SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne verujem ja u to! Bog kao 1. ne bi unistio nas ljude, suvise je dobar!
Bog je nas stvorio da zivimo srecni, uzivamo, a ne da nas unisti i to na najgori moguci nacin! pfff...smesno...:thumbdown:

Upravo tako, zato i moa oci do smaka svijeta :) I slazem se sa Jelenom da je ovo sve sto nam se desava u poslednjih petnaestak godina, i sto ce se desavati narednih godina, upravo smak svijeta...Polako ali sigurno eto kraja.

hladni rat izbije pobacaju atomske i svi poumremo..
vidite da vec rusi prete poljskoj i amerima...
tako je poceo drugi svetcki rat...samo sto su svabe prvo napale poljsku XD

Ma neeee......sad postoje prefinjeni nacini borbe..virusi, mediji koji manipulisu masama itd..ja sam optimista..ionako gore od ovoga ne moze
"Stopala u mulju, glava u mraku
Covjece; jadna li je tvoja vrsta
Sumnje koje te prozdiru, zla koja te muce
Nemas vise snage da se boris
Koju nadu gajis u srcu, koja vrjedi tvoga djela?
......"
A.C.

HHAHAHHAHAHA
ja jos vecu glupost procitao nisam SMAK SVIJETA 2012 jesteli vi ovdje jehovi svjedoci pa prognozirate smak svijeta , smak svijeta ce biti sigurno ali to samo Bog zna proci ce i ta 2012 i nista se nece desiti i sta cemo poslije ha-- mislili smo, zeznuli smo se , slagali smo to cemo reci jel tako

Pokušao sam ovo čitati, ali sam odustao na polovini prvog dijela. Bože, zar stvarno postoje ljudi koji se lijepe na ovakve nebuloze. I još tvrde da koriste svoj mozak.
Kakvi bre ciklusi (cirkusi), trange i frange.

Ako primenimo Fiboničijeve sekvence na broj 20 i nastavimo sekvencu do broja 26 mesta, zatim umnožimo svaku sekvencu sa 13 i podelimo zatim sa 18, otkrićemo da se rezultati ovih faktora uklapaju i da tvore novu unutarnju sekvencu na svakom trinaestom mestu svake sekvence. Dvanaesto mesto završava sekvencu i na trinaestom započinje novu unutarnju sekvencu.

A kako se to fibionačijev niz 'primjenjuje na neki broj', i šta znači ono 'nastavimo sekvencu do broja 26 mesta, i zašto baš množimo s 13 i dijelimo s 18 (zašto ne obrnuto)'? Da li je neko uradio sve te matematičke trange-frange i dobio rezultate? Volio bih da taj postavi brojeve.

Još jedna sitnica. Kako je kalendar od 260 dana uklapljen u prirodu i prirodne cikluse?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back