Smallville

Njemu se vratio vid kada se pojavio njegov mladji sin Lukas... Ako se tako bese zove... Tj. Lukas ga provalio da ovaj vidi... A tada je on i priznao da vidi i da je video nekoliko nedelja pre toga,ali nije hteo da prizna jer kako kaze "iznenadjujuce je sta sve ljudi rade u tvom pristustvu kada misle da ih ne vidis"...

Ova u nedelju je bila poslednja episoda 2. sezone... Nadam se da su jos odkupili...

A da... Verovatno ne znas,ali Marta je trudna... :)

Provalila sam po poslednjoj epizodi da je Marta trudna. I kada je to Clark bio NAKED???!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: Sasha, mrzim te... :cry: I sve koji su videli tu scenu... :cry:

Hmmm, chisto onako, malo da zashecerimo temu...
wub.gif
Smallville-1.jpg

Tinar:
Provalila sam po poslednjoj epizodi da je Marta trudna. I kada je to Clark bio NAKED???!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: Sasha, mrzim te... :cry: I sve koji su videli tu scenu... :cry:

He,he... :lol: :lol: :lol:
Na,na,na,na,na... Ja sam ga videla naked... U ta ta... :D
U jednoj epizodi su ga neki bad gays koji su koristili ono zeleno (ubi me,ne mogu da se setim kako se zove...) imali vecu snagu od njega... I zatvorili su ga u peci... I kada je izasao,sva odeca mu je izgorela... Jos onako on stoji, a njega obasijava vatra... :)

Sasha85:
Tinar:

He,he... :lol: :lol: :lol:
Na,na,na,na,na... Ja sam ga videla naked... U ta ta... :D
U jednoj epizodi su ga neki bad gays koji su koristili ono zeleno (ubi me,ne mogu da se setim kako se zove...) imali vecu snagu od njega... I zatvorili su ga u peci... I kada je izasao,sva odeca mu je izgorela... Jos onako on stoji, a njega obasijava vatra... :)
dry.gif
Sad me terash da pretrazujem internet... C, c, c...

Kako su dobre ove poslednje epizode!!! :shock: Dabogda Klark nikad ne skinuo onaj crveni prsten. Kako dobro izgleda, majko mila!!! :cry: :cry:
@Sasha
Meni nije izlazila ona slika. Evo, pokushacu ponovo da je nadjem... :twisted:

Tinar:
Kako su dobre ove poslednje epizode!!! :shock: Dabogda Klark nikad ne skinuo onaj crveni prsten. Kako dobro izgleda, majko mila!!! :cry: :cry:
@Sasha
Meni nije izlazila ona slika. Evo, pokushacu ponovo da je nadjem... :twisted:

He,he... To... :D :D :D

Ne znam, dobar je Klark sa prstenom, faca... Ali sam navikla da glumi dobricu... :)
Ove epizode su sve bolje...

I da... YES!!! Odkupili su i 3. seznonu! :)

Back