA JE ZAJEDNICKA SVIM LJUDIMA NACIJAMA U SVJETU JE POHLEPA A OVE OSTALE VJERE KORISTE SE SAMO ZA PROFIT
POSTUJEM JA TO U STA LJUDI VJERUJU NIKOM NISTA NANOS NE NABIJAM ALI KAZEM STA MISLIM STA SAM SHVATIO

CJENIM SAMO DOBRE LJUDE KAO STO SU ICARUS DZONI I JOS NEKI NEMOGU IH SAD SVE NABRAJATI
TAK CUVAKTE SE

Meni smetaju sve druge religije, nepriznajem ni jedu smatram ih sve sekstasima samo PRAVOSLAVA je ona prava :) I da srbi tako razmisljaju nebi dolazili u ovakve probleme u kojima smo sad! Definicja nase drave izgleda odprilike ovako: Srbija je zemlja: Ustasa, Madjara, Shiptara .......
Neka vama nesmeta ali budite sigurni da njima smeta i da oni nemisle tako nas nevoli niko to je samo jedna svetska maska!

Smeta brate svima druga religija i oduvek je smetala a smetace dok ne dodje ono sto je najavleno... tad ce se svi ljudi okupiti sloziti i konacno verovati u istinu... zao mi je samo onih koji su se preselili sa ovoga sveta kao nevernici i onih koji su razna zla cinili i prizivali ljude da im u tome pomognu kao da oni cine dobro prema Bogu prema svom narodu i svojoj vjeri, svako ce platiti za svoja djela i svako ce biti nagradjen za svoja djela u to nema sumnje ma koje vjeroispovjesti bio, ako svaka vjera to obecava nek se svako brine za svoja djela i tako nece biti problema..

Bimba-Eki:
Opet predrasuda. Zashto bre svi ljudi imaju predrasude o svemu. Zashto bih morao imati crne misli ako ne verujem u Hrista? Molim te odgovori mi na ovo pitanje ?? Jel zbog toga shto te tako uce u crkvi? Greshish veruj mi!!
Ma niko mene ne uci,mi se sami ucimo svemu,zivot nas uci...Nije u pitanju Hrist,ja Njega nisam cak ni spomenula,moje je srce otvoreno za sve i Hrista i Alaha i Budu i Judu pa cak i za pretpostavljenog u hinduizmu.Dobro recimo da gresim,kako bi me ti naucio i cemu.Ko tebe u stvari uci[/quote]
A Jah?

Rasta:
Bimba-Eki:
Opet predrasuda. Zashto bre svi ljudi imaju predrasude o svemu. Zashto bih morao imati crne misli ako ne verujem u Hrista? Molim te odgovori mi na ovo pitanje ?? Jel zbog toga shto te tako uce u crkvi? Greshish veruj mi!!
Ma niko mene ne uci,mi se sami ucimo svemu,zivot nas uci...Nije u pitanju Hrist,ja Njega nisam cak ni spomenula,moje je srce otvoreno za sve i Hrista i Alaha i Budu i Judu pa cak i za pretpostavljenog u hinduizmu.Dobro recimo da gresim,kako bi me ti naucio i cemu.Ko tebe u stvari uci
A Jah?[/quote]
Sta je ili ko je Jah??

Po opredeljenju sam monoteista,verujem da postoji samo jedan Bog ,i smatram da je svaka vera dobra ukoliko je zasnovana na principima vere u Dobro.Smatram da je uzaludno sporiti o verskim opredeljenjima.Ukoliko postujemo sebe ,znaci da smo u stanju postovati "druge". pOz

^MaX^:
Dynamite:
Cim neko pomene rijec "nacionalizam" meni poskacu pristevi po tijelu..uhhhh.Ako ima rijec na planeti koju mrzim iz dna duse onda je to ova..Zar nam svima nije bilo dosta mrznje,rata,ubijanja i slicno.Zar ne mozemo da zivimo mirno nego treba da se mrzimo.Mozemo li ljude da gledamo kakvi su po karakteru a ne po nacionalnosti,mozemo li da shvatimo da nas takve stvari samo vode mrznji i svemu onome sto je najgore.Zar nam nije dosta bilo svega sto se desavalo unazad nekoliko godina i zar nismo jos shvatili sta donosi nacionalizam i rasizam!?!Molio bih ovom prilikom sve ljude na planeti da razmisle malo o ovome ako vec nisu ranije i da se zapitamo ne to "Ko je prvi poceo?" ili "Ko je sta uradio?" nego da se zapitamo ZASTO to radimo jedni drugima."Svoju vjeru cijenim tudju postujem". Mnogo puta sam to rekao i zaista sam takav a volio bih kad bi svi bili takvi jer bi onda mnogo manje bilo mrznje,ratova i mislim da bi svi bili mnogo mnogo srecniji.

Apsolutno podrzavam kolegu i stojim iza svake njegove recene reci...Tako je Dynamite samo malo je onih koji razmisljaju kao mi...U tome je cela tragedija...(Nazalost..)
Svoju vjeru cijenim tudju postujem...Da, da, da...

i ja sam za verujte!!!

Anonymous:
Ne smeta, svako ima pravo na mastu :twisted: :twisted: Bog i kraljevina :D
Pored neobičnog verovanja u Omnipotentiu ultimatu, Srbicus domesticus veruje i da svako jato treba da ima pticu koja treba da ima najveća prava prosto zato što je potomak generacije koja je imala najveća prava. Ovo paradoksalno ubeđenje takođe se ne zasniva ni na kakvim činjenicama, jer je istorija dosta puta pokazala da potomci povlašćenih ptica mogu da budu sasvim prosečni izdanci vrste, a po nekad i totalni autsajderi. Ipak Srbicus-u ova paradoksalna ideja neće nikad zaživeti jer obične ptice vide prednost u metodi prirodne selekcije.

Meni ne smeta nijedna vjera koja se zasniva na ljudskosti i dobroti.I kao sto rece neko,ovde su ljudi od vjera napravili samo orudja za stvaranje ludaka i fanatika.

Veliki pozdrav za Dzoni1 od lika koji igra basket ponekad s tobom a vidimo se i u Lupingu ponekad :lol:

Back