xpertbet
Iskusan
- Poruka
- 5.699
veca verovatnoca je da se smak sveta desi u neki levi datum nego da neko to prorachuna
kakav je bilijar svemir teoretski svasta moze da nas zakaci
malo solidno veci asteroid i ode sve u PM
ali nimalo ne verujem u prorocanstva
pomalo je lucidno da ti neko isplanira kad ce sve da prestane
tih smakova sveta od '90 na'vamo je bilo na tuce pa opet smo i dalje tu, jes do dushe i do gushe da smo imali vishe smakova drzave nego sveta ali ke sera sera dinamichno podrucje prepuno gnjida pa imaju tendenciju da ko te F~censured~ jednom da otje opet
dakle smak sveta my ass ionako zivim svoj zivot ko da mi je svaki dan zadnji tako da pucalo bi mi bash da je i danas
pored toga nashe merenje vremena je za svemirske pojmove k od ovce ili gripa od machke tako sve i jedna generacija ljudi se tripovala da ce oni tu neshto da budu povlasteni da oni budu zadnji i dozive to
el imash noz?
Sto?
Pa zakolji me nemoj me davish vishe.
kakav je bilijar svemir teoretski svasta moze da nas zakaci
malo solidno veci asteroid i ode sve u PM
ali nimalo ne verujem u prorocanstva
pomalo je lucidno da ti neko isplanira kad ce sve da prestane
tih smakova sveta od '90 na'vamo je bilo na tuce pa opet smo i dalje tu, jes do dushe i do gushe da smo imali vishe smakova drzave nego sveta ali ke sera sera dinamichno podrucje prepuno gnjida pa imaju tendenciju da ko te F~censured~ jednom da otje opet
dakle smak sveta my ass ionako zivim svoj zivot ko da mi je svaki dan zadnji tako da pucalo bi mi bash da je i danas
pored toga nashe merenje vremena je za svemirske pojmove k od ovce ili gripa od machke tako sve i jedna generacija ljudi se tripovala da ce oni tu neshto da budu povlasteni da oni budu zadnji i dozive to
el imash noz?
Sto?
Pa zakolji me nemoj me davish vishe.