Smallville

I chekajte ljudi, kad Lois udje u igru onda Lana ispada, jel tako?
Mislim, tako bi trebalo da bude, odnosno tako je u crtacima i filmovima i stripu, a?

Najgotivnija bi za Lois bila Uma Turman u fazonu iz ulp Fiction, a?
10101996.jpg

Johny Depp kao Jor-El? Ili kao Lex? Pa ne ide...kao kad bi rekao Svarcenegera za Betmena! A pogledaj imena za Lois Lane...Kler Dejns, pa onda Keri Russel (Felisiti)...pa neeeee ide...
Erica Durance ja najbolji izbor za Lois...dace bog da dodje cetvrta sezona pa da je svi zajedno vidimo...

Bullitt13:
I chekajte ljudi, kad Lois udje u igru onda Lana ispada, jel tako?
Mislim, tako bi trebalo da bude, odnosno tako je u crtacima i filmovima i stripu, a?

Pa...ne bas. Smallville prica pricu o Supermenovom detinjstvu, odrastanju itd. Supermenova ljubav iz tih dana je Lana...Klark uskoro krece i na fax ali ne verujem da cemo videti Lori Lemaris posto ima malo ''preteran'' :D background

Tinar:
U pravu si Bliz... :(
Nego, meni je mnogo extra shto su Lex cela ( :lol: ) i Lana u prisnom odnosu. Mada, Lana stalno ima neke drame u zivotu. Te neko hoce da je ubije (99% sluchajeva) te joj se svidja onaj, te ovaj, te ne zna koga da izabere od toliko mistera sveta... :lol:

E majke mi...stalno nesto kuka,i uvek upada u sr@nja ...
mislim da su retke epizode koje se ne zavrsavaju kad ona dolazi kod Klarka da mu se zahvali sto ju je spasao :lol:

Da se vratim u spiku....
pa zaista ste me iznendaili sa onim postom za Johnny Depp-a..... Sta da kazem....
ali pisi ti urednicima pa neka onda biraju kevina spacey-a za ulogu! :)

@Bliznakinja
U ovakvim 'americkim' naslovima uvek mora da postoji tragican lik koji ispasta po ceni svih u celoj seriji/filmu... Da li ce jednom da se desi da lana spase Klarka.....??? (samurai retoricko pitanje> ne treba mi ni odgovor niti jos crnje neki spoiler)! :)

Samurai Jack:
Da li se to ovi sa imdb.com zajebavaju ili sta!?
1 - When this project was originally in pre-production in the mid-1990s, Tim Burton was attached to direct, Nicolas Cage was attached as Superman, Jack Nicholson as Lex Luthor and Sandra Bullock as Lois Lane.
2 - Before Kate Bosworth was cast as Lois Lane, some other actresses being considered included Elisha Cuthbert, Claire Danes, and Keri Russell.
3 - Johnny Depp was considered for the roles of Lex Luthor and Jor-El.
4 - Jude Law was Bryan Singer's only choice to play General Zod. After Law turned down the role several times, Singer eliminated the character from the script.
Ljudi, ja sam u soku!!! Da li su oni normalni!?!? Johnny Dep - Jor-El, ili jos gore - Lex Luthor!? Jude Law - ZOD!?!?! Jack Nickolson - Lutor....ne..ne mogu vise...idem da prosetam kuce...ovo je...ne znam...

Od ovog spiska mi najvise odgovara Sandra Bullock kao Lois... Ne znam, mozda zato sto nju bas volim... A i savrsena je... :D
Ali ti ljudi nemaju mozga, definitivno...:?

Fanatic_Kv:
Da se vratim u spiku....
pa zaista ste me iznendaili sa onim postom za Johnny Depp-a..... Sta da kazem....
ali pisi ti urednicima pa neka onda biraju kevina spacey-a za ulogu! :)

@Bliznakinja
U ovakvim 'americkim' naslovima uvek mora da postoji tragican lik koji ispasta po ceni svih u celoj seriji/filmu... Da li ce jednom da se desi da lana spase Klarka.....??? (samurai retoricko pitanje> ne treba mi ni odgovor niti jos crnje neki spoiler)! :)

Hehehe...Kevin Spacey je vec odavno odabran. Snimanje je uveliko u toku...sta vise, premijera je zakazana za 30.06.2006...
Evo jedan retoricki odgovor - nemam pojma! :lol:

Clark-ov tacan rodjendan se naravno ne zna.. (Jor-El ''zaboravi'' da ubaci krstenicu u brod..)

Mislim da su Lana, Chloe i Pete generacija rodjena 1985-te..
Prva sezona u americi je pocela 2001-ve, (skolska 2000/2001) - prvi razred srednje, to je 15-16 godina..

Back