Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
Sto se tice njihovog razgovora, nista bitno niste propustili... 
Izmisljaju nesto, kao i obicno...

Izmisljaju nesto, kao i obicno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne bas..Sasha85:Sto se tice njihovog razgovora, nista bitno niste propustili...
hehe.. taj kljuc - "key'' je vrlo ''pokretljiv''..Samurai Jack:A to sa kljucevima mi totalno nije jasno...sta je Johnatan imao ako je pravi kljuc kod Swann-a?
hehe..maniaccc:Molim za jedan spoiler od onih koji znaju.
Da li ce Lana i Clark ikada biti zajedno ?![]()
Pisite na pp jer ne verujem da svi zele to da znaju!
ovo su cini se ''izjavili'' i Adam i Eva nakon sto zagrizose onu vocku sa ''drveta znanja''..maniaccc:Sad znam i nije mi zao zbog toga!!!![]()
Meni se svidela ta scena u Talonu, ono mao akcije i od Clarka, napokon...maniaccc:I meni je bas bilo cudno sto je Clark onako "nasrnuo" na nju, jer on inace nije zeleo da budu zajedno, da ne bi bila povredjena..![]()
zhix:ovo su cini se ''izjavili'' i Adam i Eva nakon sto zagrizose onu vocku sa ''drveta znanja''..
onda su ''proterani'' iz ''raja''..
:shock:
zhix:elem, ako je jos nekom nestala slika na pola minuta pred sam kraj danas -:? nek se prijavi
bio je svo vreme kod Kent-ovih.. Tek na kraju je na -zasad ''misteriozan'' nacin dosao do dr Virgil Swan-a..Tinar:E sad, jedino shto mi nije bilo jasno je to oko kljucha. Ako je kod doktora (Reevs-a) bio kljuch, kako se onda onaj kod Johnatana pokrenuo u pecini?
zhix:pa ne bas..
ovde je zapravo Lana nogirala Clarka, za razliku od prve epizode ove sezone, gde je on to ucinio njoj.. nije bas da je ''sitnica''..
sad su 1:1..
spremni za neki novi pocetak, drugu sansu, negde ''down the road''..![]()
ma mnogo si mi ti nesto vidovita..Sasha85:Pa, nije bas... Bilo je ocigledno da ce mu ona dati sad korpu...![]()
Sasha85:Kako si me istripovala Bliz... Bila sam ubedjena da sam promasila temu... :-P Nisam navikla da te vidjam na ovoj temi...![]()
zhix:ma mnogo si mi ti nesto vidovita..
gde drzis kuglu![]()
Bliznakinja:Hehehe![]()
Pa eto,resila i ja da dodjem na temu,s obzirom da Smallvile ne propustam(osim ako se uspavam
)
Corey:Nego šta mislite o "prijateljskom" odnosu Klarka i Lex ćelu?
vladimirnb:ko je skinuo prvu epizodu petog seriala ako moze nek postuje link ili tornet da nebi skidao 100 fake fajlova
Sasha85:U bre Bliz, nista ne znas... Ukljuci alarm, kao i svi mi ostali... :-P