Smallville

Ova slika Brandona Routha je montirana. Odelo je promenjeno za potrebe filma. Tacnije, ne promenjeno nego restilizovano. Trenutno se vode velike on-line polemike koje je odelo bolje. Ovo odelo je ono koje je nosio Cristopher Reeve....a novi Superman izgleda ovako

http://www.supermanhomepage.com/images/superman-returns1/superman-costume2-tb.html

kao sto vidite, S je drugacije, manje je, nijansa crvene je drugacija, gace su plice, plast je zagasito crven.....suma sumarum - odelo je restilizovano. E sad ko je je bolje...stvar ukusa. Inace on kao Klark Kent, u odelu i s cvikerima izgleda odlicno. Ma ko pravi!

Hmm...zar nije trebalo danas da nova epizoda bude vezana za Clarka? Primetila sam da uvek jedna epizoda bude o nekome ko je bio pod uticajem meteorita, a druga bude u vezi Clarkovog porekla...Evo danas su bile zaredom dve epizode o nekim "freakovima", hehe

dobra je bila muzika u ovoj epizodi (REM!!), posebno moja omiljena Imitations of Life...

Sasha85:
Ne znam, meni je najbolja prava crvena...

Nego, je l' zna neko koji je ono instrumental na kraju epizode?

Te instrumentale na kraju kao i instrumentale sto se provlace kroz seriju je radio Mark Snow (cini mi se). Trenutno su te numere bez naslova tako da ako Snow ne izda neki CD sa muzikom iz Smallvilla...

Smallville ima mnogo dobru muziku...

Predpostavila sam da je to njegov instrumental... Nego cisto da proverim... :)

Superman: The Movie score by John Williams -- Mark Snow's version of portions of the score for Superman: The Movie were used in several scenes of this episode also.

To je ta muzika, ali gde to da nadjem... :( Disk mi nista ne vredi...

Za ovu epizodu - "Slumber" je bile primenjena vrsta "interne sale" u vezi izbora muzike ako niste primetili..

Posto je sve u bilo vezi snova - Clark sanja Sarine snove, njegovo oko je vise puta prikazano kako se snazno pomera u toku tzv rem faze (Rapid Eye Movement) - intenzivnog sanjanja..

Sve numere su bile od R.E.M.-a.. !

Ti si se tu nesto zbunila s muzikom sasha, John Williams-ove muzike/obrade ovde nije bilo..
Tu i tamo je upotrebe, ali samo za "specijalne" epizode, poput "Rosetta-e" ili finalnih za sezone, kad postoji neka snazna referenca/tematika u vezi Supermena..

maniaccc:
E ove novije epizode mi se bas svidjaju, nekako su uzbudljivije, zanimljivije!!
"Perry" je svakako jedna od najboljih epizoda..
I ne samo zbog "leteceg traktora".. ;)

Inace glumac koji ga je igrao, (Michael McKean), je muz od Marthe Kent (Annette O'Toole) u "realnom" zivotu..

zhix:
"Perry" je svakako jedna od najboljih epizoda..
I ne samo zbog "leteceg traktora".. ;)

Inace glumac koji ga je igrao, (Michael McKean), je muz od Marthe Kent (Annette O'Toole) u "realnom" zivotu..

Meni je bas bilo smesno kada je Clark pokusao da prestane da trci... :-P I kada je pricao sta mu se sve izdesavalo kod je to pokusavao...

Uh da znas....ma ja bi se sa Lanom bucnuo i u Savu kod Ostruznickog mosta kolko je dobra riba....
evo jedan zanimljiv sajt www.smallville.net
nema spojlera, sadrzaja epizoda i slicno vec je sajt zamisljen kao da Smallville postoji. Imate mapu Smallville-a, informacije o bitnijim zgradama, proizvodi sa farme Kentovih, virtuelni obilazak Lexove kuce....a i mozete da konkurisete za posao u LuthorCorp-u...

Back