SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zeleo bih da zapocnem temu o , po ko zna koji put, najavljenom smaku sveta.
U ovu pricu su se upleli razni likovi: Maje sa svojim kalendarom koji racuna vreme samo do 2012-te, teoreticari zavera i planeta X, Nibiru, globalno zagrevanje, topljenje polova, zamena magnetnih polova, reptili....i mnoge "face" koje su proricale tokom vekova o neumitnom kraju svega....
Iskreno, sve vise me brine srozavanje ljudske vrste glede morala i civilizacijskog ponasanja.Moje misljenje je da ce covek samom sebi presuditi,bez obzira stigao taj meteor ili ne....

Hehe,ne zamlacuj se glupostima;) Zemlja nije po prvi put sa rupama po headu i otopljenim polovima:p...covek njoj ne moze nista;) a 2012...a tad tek pocinje zurka:p...

U ovu pricu su se upleli razni likovi: Maje sa svojim kalendarom koji racuna vreme samo do 2012-te, teoreticari zavera i planeta X, Nibiru, globalno zagrevanje, topljenje polova, zamena magnetnih polova, reptili....i mnoge "face" koje su proricale tokom vekova o neumitnom kraju svega....

Ako smem da dodam jos jednu stvar na ovo, a to je solarna oluja ciji vrhunac ce biti 2012. i koja ce biti u rangu one iz 1859. http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_storm_of_1859 ako ne i jaca. Naime, polovi na Suncu menjaju mesta svakih otprilike 11 godina i pri tome oslobadjaju ogromnu kolicinu energije koja znacajno utice na zivot na Zemlji

Licno sam ubedjen da ce nesto veliko da se dogodi

Odlican film ali sumnjam da ce se bas tako desiti:zper:

Na cemu temeljis svoju sumnju ?. Ne bih rekao da je na znanju samim tim je tvoja sumnja nistvana. Mozes je okaciti macku o rep.
Uostalom, gde su ti google strucanjaci ovde da se raspitaju sta je zapravo ta solarna oluja i da li je scenario iz ovog filma moguc?

Salu, google u ruke. Manje spamgle vise google. :)

Na cemu temeljis svoju sumnju ?. Ne bih rekao da je na znanju samim tim je tvoja sumnja nistvana. Mozes je okaciti macku o rep.
Uostalom, gde su ti google strucanjaci ovde da se raspitaju sta je zapravo ta solarna oluja i da li je scenario iz ovog filma moguc?

Salu, google u ruke. Manje spamgle vise google. :)

uh..ti bas ne umes lepo da razgovaras:dash:

ajd dobro..drugacije cemo..:roll:

Ozi, opet si konzumirao nesto...zabranjeno pa mi ponovo trpas reci u usta koje nisam rekao?
Tvoj oprobani metod?

Kao sto si lagao onda po forumu da sam ja nesto rekao sto nisam?

Lazove jedan.

Pricamo o solarnoj oluji, a ne o uticaju sunca.
Mora da ti je bas uticalo na tu metalnu tintaru.....

Znaci, ne lazi i drzi se teme, jasno?
Ako si vec toliko iznerviran, popij bensedin... :):):)

Da se neko ne prepadne budalastina koje Ozimen iznosi, sa ciljem sirenja panike i usput velicanju sebe...

Najveca solarna oluja se ocekuje te ili godine pre, i mozda ce blago uticati na telekomunikacije, nakratko.

Nema govora da przi po zemlji sve pred sobom.

Moja referenca su mnogo procitanih dela iz astronomije, a Ozimenova referenca je film "Knowing"....
Mislim... :):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back