- Poruka
- 5.394
Ne valja biti sam.da ali on nije sam u glavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne valja biti sam.da ali on nije sam u glavi
Čovek je uvek sam.Ne valja biti sam.
danas ti je neki ozbiljan dan?Čovek je uvek sam.
Svaki mi je takav.danas ti je neki ozbiljan dan?
alkohol malo omeksaSvaki mi je takav.
Cinici svakako.Čovek je uvek sam.
Nisu mi potrebni nikakvi stimulansi, dovoljno sam lucidan i bez njih.alkohol malo omeksa![]()
meni trebaju,odoh kume zovuNisu mi potrebni nikakvi stimulansi, dovoljno sam lucidan i bez njih.
Svako, priznao on to ili ne, uvek smo sami, kroz ceo život, bez obzira na količinu ljudi kojima samo okruženi.Cinici svakako.
Na jezik definitivno.pod kojim uglom ulazi, da li odozgo to je iz pravca nosa ili odozdo, tj iz pravca brade
Tab izgleda ima iskustvo da nije isti osećaj ako ide na jezik i ako ide na gornje nepce. @tab503 ? traze ljudi da potvrdis, traze od administratora objasnjenje![]()
Au sine pa ti se bodešNina mi sa svojom temom o oralu dade ideju
Kako vise volite
Oral iz pravca nosa ili iz pravca brade?![]()
Glup je izraz "mošnice" podseća na mošusПравац и смер, слабо разликујем та два.
Дај детаљније. Где су мошнице ако је из правца носа а где су ако је из правца браде?
mene niko nemože da iznervira,samo ja druge mogu jel ja sam iznad svijuniste ga dovoljno iznervirali, m?![]()

U dobrom sexu nisi samSvako, priznao on to ili ne, uvek smo sami, kroz ceo život, bez obzira na količinu ljudi kojima samo okruženi.

Jadan ti onda ako tako smatraš.nepostoji dobar seks jel seks je sam po sebi loš,prljav i nemoralan
joooj neukati razumes pjtanje?
dublje ulazi kad ide na jezik umesto na gornje nepcepod kojim uglom ulazi, da li odozgo to je iz pravca nosa ili odozdo, tj iz pravca brade
Tab izgleda ima iskustvo da nije isti osećaj ako ide na jezik i ako ide na gornje nepce. @tab503 ? traze ljudi da potvrdis, traze od administratora objasnjenje![]()
Eto konačno pravog objašnjenjadublje ulazi kad ide na jezik umesto na gornje nepce![]()
valjda se ocigledne stavri ne objasnjavaju?Eto konačno pravog objašnjenja![]()
educated womanPismena, još jedan plus.![]()
U smeru kazaljke na satuNina mi sa svojom temom o oralu dade ideju
Kako vise volite
Oral iz pravca nosa ili iz pravca brade?![]()
zanimljiva teorija.U smeru kazaljke na satu