Slazem se sa devojchitzinim komentarom da je ovo slobodna zemlja za iznoshenje slobodnog mishljenja, shta god ona pod "zemljom" podrazumevala (u to ovaj put ne ulazim). Samo, da bi bilo slobode potrebno je da postoje i neka pravila kako bi se ta sloboda i odrzala. Paradoksalno, ali i istinito. Jedno od osnovnih i najbitnijih (po meni) jeste kultura izrazavanja i komunikatzije. Jedno je iznositi svoje mishljenje i stavove, bili oni pozitivni ili negativni, a drugo je kroz to isto iznoshenje omalovazavati, ponizavati i pottzenjivati nekoga.
To je upravo ono shto me je iziritirali i izprovotziralo na neki nachin u tvom komentaru, a ne "stav".
"Da zivimo kao sav normalan svet" & "Nije teshko biti fin" itd...
Shto se tiche onoga "hypocrites" neka te to toliko ne pogadja jer se ni u kom sluchaju nije odnosilo na tebe, s obzirom da mi tvoj komentar, koliko god * i nepromishljen bio, deluje najiskreniji, i ma koliko mi se ne svidjao, to poshtujem.
Ostalima, ako se iko nashao povredjen ili uvredjen pomenutim terminom se izvinjavam za nanetu mu dushevnu bol i pogodjenu sujetu, i smatram da bi u svakom sluchaju trebao da porazmisli o tome jer istina je ta koja boli, a ne laz.
I josh jedna sugestija, odnosno zapazanje na tvoj komentar o "Turtzima", neshto mi se chini da to bash i nije tvoje "mishljenje", jer deluje krajnje blazirano i neodluchno, bez i jednog chvrstog ili chak klimavog argumenta. Trenutno kao jedini realan izvor takvog tvog stava (usled nedostaka informatzija naravno) mogu natji vaspitanje ili ti poroditzu. Nadam se da nije tako jer bi u tom sluchaju to bilo poprilichno tuzno. Svi stavovi i viditzi vrede tek onda ako TI stojish iza njih, ako si sama doshla do istih i izgradila ih, a ne ako ti je neko rekao tako, a za to je potrebno da prodjesh kroz razne situatzije, da probash razlichite stvari i upoznash drugachije ljude od sebe same. Shto sa takvim stavom...
Rano ti je malo za takva ogranichavanja prvenstveno sebe, a onda i drugih (ako 85 oznachava tvoje godine, tj. godishte uopshte). No s vremenom se mishljenja menjaju i modifikuju... Vreme tje pokazati jer ono je najbolji sudija.
"...meshanje krvo malo glupo..." - izlizani kilshe, a i biologiju verujem da imash ili si imala u shkolitzi... ?
Iskreno... shto se konkretno meshovitog braka tiche, bilo na verskoj ili rasnoj osnovi... ne znam koliko bih volela da me zivot, ili ti srtze batzi na probu jer bi to bila prilichno velika dilema za mene uz puno vaganja i preispitivanja, shto opet, s jedne strane, dovodi do toga da se donekle u nekim stvarima poklapam sa tobom, ali iz totalno, chini mi se, drugachijih razloga. Ako ikoga ti razlozi zanimaju iznetju ih u nekom od sledetjih komentara, a ako ne zadrzatju pravo da ih zadrzim za sebe.
End of transmission! -100%