SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moras se hvaliti svojim neznanjem Axi.

Da si se zainteresovala, mogla si slusati price o obicajima danasnjih Maja koliko hoces.

pa vidi...kad je nesto jako i snazno i mocno pametnjakovicu ja ne moram setati po tubi i to traziti, ne moram kupovati specijalne casopise da bih citala o tome jer to je deo svakodnevnice i ne moram biti izricito zainteresovana za to jer mi se to samo namece..

ne diraj ti u moje neznanje..ja ga bar ne namecem pod maskom znanja kao sto to ti radis ..:mrgreen:

U ovoj fazi rešavamo dilemu kako su to predvdeli X ako nisu mogli da predvide Y .

Zaključak...

* Maye nisu istrebljeni i

*nekakav kraj njihovog kalendarskog računanja vremena ne znači kako mali Perica zamišlja, da čika ugasi svetlo, već može da znači na primer moguće, nama danas sa ovih pozicija nerazumljive promene u shvatanju vremena, računanju vremena, linearnosti i kontinualnosti vremena .

Al nije sad to tako ni važno.

Možda baš znači kvrc i gooootovo :rida:

Zato uživajmo kao da je sutra " kvrc day":pivce:

Aha....da zivimo svaki dan kao da je poslednji... i likA i likA :mrgreen::D

...

Negde sam procitao jos jednu teoriju o tom "smaku" ...

Nece biti smaka,vec ce taj dan 2012. biti dan kada ce Zemlja,Sunce i ostale planete i ceo univerzum stati u jednu liniju i to se desava svakih 26000 godina. :confused:

Znaci to je nesto kao Pomracenje Sunca....tj na tom principu...sve u jednoj liniji... :confused:

Niko nece da izgine i sve to,samo cemo svi biti "linearni" i "podudarni". :lol::confused:

Sta vi mislite o tome!?

Poslednja izmena:
E JA IMAM JEDNO PITANJE ZA SVE OVDE!!!

KAKO TO DA SU MAJE MOGLE DA PREDVIDE KRAJ SVETA,A NISU MOGLI DA PREDVIDE DA CE IH MNOGO PRE TOGA ISTREBITI SPANCI!?!?!?!
:confused::eek:

a?

Nisu maje predvidele smak sveta vec se tada zavrsava kalendar koji su im dali vanzemaljci. Taj kalendar predstavlja vremenske cikluse ljudskog razvitka kojeg su inicirali upravo ti vanzemaljci iz ko zna kojih razloga. Predpostavljam da se sada kada se poslednji ciklus zavrsio verovatno je kraj njihovog plana pa se sada ponovo vracaju tamo gde su bili na pocetku ( majanska piramida).

Aha....da zivimo svaki dan kao da je poslednji... i likA i likA :mrgreen::D

...

Negde sam procitao jos jednu teoriju o tom "smaku" ...

Nece biti smaka,vec ce taj dan 2012. biti dan kada ce Zemlja,Sunce i ostale planete i ceo univerzum stati u jednu liniju i to se desava svakih 26000 godina. :confused:

Znaci to je nesto kao Pomracenje Sunca....tj na tom principu...sve u jednoj liniji... :confused:

Niko nece da izgine i sve to,samo cemo svi biti "linearni" i "podudarni". :lol::confused:

Sta vi mislite o tome!?

Mislim da je to notorna glupost.

2012-a je kraj vremena po majanskom kalendaru.

znaci, tad ce se zavrsiti vreme, ono linearno, u kojem smo sad.

linearno vreme se zasniva na prosloti i buducnosti i tome dolazi kraj.

nema vise proslosti ni buducnosti, ostaje nam samo sadasnjost.

ionako je proslost uvek bila zabluda, a buducnost masta (iluzija)

sadasnjost je bezvremenska, znaci vecna. krajem 2012 - e ulazimo u sadasnjost.

to je veliki skok svesnosti i mnogi ce imati problema sa tim. to ce za njih (verovatno) biti smak sveta...

2012-a je kraj vremena po majanskom kalendaru.

znaci, tad ce se zavrsiti vreme, ono linearno, u kojem smo sad.

linearno vreme se zasniva na prosloti i buducnosti i tome dolazi kraj.

nema vise proslosti ni buducnosti, ostaje nam samo sadasnjost.

ionako je proslost uvek bila zabluda, a buducnost masta (iluzija)

sadasnjost je bezvremenska, znaci vecna. krajem 2012 - e ulazimo u sadasnjost.

to je veliki skok svesnosti i mnogi ce imati problema sa tim. to ce za njih (verovatno) biti smak sveta...

Kako to?

Misliš zabluda je da sam pozajmio pare od kuma a iluzija je da ću da mu vratim:mrgreen:

Šalim se .Ne razumem ni ja baš najbolje šta to treba da se desi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back