Smallville

Tinar:
:lol:
Ne mogu da verujem da bi "po pravilu" Lana i Pit trebali da se smuvaju. :lol: I dobiju dete... :lol: A u seriji se uopshte ne druze... Chek, chek, Kloi nije bila u stripu? :?

Po pravilu, Pit je belac. Ostalo je manje vise isto...Klark i on drugari, on odlazi na koledz, upoznaje Lois a on se smuva sa Lanom...
Kloi nije nikad bila u stripu, ona je lik izmisljen za potrebe serije. Ali postala je toliko omiljena da ce je najverovatnije (ako vec nisu) ubaciti u strip...

Ja mislim da mi ipak necemo videti 4. sezonu..............................................................
Na Pinkovom sajtu ima obavestenje da Gilmore Girls pocinju da se daju od nedelje 6. novembra u 12.00............................................................................................................................................

:)Masa:
koje je lana god?
clark?
lex?

Tom Welling (Clark) was born on April 26, 1977 in New York. He went to high school at Okemos High School in Okemos, Michigan, where he graduated in 1995.
Kristin Kreuk (LANA) was born on December 30, 1982, in Vancouver, British Columbia, Canada. She was "discovered" during her senior year of high school, when she was chosen for the role of Laurel in the CBC series Edgemont.
Michael Rosenbaum (LEX) was born on July 11, 1972 in Oceanside, Long Island, New York, and raised in Indiana. He first got the acting bug doing high school plays and then did productions at Western Kentucky University.

Ali ostaje subota u 12 za Smallville...po ovom novom rasporedu...
Mislim da ce Pink pustiti cetvrtu sezonu od sad jednom nedeljno, subotom od 12...
Ako budu pucali po dve epizode nedeljno, ispucace cetvrtu sezonu do nove godine...a peta se jos uvek snima u americi...ovako sa jednom epizodom nedeljno, ostaje im vremena da mozda otkupe i petu sezonu...
ja bar mislim da je tako...
maniacc, probaj da nadjes onog lika na pinkovom forumu sto je rekao da ce biti cetvrta sezona...mozda nam on kaze tacno sta se kuva u pinku...

Poslao sam mail Pinku u vezi toga, i sad cekam odgovor, a verovatno ga necu ni dobiti..
Pinkov forum je trenutno nedostupan, pa cu mu poslati pp kad proradi...

I ja sam to isto pomislio, ali........... :-(
Nadam se da si u pravu... :)

Back