Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
Kada sam ga prvi put videla (Supermen Returns) izgledao mi je bolje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasha85:Ne znam, meni je najbolja prava crvena...
Nego, je l' zna neko koji je ono instrumental na kraju epizode?

Disk mi nista ne vredi... 
ma samo malo preciziraj sta trazis - ono sto je islo tokom odjavne spice, ili pre toga?Sasha85:Bas lepo... Onda nikada necu da nadjem to...![]()
"Perry" je svakako jedna od najboljih epizoda..maniaccc:E ove novije epizode mi se bas svidjaju, nekako su uzbudljivije, zanimljivije!!
Tinar:Meni def. nije ova bila najbolja epizoda... Nego, zar nije u proshloj epizodi Kloi ukinula zid tajni? :?
zhix:ma samo malo preciziraj sta trazis - ono sto je islo tokom odjavne spice, ili pre toga?
zhix:"Perry" je svakako jedna od najboljih epizoda..
I ne samo zbog "leteceg traktora"..
Inace glumac koji ga je igrao, (Michael McKean), je muz od Marthe Kent (Annette O'Toole) u "realnom" zivotu..
A da. :? Nisam pohvatala shta je sanjao a shta je stvarno bilo... Zato je onaj prvi deo, na Krater jezeru, bio mnoogoo dobar...Sasha85:Nije... To je Clark sanjao...![]()

Samo neka se on skida... :-PSasha85:Bas na sam kraj epizode... Kada ide ona crna odjavna spica... Tek od skora su poceli da pustaju ovaj instrumetal, do sada je bilo nesto drugo...
Samurai Jack:ako vam nesto znaci....skidace se u jos nekoliko epizoda!!!