Smallville

Meni je serija počela da bude malo dosadna, ali
ove poslednje epizode su super!
Eto gledala sam danas, jako dobra epizoda beše :)

Informacija:Leks će otići sa ostrva i onda će da
pravi istragu ko mu je smestio
Ne mogu da verujem da je Helen to mogla da uradi,
koja lujka, baš sam mislila da je fina :o

Tinar:
Kako su dobre ove poslednje epizode!!! :shock: Dabogda Klark nikad ne skinuo onaj crveni prsten. Kako dobro izgleda, majko mila!!! :cry: :cry:

Hihi, slazem se :oops: :oops: Tek ona razbarusena kosica...

Sto se tice Helen, nije mi bas jasno sta se desava, rekla bih da su "u hodu" izmenili njen lik... Ali ona je ipak bila krajnje diskretna i profesionalna oko onog uzorka Klarkove krvi... Videcemo sledece nedelje :P

Sasha85:
Taj sajt je super, odatle skidam muziku koja mi se svidi iz serije... ;) Ali ne zelim da znam sta ce se desavati, ovako je bolje... :)

E vidis, u poslednjoj epizodi (Exile) bila je super pesma, ali nigde na netu ne postoji tekst pesme a kamoli mp3 :(
->"Goodtalk" by Shocore - Played when Clark brings Lana to Atlantis.
Ide nesto "here beside me it's heaven, here beside me angel??" itd.
Je l' jos neko primetio pesmu?

Dobro su ukomponovali Frantic od Metallice ;) Tik-tik-tik... :)

maniaccc:
Jel mislim na onu kad je ona dosla kod njega u ambar posle Lexovog vencanja, a on je nosio onaj kljuc od kriptonita ili na neku drugu?!

Ne, ne, kriptonit kljuc je nosio u epizodi pre ove poslednje, Exile.

Sasha85, ma probala sam i good talk i goodtalk i samo shocore... no dobro, bice repriza u subotu pa je mozda i snimim :)

E pozdrav svima...Pratim vas od pocetka ali nikako da napisem nesto...Kucnuo je cas...
Mis'im serija jeee....ne propustam ni jednu epizodu.
Ali ona Kloi...kako me nervira,u onoj epizodi kada je Klark hteo da unisti brod pa ona dosla i tako ga zadrzava,meni srce lupa k'o ludo...Da li ce stici,sta ce biti...A Lana nije losha,ali stalno kao da ce da zaplace,ima neke cudne oci,kao da je staklo preko njih,mozda neka sociva,nemam pojma...
Eto,par komentara od mene.Za sada.Bice jos.Cao. :wink:
A evo nesto za zenski deo 4uma...
http://groups.msn.com/JustinBruenin...msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=26

Mada,meni nije nesto na ovim slikama...

consigliere:
A Lana nije losha,ali stalno kao da ce da zaplace,ima neke cudne oci,kao da je staklo preko njih,mozda neka sociva,nemam pojma...

http://groups.msn.com/JustinBruenin...msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=26

Mada,meni nije nesto na ovim slikama...

Hehe, slazem se za Lanine oci, bas su cudne, pomalo vanzemaljske, zar ne? :)

E, ali covek je, moram da priznam, stvarno lep! Evo, recimo na ovoj slici (baneru)->
top.jpg

Steta sto zivi cak u Americi...hehe :oops: :oops:

Serija je ekstra, mozda, ako ne i sigurno, najbolja koja se trenutno prikazuje. Mada ima jedan detalj koji me nervira: Uvek se nadje neko ko moze prebije Klarka. Znam da je zbog toga zanimljivije, ali ipak on je supermen a izgleda ga i cale bije... :shock:

Pa svi koji su mogli da ga biju su bili pod uticajem onog kriptonita, a on je jedino slab na to!!!
A sad je cale postao isto sto i on, da bi mogao da ga vrati kuci, jer drugacije nije mogao, dok je on pod uticajem crvenog prstena, ali ne verujem da ce ostati takav..

Brr...izgleda da sam se zeznula za onu pesmu...tj, pomesala sam epizode (nije EXILE!) :oops: ona GOOD TALK pesma je neka uzasna elektronika (cula sam juce...)

A evo sta pise na krypton sajtu

Episode #4-21: "Forever"
"Anywhere With You" by Split Habit
"Down" by Tim Cullen
"Around The Way" by Wonderlife - This is the song played at the end of the episode. Many people were e-mailing to ask about this one!

Izgleda da je to ova poslednja...
Ah, dobro...nije ni bitno :cry:

Hello people!
Tek sam danas videla vasu temu i reko da vam se prikljucim posto stvarno obozavam seriju.Strava je...A Klark i Lex...;)
Nego procitala sam da je neko napisao da ce Lex i Klark biti neprijatelji?!
Poz. za sve

Jovcica:
Brr...izgleda da sam se zeznula za onu pesmu...tj, pomesala sam epizode (nije EXILE!) :oops: ona GOOD TALK pesma je neka uzasna elektronika (cula sam juce...)

A evo sta pise na krypton sajtu

Episode #4-21: "Forever"
"Anywhere With You" by Split Habit
"Down" by Tim Cullen
"Around The Way" by Wonderlife - This is the song played at the end of the episode. Many people were e-mailing to ask about this one!

Izgleda da je to ova poslednja...
Ah, dobro...nije ni bitno :cry:

Secas li se mozda nekih reci pesme?

Secam se, ali zaista delica :)
...here beside me, it's heaven
...here beside me, angel a kasnije kaze i here beside me, devil
*Rock on* :)
probala sam da potrazim na Google-u, uvek tako kad cujem neku pesmu a ne znam cija je ukucam deo reci pesme i pronadjem je. Medjutim, ova pesma (izgleda) nije izdata ni na jednom cd-u(??)
Jedino ako neko ima snimljenu epizodu Forever pa pronadje pesmu i sl. :D

A sta ce se to desiti pa ce postati neprijatelji?
Ne mogu da verujem,sada su dobri,kao braca,ne znam sta ih moze toliko posvadjati...Jedino da Klark otkrije onu prostoriju gde Leks drzi sve podatke o njemu,ali opet...

Back