gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
jes ti nesto cucnula veceraske

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dakle najvise sansi imamo da nas spici neki meteor. cern je na zadnjem mestu sa svojim gedzetom. a zasta vi glasate?
Još 1103 dana!!!
Ne mogu da otvorim.
Možeš li da postaviš link?
Meni je najjace sto ovaj kalendar zapravo nema veze sa smakom sveta. lol ... Ovo je njihov duhovni kalendar, obelezava ljudsku svest. Pocetak vremena uzimaju u vreme kada je nastalo sumersko pismo oko polovene 4. veka p.n.e.
Dakle hocemo li reci da pre toga vremena nije bilo?! Zasto niko nije uzeo pocetak kalendara, vec svi gledaju kraj?!

Дакле, живите сваки дан као да вам је последњи
![]()
"Smak sveta" je idiotski pojam.
Kalendar ima veze sa svim stvarima vezanim za coveka, pa tako i krajem ovog ciklusa.
"Svi gledaju kraj", verovatno zato sto se blizi, pa im je interesantno.
Ovo ne mozes da dokazes u ovo mozes samo da verujes.... To je samo moje misljenje.
Sta ne moze da se "dokaze"...? Ako mislis na precizan datum kada se zavrsava njihov long count, to je istina...ili verujes ljudima koji imaju najdublje znanje u vezi Zemlje, Kosmosa, astronomije, coveka, ili ne...
Problem je sto to "verovanje" kako ti kazes, nije nista drugacije od tvog verovanja da ce sutra da svane. Jedina razlika je u tome sto je ovaj drugi ciklus u koji ti verujes jako kraci, i sto je u iskustvu ljudi koji su navikli na njega. Ovaj veci ciklus o kome Maje pricaju moderan svet nije doziveo, i otuda neverica, sto je razumljivo sa jedne strane.
Dobro druze, ja postujem tvoje verovanje.
Ja ne verujem da ce sutra da svane , ja se nadam.
Samo brinem za tebe. Toliko verujes u ovo da sta ce biti sa tobom ako od ovog ne bude nista ?