Smallville

[size=+1]MOLIM???? KAKAV CRNI GILIMGROVE ili kako vec????? OVO NIJE FER..... AKO NECE DA PUSTE 4. SEZONU SMALLVILLA NA PINKU NE VREDI GLEDATI I EPIZODU U SUBOTU... U GLAVI CE DA MI OSTANE SAMO NEDOVRSENA PRICA....KOLIKO JA ZNAM TE DVE EPIZODE SU JEDNA CELINA......[/size][size=+2]TO NIJE FEEEEEER[/size]

Pa...jesu ''cliffhanger''...da te drze do sledece sezone...

Evo sad sam procitao opis ''Gilmore girls-a'' - Dogodovstine samohrane majke u tridesetim i njene tinejdzerke cerke...ooooo dzizs!!! I to da zameni Smallville....
puke.gif

Pa ovo ce biti kao i pre. Prvo su pushtali epizode jednom nedeljno (subotom) i tek posle pocheli da pushtaju i nedeljom. Verovatno ce ponovo da se vrate na staro, a i logichno je...

pa ljudi sta cemo sad???
Ocemo u onaj obecani krstaski rat protiv PINKA ili da cekamo nedelju da vidimo da nas nisu zajebali....

opet ako odgledam Covenant a ne odgledam Crusade sta sam postigao....

Pa sta reci.... osim sledeceg...

[size=+1] Evo dostigli smo i JUBILARNU [size=+2]100. STRANU[/size] i jedino sto svi zelimo je da ovako nastavimo i da prestignemo sve na ovom forumu da bi pokazali da smo zajedno sa KLARKOM KENTOM [size=+2]NEPOBEDIVI!!![/size][/size]

ukoliko nas oni sa P!nka ne zajebu...teska vremena za Smallville i njegovu bandu.... :)

Je l' ima jos nekoga na Veratu ili samo kod mene ovako lose radi? :? Sto se tice invazije na Pink, ja sam prva raspolozena za to... Cak imam par bomba u rukavu... Samo recite kada i gde treba da lete... :-P

Ne, verovatno ce ponovo da pustaju jednom nedeljno... Naravno, posle ovoga ce mi biti mnogo trulo da gledam jednom nedeljno, ali samo da pustaju Smallville...

O da... 100. strana!!! :D Bravo! :D

Samurai Jack:
Pa...jesu ''cliffhanger''...da te drze do sledece sezone...

Evo sad sam procitao opis ''Gilmore girls-a'' - Dogodovstine samohrane majke u tridesetim i njene tinejdzerke cerke...ooooo dzizs!!! I to da zameni Smallville....
puke.gif

Gledala sam tu seriju na HRT-u ..
Dobra je , ali nije ni za prineti Smallville-u

Back