Smak sveta???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citala sam i ja knjigu, zove se biblijski kod, ima slicnu tematiku kao ta o kojoj pises, servant.
redovi, broj slova, recenice, tacni slogovi, kombinatorika... ima logike al bas moras da se udubis da desifrujes

cinjenica je da treba da pocnemo da upotrebljavamo i one neiskoriscene predele mozga koji se veci deo zivota u stvari dosadjuju ;)

U Bibliji imas opis behemota, opis podseca na dinosaurusa: Jov 40;15-24
''Погледај сада бехемота, кога сам начинио као и тебе. Траву зелену као бик једе. Гле, у бедрима је снага његова, велика снага његова почива у мишићима његовим. Савија реп свој као кедар, испреплетене су тетиве бедара његових. Кости су његове цеви бакарне, јаке су кости његове попут кованих полуга гвоздених. Он је прво од дела Божјих. Само Творац његов може мач свој к њему примаћи. Горе му дају плодове своје, а тамо се све звери пољске играју.
Под лотосима трновитим он почива, на месту скровитом, у трсци и мочвари. Лотоси трновити заклањају га сенком својом, тополе крај вода окружују га. Ако река много набуја, он не бежи прес трављен. Миран је чак и кад Јордан навали у уста ње гова. Хоће ли га неко ухватити на очи његове? Мо же ли му неко куком нос пробити?''

.

A dinosaurus je vatru kroz nozdrve rigao kao što je opisan Behemot???

Čim smo do sexa stigli, tema je zaista postala ozbiljna, ali šalu na stranu, mislim da niste u pravu po pitanju zemljotresa u centralnoj Srbiji.
Elem, epicentar nije bio tamo već u Kini, ima ih oko 1 000 000 000 koji milion manje više, pa zamislite kada su se uhvatili posla, tlo je počelo da podrhtava, a efekat se osetio u Srbiji :lol:

Još ako im se Indijci pridruže.......teško nama, nemamo sa čim da im uzvratimo....

Slazem se. Otvori cetvoro ociju i pazljivo procitaj.

Ne slažeš se nego si 100% siguran da te dragi bog zaštitio da biblija nije dirana od Lucifera.
A toliko je zaštitio da je na kraju biblije slijedeče:

19 I ako tko oduzme od riječi knjige proročanstva ovoga, Bog će oduzeti njegov dio od drveta života i od grada svetoga, o kojima je pisano u knjizi ovoj.

Veliki "bog" treba riječi da zaštiti bibliju...Uistinu je velika moć zaštite ...

A ako i sam šalje silu zablude što li tek onda mu protivnik tek u stanju.....

11 I zato će im Bog poslati silu zablude, da vjeruju laži,
1 Solunjanima 2

Pa,ondak,na primer EKOLOGIJA,ona je tu vrlo bitna...
treba izbaciti pasulj,
šta izbaciti? ZABRANITI!!! Zakonskim odredbama...
Jer,kad god se nacija prejede pasulja uvišestruče
se pozdravi uz "unutrašnjosti"....
Pa,jel nije?:sad2::sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back