Smak sveta???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam ja kriva sto su ljudi neozbiljni :D
u principu nisam ni ja neki fanatik po tom pitanju, zanimalo me je sta ljudi misle, nisam ni ocekivala naucnike ;)
a pravo da vam kazem, bas me briga sve i da sutra bude smak sveta :D ne plasim se :)

NECE BITI SMAK SVETA, jer Bog nece dozvoliti da se unisti planeta Zemlja niti covecanstvo... to je dobra vest..

ali bice ARMAGEDON - Bozji rat u kojem ce Bog unistiti zlo na zemlji, kao i zle ljude...

Besmrtna lokacija Armagedona je ..... ?

Za čovečanstvo se ne bih baš kladio da neće nestati ovaj put......

Bog je već grešio sa dinosaurusima pa je grešku poništio, ne vidim zašto isto ne bi uradio i sa ljudima.....

Besmrtna lokacija Armagedona je ..... ?

Za čovečanstvo se ne bih baš kladio da neće nestati ovaj put......

Bog je već grešio sa dinosaurusima pa je grešku poništio, ne vidim zašto isto ne bi uradio i sa ljudima.....
U jednom dokumentarcu ima deo gde se govori o mestu koje se zove Armagedon, zaboravio sam gde se tacno nalazi to mesto...e sad postoje neke predpostavke da se tu moze dogoditi Boziji ''obracun'' sa zlom...ali to nije toliko bitno.
I ne vidim u cemu je to Bog pogresio sto je stvorio dinosauruse, a covek svojim nemoralom izazvao potom, zahvaljujuci kojem se klima promenila i koja je kasnije uticala na to da dinosi izumru.

ja prvi put cujem o tome da zemlja postoji 6000 godina??? da niste vi malo pomesali ono evoluciju coveka sa evolucijom planete?

Ako ti nije poznato jedno od osnovnih kreacionističkih učenja u smisluj tih 6 000 godina, prosto ne znam šta da ti kažem. Onaj link što je čovek postavio kao ...naučni dokaz ...može da te odvede i na ...naučni dokaz o tome.

A o tome imaš i O V D E onako svetosavski...
:bye:

ja prvi put cujem o tome da zemlja postoji 6000 godina??? da niste vi malo pomesali ono evoluciju coveka sa evolucijom planete?
Ako verujes Bibliji, ili ako si upoznata sa Biblijom, videla bi da je zamlja stara oko 6000god. Ako te zanima mogu ti izneti brojne naucne cinjenice koje ukazuju na mladu planetu. To da je Zemlja stara milijardama godina je DAVNO prevazidjeno, na zalost mnogi u tu besmislicu veruju....zasto veruju? pa zato sto im se to namece, kako u skoli tako i u medijima, ljudi nisu upoznati sa drugom stranom..na zalost.

U jednom dokumentarcu ima deo gde se govori o mestu koje se zove Armagedon, zaboravio sam gde se tacno nalazi to mesto...e sad postoje neke predpostavke da se tu moze dogoditi Boziji ''obracun'' sa zlom...ali to nije toliko bitno.
I ne vidim u cemu je to Bog pogresio sto je stvorio dinosauruse, a covek svojim nemoralom izazvao potom, zahvaljujuci kojem se klima promenila i koja je kasnije uticala na to da dinosi izumru.

Radi se o brdu Megido nedaleko od Jerusalima, ukoliko se i ja dobro sećam, davno je to dosta bilo.

Dinosaurusi i čovek u Biblijskom smislu nemaju dodirnih tačaka, nisu se našli u Arci, pa nisu ni potop preživeli.
Pošto im je postojanje poništeno, onda su bili "greška", mada znamo da Bog ne greši....itd.
Dinosaurusi su izumrli zbog udara meteora, koliko se sećam na području sadašnjeg poluostrva Jukatan u sadašnjem Meksiku....

Mislis da bi nam zivot bio bolji sa dinorosaurusima ??? :neutral:

Radi se o brdu Megido nedaleko od Jerusalima, ukoliko se i ja dobro sećam, davno je to dosta bilo.

Dinosaurusi i čovek u Biblijskom smislu nemaju dodirnih tačaka, nisu se našli u Arci, pa nisu ni potop preživeli.
Pošto im je postojanje poništeno, onda su bili "greška", mada znamo da Bog ne greši....itd.
Dinosaurusi su izumrli zbog udara meteora, koliko se sećam na području sadašnjeg poluostrva Jukatan u sadašnjem Meksiku....
Bravo, mislim da je to u pitanju.
Sto se tice dinosa, naravno da imaju dodirnih tacaka....Ako uzmemo Bibliju kao cinjenicu, videcemo da su ljudi nekada izgledali mnogo krupnije i bili su veci od nas danas. Imas o tome ovde: http://www.pravoslavna-srbija.com/Pravoslavlje/Bog%20i%20nauka/Dinosaurusi/Dinosaurusi.htm

sto, ja gotivim dinosauruse... :) salim se

ma koje crno podsecanje... secam se spominjanja nekih 6 milijardi godina, big beng bla bla pa onda neko zgrusavanje mase sakupljanje cestica po univerzumu...
dalje da vam ne pricam, jel da? :D
sve u svemu kapiram da je malo nelogicno sve sto je kao naucno dokazivano... pa mozemo i vi i ja, svako svoju teoriju da iznese, samo je pitanje ko ce koliko uverljivo svoju da prezentuje i eto nove teorije nastanka!
ne moze niko da me ubedi da pouzdano 100% zna sta se tacno, kako i kojim redosledom desavalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back