Smallville

Fanatic_Kv:
@Bliznakinja
U ovakvim 'americkim' naslovima uvek mora da postoji tragican lik koji ispasta po ceni svih u celoj seriji/filmu... Da li ce jednom da se desi da lana spase Klarka.....??? (samurai retoricko pitanje> ne treba mi ni odgovor niti jos crnje neki spoiler)! :)

da,brate,ali oni ga bas preterase :P

zhix:
Clark-ov tacan rodjendan se naravno ne zna.. (Jor-El ''zaboravi'' da ubaci krstenicu u brod..)

Mislim da su Lana, Chloe i Pete generacija rodjena 1985-te..
Prva sezona u americi je pocela 2001-ve, (skolska 2000/2001) - prvi razred srednje, to je 15-16 godina..

'87. god. To vidimo na kraju epizode ''Crusade" Klark i Lois dolaze ''znaš već gde'' i tu se vidi godina...

Ako covek stvarno radi u Filmsko/Serijskom odeljenju (tako nesto mu pise u profilu) to onda znaci da cemo se sigurno druziti jos nekoliko meseci...
Ne secam se ko je iznad pitao...šesta sezona se ne snima jer ni peta još uvek nije finito.

Samurai Jack:
'87. god. To vidimo na kraju epizode ''Crusade" Klark i Lois dolaze ''znaš već gde'' i tu se vidi godina...
nesto im tu ne stima..
mozda su se i oni ''presli''.. :) ako pogledas pilot, (ili screenshot na dts-u), na grobu Laninih stoji 1989..
U pilotu Lana ne izgleda kao neko ko ima 2 godine, minimum 3-4..
hmm.. morace to detaljnije da se ispita..

a kad smo vec kod pilota, da nastavimo ''simbolicku'' galeriju..
Dakle mali Lex, uz coveka koji ima ''S''..
''Nadrealizam'' ovde skoro nadjacava ''simbolizam''.. Ma Dali se ne bi postideo.. :D

CEK CEK.... Ljudi zajeb'tesva ta godista ili ostalo....
[size=+1]PINK JE DEFINITIVNO OTKUPIO 4. SEZONU????[/size]

WUHUUUUUUUUUUUuuu pa to je extra...onda nema da se brinemo .....

vestice su u prasini tamo negde posle 6. novembra :twisted:

to obavestenje na pink forumu deluje prilicno neozbiljno/blentavo.. reko neki ''bane''.. :roll:

kolko god da su neozbiljni, ipak imaju 2 - od mozda 3 najbolje serije trenutno u usa ( Smallville, Lost, Nip&Tuck )..

"Evo zvanicno mogu da potvrdim da je otkupljena i cetvrta sezona serije Smolvil, peta jos nije ali verovatno ce i ona biti u skorije vreme."

Ne verujem da bi napisao nesto ovako ako nije siguran. :roll:

Ali pogledaj mu profil...radi (bar tako pise) u Odeljenju Filma i montaze il tako nesto....ako je to tacno, nije bas totalno nepouzdan izvor...mada ja dok ne vidim ''Crusade'' ni u sta ne verujem...

ma svako moze da stavi u profil sta oce..
ozbiljan tv-sajt tu vrstu informacija stavlja na sam sajt, ne u neki post od ''djoleta'' ili ''bana''..
decko mozda i govori istinu, (nadam se zbog svih vas), ali na ovaj nacin samo doprinosi konfuziji - tj ''neproverljivosti'' informacija..

Back