Smallville

Vau, odgledala sam danas reprizu epizode od nedelje i zaista, WOW! Epizoda je bas bila extra! :-D

Simptomaticno je da subotom drugu epizodu po redu uvek pratim sa nesto manjom koncentracijom... :|

Bliznakinja:
Zezas da ides na fax ? :shock:
Ja cu se,kako stvari stoje,opet uspavati :(

Tek danas sam pogledala raspored... Skoro sva predavanja su mi subotom... :-x
Jos mi nije javila drugarica da li mi je snimila... Ako nije, samo mi ostaje da se nadam da nece sutra da puste Lost... :( Samo sam 2 epizode propustla do sada i bas ovo najbitnije ne mogu da gledam... :cry:

Ja nisam gledao jutros epizode jer sam kao Sasha85 bio ne predavanju. I to od 9 ujutru! Horor! No, snimio sam Smallville! Samo jos nesto da pojedem pa cu da odgledam na miru epizode od jutros pa cu da komentarisem...

Mene drma neki optimizam da cemo ipak videti cetvrtu sezonu...stvarno ne znam sta bi moglo da se desi pa da je ne puste...
Inace, ne znam gde su samo nasli onako spooky dete da glumi ovu Emili..brrrr...

Ma haj'te, kao i uvek, u sledecoj epizodi verovatno ce sve biti drugacije od onoga kako se ova danas zavrsila... Lana iz nekog razloga nece otici u Pariz ili ce otici pa ce se vratiti, a Lajonel ce povuci neke veze i izvuci ce se iz zatvora (ovo su, doduse, samo moje pretpostavke)... Jedino za Pita znam da sigurno odlazi.
Anyway, sto rece Samurai, zaista je jeziva ona glumica sto glumi odraslu Emili :|

Starish Sasha... :lol:
Ova epizoda me iznervirala jer Clark nije na kraju reko nishta Lani (mada opravdano) i shto su i Lana i Pit otishli... :roll: Jadan Clark ostade sam (sa Kloi koju bash i ne gotivim)...

Danas je bila bas cudna epizoda..sve se nekako cudnim redosledom izdogadjalo..
Lanu su maltretirali jos jednom "freak-ovi" pred odlazak u Pariz, Klark je jurcao da je spasi, Kloi je bila tu negde izmedju, Pit se u medjuvremenu odlucio da odlazi sa kevom, Lionela uhapsili, Lex je bio veoma cudan.. :roll:
Nesto mi se nije svidela ova epizoda...sve mi je nekako bzvz uklopljeno u tu jednu epizodu.. :confused:

maniaccc:
Danas je bila bas cudna epizoda..sve se nekako cudnim redosledom izdogadjalo..
Lanu su maltretirali jos jednom "freak-ovi" pred odlazak u Pariz, Klark je jurcao da je spasi, Kloi je bila tu negde izmedju, Pit se u medjuvremenu odlucio da odlazi sa kevom, Lionela uhapsili, Lex je bio veoma cudan.. :roll:
Nesto mi se nije svidela ova epizoda...sve mi je nekako bzvz uklopljeno u tu jednu epizodu.. :confused:

Ovo je bila predposlednja epizoda sezone...prakticno uvod u poslednju epizodu...
Lana se odlucila za Pariz, Pit odlazi, Lajonel odlazi u prdekanu...a sta je sa Klarkom? Njemu se nista spektakularno nije desilo...sledeca epizoda je njegova, da tako kazem...

Back