J
JaSSminnn
Gost
I Te kako smrt ciganima . SS do groba mrzim obojene .
Hitler je bio pametan ČOVEK . Wermanht FOREVER , SKIN'HEAD
Hitler je bio pametan ČOVEK . Wermanht FOREVER , SKIN'HEAD
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
NjamNjam:"Zashto bi me uvredilo tvoje mishljenje cak i da je komentar bio upucen meni i samo meni, jer me stvarno ne zanima ono shto ne neki, za mene nebitni ljudi, govoreDakle mozesh ti da pricash i da tipkash shta ti god padne na pamet, mene to jednostavno ne dotice
))
A ocigledno i ti imash problema sa predrasudama, i to prema necijim godimanam
p0z"
..........?
'Otje pishki, netje pishki ¿
P.S. "Nisam rek'o da me ne zanima shta ce drugi i"nebitni" ljudi reci za mene" - niko tebe konkretno, bar sa moje strane, ni u jednom trenutku nije imenovao, ali ochigledno da si se ti sam prepoznao u tome.)
PALL MALL - (ili ti "mislite o tome" za sluchaj da neko nije gledao tu reklamu. prim.prev.)
black-devil:Luger, ne radi religije, nego radi vlade, predsednici sve to smute, ne religija
COVJECE PA TI SI SAM SEBE DEMANTOVO NA MOM FORUMUStoorbak:PREDRASUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bimba-Eki:Prave religije,hriscanstvo,islam,budizam i judeizam, naravno da mi ne smetaju a sva ostala bratstva..,svedoci..,ruze...,tantre-mantre : ) smetaju mi i te kako! Njihova misija nije da pomognu ljudskom rodu nego da ga ne neki,polako ali sigirno nacin,satru.
Ma niko mene ne uci,mi se sami ucimo svemu,zivot nas uci...Nije u pitanju Hrist,ja Njega nisam cak ni spomenula,moje je srce otvoreno za sve i Hrista i Alaha i Budu i Judu pa cak i za pretpostavljenog u hinduizmu.Dobro recimo da gresim,kako bi me ti naucio i cemu.Ko tebe u stvari uci[/quote]Bimba-Eki:Opet predrasuda. Zashto bre svi ljudi imaju predrasude o svemu. Zashto bih morao imati crne misli ako ne verujem u Hrista? Molim te odgovori mi na ovo pitanje ?? Jel zbog toga shto te tako uce u crkvi? Greshish veruj mi!!
A Jah?[/quote]Rasta:Ma niko mene ne uci,mi se sami ucimo svemu,zivot nas uci...Nije u pitanju Hrist,ja Njega nisam cak ni spomenula,moje je srce otvoreno za sve i Hrista i Alaha i Budu i Judu pa cak i za pretpostavljenog u hinduizmu.Dobro recimo da gresim,kako bi me ti naucio i cemu.Ko tebe u stvari uciBimba-Eki:Opet predrasuda. Zashto bre svi ljudi imaju predrasude o svemu. Zashto bih morao imati crne misli ako ne verujem u Hrista? Molim te odgovori mi na ovo pitanje ?? Jel zbog toga shto te tako uce u crkvi? Greshish veruj mi!!
- Слађем се! А шта, како мислиш, неопходно радити да би имати душу чисту?Samo gost:Ako je covek u dusi cist, nema veze koje je vere!!!
^MaX^:Dynamite:Cim neko pomene rijec "nacionalizam" meni poskacu pristevi po tijelu..uhhhh.Ako ima rijec na planeti koju mrzim iz dna duse onda je to ova..Zar nam svima nije bilo dosta mrznje,rata,ubijanja i slicno.Zar ne mozemo da zivimo mirno nego treba da se mrzimo.Mozemo li ljude da gledamo kakvi su po karakteru a ne po nacionalnosti,mozemo li da shvatimo da nas takve stvari samo vode mrznji i svemu onome sto je najgore.Zar nam nije dosta bilo svega sto se desavalo unazad nekoliko godina i zar nismo jos shvatili sta donosi nacionalizam i rasizam!?!Molio bih ovom prilikom sve ljude na planeti da razmisle malo o ovome ako vec nisu ranije i da se zapitamo ne to "Ko je prvi poceo?" ili "Ko je sta uradio?" nego da se zapitamo ZASTO to radimo jedni drugima."Svoju vjeru cijenim tudju postujem". Mnogo puta sam to rekao i zaista sam takav a volio bih kad bi svi bili takvi jer bi onda mnogo manje bilo mrznje,ratova i mislim da bi svi bili mnogo mnogo srecniji.
Apsolutno podrzavam kolegu i stojim iza svake njegove recene reci...Tako je Dynamite samo malo je onih koji razmisljaju kao mi...U tome je cela tragedija...(Nazalost..)
Svoju vjeru cijenim tudju postujem...Da, da, da...
Pored neobičnog verovanja u Omnipotentiu ultimatu, Srbicus domesticus veruje i da svako jato treba da ima pticu koja treba da ima najveća prava prosto zato što je potomak generacije koja je imala najveća prava. Ovo paradoksalno ubeđenje takođe se ne zasniva ni na kakvim činjenicama, jer je istorija dosta puta pokazala da potomci povlašćenih ptica mogu da budu sasvim prosečni izdanci vrste, a po nekad i totalni autsajderi. Ipak Srbicus-u ova paradoksalna ideja neće nikad zaživeti jer obične ptice vide prednost u metodi prirodne selekcije.Anonymous:Ne smeta, svako ima pravo na mastu![]()
Bog i kraljevina
![]()