Smallville

Pit je deo strip mita o Supermenu...u stripu on i Lana ce se vencati i dobiti dete (sina cini mi se)...to se u smallville-u nece desiti ni za milion godina...
Producenti su resili da otpisu Pita, ali ce uvesti nove likove...svi znamo za Lois Lane i ima tu jos par likova al ako smo do sad cekali, mozemo da sacekmao jos nedelju dana...

On se u poslednje vreme uopste nije ni pojavljivao, tako da me i nije nesto dirnulo sto odlazi :roll:
...ali je svejedno bzvz sto je jedini znao Clarkovu tajnu i sad odlazi..
mozda me je ipak malo dirnulo... :(

Pa...odvezi se
supergrin.gif
Veliki broj Smallville fanova bi voleo da vidi Pita ponovo iako, ruku na srce, njegova uloga u celoj seriji i nije bila preterano velika...osim sto je znao za Klarkovu tajnu...

Oni su mogli da mu daju vecu ulogu. Mozda su i trebali jer je Pit po default-u deo Superman mita...umesto toga su odlucili (producenti) da u igri ostave Kloi...nije ona toliko losa kad se pogleda malo bolje...

Roditelji mu se razveli, a majka odselila u drugi grad... On je presao da zivi sa njom... Prvo je hteo da ostane da zivi sa tatom da bi zavrsio tu 4. godinu, ali se predomislio kada su FBI cedeli u vezi Clarka... Otisao je jer se plasio da slucajno ne kaze nesto sto ne treba...

ljudi gledam na satelitu smallville 4 sezonu jedva nesto prevedem posto je sinhronizovano na italijanski ali radnja rastura ako nekog nesto zanima sa 4 sezonom neka pita stigla je do 16 epizode
ima super cura , ako zelite postovacu sliku :razz:

Sasha85:
Roditelji mu se razveli, a majka odselila u drugi grad... On je presao da zivi sa njom... Prvo je hteo da ostane da zivi sa tatom da bi zavrsio tu 4. godinu, ali se predomislio kada su FBI cedeli u vezi Clarka... Otisao je jer se plasio da slucajno ne kaze nesto sto ne treba...

ma ne, mislio sam na glumca, da li je otisao iz serije, sta ja znam, jer je trudan, ili su mu ovi rekli: pa pa vidimo se

Back