- Poruka
- 43.251
Kad bi većina moderatora bila poput tebe forum bi bio zanimljiviji.
podsetio si me odmah na onu dvojicu deda iz Mapeta ahahaha
sorryyyy ali haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi većina moderatora bila poput tebe forum bi bio zanimljiviji.
Pa poranio si, imas samo 66 poruka. One se ne druzi sa nikim ispod 5000.Kad bi većina moderatora bila poput tebe forum bi bio zanimljiviji.
ma jok, vidiš da s e lepo zezamoVidno uvlačenje moderatoru
Jel po Pravilniku?![]()
sa nikim ne, ali ni sa kim moždaPa poranio si, imas samo 66 poruka. One se ne druzi sa nikim ispod 5000.
Nije pohvalno da te podsećam na dede, čak i cinici imaju dušu.podsetio si me odmah na onu dvojicu deda iz Mapeta ahahaha
sorryyyy ali haha
Pismena, još jedan plus.sa nikim ne, ali ni sa kim možda![]()
Tacno, zato sam tako i napisao.sa nikim ne, ali ni sa kim možda![]()
Poceli su. Samo napred!Pismena, još jedan plus.![]()
Pokušavaš da omekšaš moj cinizam, evo koliko sam se naspamovao na ovoj temi zbog tebe.Eto vidiš kako može biti zabavno ahahaha
To dok ne ukapiraš da tab otvara samo spamerske teme, tome valjda i služe.Pokušavaš da omekšaš moj cinizam, evo koliko sam se naspamovao na ovoj temi zbog tebe.
Mada tema ne zaslužuje ništa bolje.

Cinizam po zelji.Pokušavaš da omekšaš moj cinizam, evo koliko sam se naspamovao na ovoj temi zbog tebe.
Mada tema ne zaslužuje ništa bolje.
haha čuj ''danas'', nije samo danas zemljače no bukv svaki bogovetni dan i svaki sekund se spama milijon predebilnih (i što bi mladi danas rekli cringe) tema a i poruka,ubedljivo naj gori ''forum'' ikad' objektivnoNije samo ova, vidim danas je gomila idiotskih tema.

Dosla zadnja vremena.haha čuj ''danas'', nije samo danas zemljače no bukv svaki bogovetni dan i svaki sekund se spama milijon predebilnih (i što bi mladi danas rekli cringe) tema a i poruka,ubedljivo naj gori ''forum'' ikad' objektivno![]()
cuti mali aman.haha čuj ''danas'', nije samo danas zemljače no bukv svaki bogovetni dan i svaki sekund se spama milijon predebilnih (i što bi mladi danas rekli cringe) tema a i poruka,ubedljivo naj gori ''forum'' ikad' objektivno![]()
Pa vidi kada u temi pročitaš smer oralca šta drugo očekuješ? Naučnu studiju o uglu pod kojim q ulazi u usta ?haha čuj ''danas'', nije samo danas zemljače no bukv svaki bogovetni dan i svaki sekund se spama milijon predebilnih (i što bi mladi danas rekli cringe) tema a i poruka,ubedljivo naj gori ''forum'' ikad' objektivno![]()

nateraj me malenacuti mali aman.
i to što kažešPa vidi kada u temi pročitaš smer oralca šta drugo očekuješ? Naučnu studiju o uglu pod kojim q ulazi u usta ?
Odmah se skloniš sa takve teme i kažeš bouže idem na nešto pametnije.
Zatim odeš na neku drugu, učiniti se krindž i odeš na petu.. i tako kružiš dok ne pregledaš sve teme, podigneš gledanost foruma i svi zadovoljni ! haha
dodji!nateraj me malena
i to što kažeš
stižemdodji!
Samo za cinikaPa vidi kada u temi pročitaš smer oralca šta drugo očekuješ? Naučnu studiju o uglu pod kojim q ulazi u usta ?
Zatim odeš na neku drugu, učiniti se krindž i odeš na petu.. i tako kružiš dok ne pregledaš sve teme, podigneš gledanost foruma i svi zadovoljni ! haha
Rasturili smo ga na filozofiji, sad došo da se guzi na LjisuPa vidi kada u temi pročitaš smer oralca šta drugo očekuješ? Naučnu studiju o uglu pod kojim q ulazi u usta ?

Rasturili smo ga na filozofiji, sad došo da se guzi na Ljisu![]()
cuti mali aman.