Smallville

Joj znao sam da je ova epizoda extraali ne TOLIKO EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo onaj zavrsni deo ...Lex, Lajonel, Kloi (nije valjda zaista poginula *(ako neki ovo smatraju spoilerom odgovor zelim na PP ili eventualno belim slovima)).... Bila je ona OK lik posle svega....

I STA SAD DODJAVOLA DA RADIM????????????????// DA cekam sledecu subotu i popijem korpu..... oh my god!

Sto su vam poslednje scene bez veze? Lionel iza resetaka rezira Lexovo trovanje, Cloinu smrt. Za to vreme shisha svoju kosu kao cin prociscenja, kao da je konacno zavrsio jedan posao i ostavio deo zivota iza sebe. Uz vrhunski odabranu muziku u tim scenama. Clark je uvucen u pecinu, Johnatan je u komi...Zamislite da je maj mesec i da morate da cekate oktobar za odgovore. Tako je u Americi na prelazima iz sezone u sezonu. Sta je onaj simbol na polju Kent farme? Kloi je mrtva? Johnatan je mrtav? Sta znaci ''Now my son, you shall be reborn!''? Reborn in to what? Lana je otisla i nema nameru da se vrati...

Ah da, inace je zvanicno potvrdjeno od strane producenata Smallville-a (jos uvek trazim izvornu vest) da ce Klark, u Smallville-u, nositi ODELO!!! Ljudi moji, kako je meni sad lep osecaj oko srca...
Ma ne mora ni celo odelo, dovoljno je samo da pocepa kosulju i da pokaze S i ja cu reci ''Justice is served!!!'' Ima da izgleda deset puta bolje od Brandona Routha garant!!!

Sasha85:
Smara me sto stalno onog Jor Ela prikazuju kao negativca... Lionel se osisao... :shock:

Ono sto meni nikako ne ide u glavu je sledece: kako je moguce da su Jor-El koji je dosao na Zemlju, zaljubio se u Laninu tetku, upoznao Klarkovog dedu i dobio osecaj velikog postovanja prema njemu (toliko da je od svih planeta u svemiru svog jedinog sina poslao bas njima da ga paze), koji je rekao da nije hteo da dolazi na Zemlju ali da bi sad dao sve da ostane ovde itd. i Jor-El koji je maltene ubio Johnatana, oteo im sina, iskoristio ovu devojku, ''you must obey me, rule the world'' i slicno (ima jos stvari u cetvrtoj i petoj sezoni) - ista osoba!?!?! Ja u to ne mogu da poverujem. To je ili ogromna greska pisaca koji kao da su zaboravili onu flashback epizodu u 60-e ili....Jor-El je ustvari Zod!!! To bi bio takav obrt da bi ostao nepomican dva sata nakon sto bi se ta epizoda zavrsila...

Samurai Jack:
Sto su vam poslednje scene bez veze? Lionel iza resetaka rezira Lexovo trovanje, Cloinu smrt. Za to vreme shisha svoju kosu kao cin prociscenja, kao da je konacno zavrsio jedan posao i ostavio deo zivota iza sebe. Uz vrhunski odabranu muziku u tim scenama. Clark je uvucen u pecinu, Johnatan je u komi...Zamislite da je maj mesec i da morate da cekate oktobar za odgovore. Tako je u Americi na prelazima iz sezone u sezonu. Sta je onaj simbol na polju Kent farme? Kloi je mrtva? Johnatan je mrtav? Sta znaci ''Now my son, you shall be reborn!''? Reborn in to what? Lana je otisla i nema nameru da se vrati...

A ti Samurai kao ne znas odgovore na sva ova pitanja?????

poslednje scene su bas EXTRA jake... sta drugo da vam kazem...
i bullitt 13 nemoj da nam stajes na zulj molim te....nazalost NEZNAMO da li ce nove epizode uopste i krenuti.....

Back