Smallville

Sasha85:
Sto se tice njihovog razgovora, nista bitno niste propustili... ;)
pa ne bas..
ovde je zapravo Lana nogirala Clarka, za razliku od prve epizode ove sezone, gde je on to ucinio njoj.. nije bas da je ''sitnica''..
sad su 1:1..
spremni za neki novi pocetak, drugu sansu, negde ''down the road''..:)

Mislim da se secam...ali ne bih da spojlerisem...
No, nije to sad ni bitno...
Jel primecujete da Lionel uvek pre reči ključ, ključaonica, otvor...kaže osmougaoni? Redovno govori ''octagonal key'', ''octagonal keyhole'', ''octagonal hole'', ''octagonal indent''....mislim da smo svi naucili da je u pitanju ''osmougano'', dovoljno je samo ključ, rupa, ključaonica...hehe...

maniaccc:
Molim za jedan spoiler od onih koji znaju.
Da li ce Lana i Clark ikada biti zajedno ? :roll:
Pisite na pp jer ne verujem da svi zele to da znaju!
hehe..
ovo je vec slucaj kad nestrpljenje ''evoluira'' u frustraciju..
otprilike kao ovaj virus pticjeg gripa koji moze da postane vrlo opasan ako ''mutira/evoluira''

ne preporucujem nikako - vise ces uzivati ako ne znas.. trust me..
medjutim - mozda je vec ''kasno''.. :)

maniaccc:
I meni je bas bilo cudno sto je Clark onako "nasrnuo" na nju, jer on inace nije zeleo da budu zajedno, da ne bi bila povredjena.. :confused:
Meni se svidela ta scena u Talonu, ono mao akcije i od Clarka, napokon... :roll: E sad, jedino shto mi nije bilo jasno je to oko kljucha. Ako je kod doktora (Reevs-a) bio kljuch, kako se onda onaj kod Johnatana pokrenuo u pecini? Jel mozda to neka kopija koju su napravili? To mi jedino nije jasno... A Lana pochinje da smara... Yebote, samo neshto izmishljaju da ne budu zajedno... :roll:
E da, i meni je na pola minuta nestala slika. Znachi, nije do antene... :)

e ljudi chekajte sad malo,zar nije u filmu on sa lois lejn?tojest kloi,jer ona je u nekoj epizodi rekla da joj je to psudonim?ili posto je to ime neke njene rodjake,mozda mu je sudjeno da bude s tom rodjakom?eh,da!i shta se desilo sa onim lanchichem shto je imala ona indijanka?treba,da onaj ko ga ima bude sudjen njemu??? :confused: ahhhh,i'm totally confused...

zhix:
elem, ako je jos nekom nestala slika na pola minuta pred sam kraj danas -:? nek se prijavi

Evo, i meni je nestala slika, pitam se sta to bi, hvala na transkriptu ;)

Ali zasto se svi cudite zbog Laninog i Clarkovog ponasanja...On nije sasvim iskren prema njoj, ona to oseca, i ni jedno ni drugo ne zele vise da se povredjuju... Ne bih da odlutam u teme odeljka foruma Ljubav, ali svi valjda znaju da je kljuc uspesne veze upravo iskrenost, ali i poverenje (koje ne moze da postoji bez ovog prvog)... 8-)

Haha, koje ludilo kad su se tukli Lajonel i Dzonatan, zezam se ja - O,ne,pa kako moze da tuce coveka sa bolesnom jetrom... O, pa i ovaj ima bolesno srce... Brr... :shock:

Tinar:
E sad, jedino shto mi nije bilo jasno je to oko kljucha. Ako je kod doktora (Reevs-a) bio kljuch, kako se onda onaj kod Johnatana pokrenuo u pecini?
bio je svo vreme kod Kent-ovih.. Tek na kraju je na -zasad ''misteriozan'' nacin dosao do dr Virgil Swan-a..
Razgovor koji su imali Lionel i Swan, je prekinut kada mu je Swan predlozio neku vrstu dogovora.. Taj dogovor je verovatno bilo nesto u vezi kljuca, kako bi Swan ''prevario'', ili nesto iznudio od Lionel-a, tj zastitio Clark-a.. ;)

Moguce je takodje da je taj - nameravani tok price kasnije morao biti promenjen, jer kao sto znamo, Christopher Reeve je negde kasnije te godine preminuo..

zhix:
pa ne bas..
ovde je zapravo Lana nogirala Clarka, za razliku od prve epizode ove sezone, gde je on to ucinio njoj.. nije bas da je ''sitnica''..
sad su 1:1..
spremni za neki novi pocetak, drugu sansu, negde ''down the road''..:)

Pa, nije bas... Bilo je ocigledno da ce mu ona dati sad korpu... ;) I da je bio njen red na to... :-P

Back