Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Gracias svima. Nego, gledala sam ja epizodu sa sherifom i mislim da mu se nije tada vratio vid. :? Svejedno, ko zna tachno sve neka rekne... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinar:Gracias svima. Nego, gledala sam ja epizodu sa sherifom i mislim da mu se nije tada vratio vid. :? Svejedno, ko zna tachno sve neka rekne... :wink:
hehehe....valja li cemu? vjerujem da da..... mmmmmmmhmmmmmmm tommy....Sasha85:E,da... U jednoj epizodi je Klark bio naked...![]()
Tinar:Provalila sam po poslednjoj epizodi da je Marta trudna. I kada je to Clark bio NAKED???!!! :shock: :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
Sasha, mrzim te...
I sve koji su videli tu scenu...
![]()
sofffy:hehehe....valja li cemu? vjerujem da da..... mmmmmmmhmmmmmmm tommy....Sasha85:E,da... U jednoj epizodi je Klark bio naked...![]()
Sasha85:Tinar:Provalila sam po poslednjoj epizodi da je Marta trudna. I kada je to Clark bio NAKED???!!! :shock: :shock: :shock: :shock:![]()
![]()
Sasha, mrzim te...
I sve koji su videli tu scenu...
![]()
He,he...![]()
![]()
![]()
Na,na,na,na,na... Ja sam ga videla naked... U ta ta...
U jednoj epizodi su ga neki bad gays koji su koristili ono zeleno (ubi me,ne mogu da se setim kako se zove...) imali vecu snagu od njega... I zatvorili su ga u peci... I kada je izasao,sva odeca mu je izgorela... Jos onako on stoji, a njega obasijava vatra...![]()
Sasha85::shock: :shock: :shock:
Tinar:Meni su se svidele obe epizode. Bash je zayebano. Nego, jel prva epizoda reprizirana od proshle nedelje? :? I mislim da nema u nedelju. Ne pishe u programu...
Sasha85:Tinar:Meni su se svidele obe epizode. Bash je zayebano. Nego, jel prva epizoda reprizirana od proshle nedelje? :? I mislim da nema u nedelju. Ne pishe u programu...
Jeste...![]()
Tinar:Kako su dobre ove poslednje epizode!!! :shock: Dabogda Klark nikad ne skinuo onaj crveni prsten. Kako dobro izgleda, majko mila!!!![]()
![]()
@Sasha
Meni nije izlazila ona slika. Evo, pokushacu ponovo da je nadjem...![]()