Ako ne bude neko sranje 2012., ja cu licno da ga napravim...
Ajde, i ja cu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne bude neko sranje 2012., ja cu licno da ga napravim...
Al sta ?
sta ti nije jasno..?
Ako mogu ja da postavim pitanje? Možda je ranije rečeno ali ne mogu pročitati sve postove.
Da li ovaj famozni datum predstavlja prelazak iz ere ribe u eru vodolije? Možda promjenu ljudske svijesti? Nešto sam slušao o tome od "upućenih".
Ne, era vodolije nastupa tek oko 2150.![]()
To mi je bila zadnja nada. Mislio sam da je "smak" samo metafora.
Izgleda da izgibosmo braćo.![]()
Sta ti kod ovog pitanja nije bilo jasno ?Dobro druze, ja postujem tvoje verovanje.
Ja ne verujem da ce sutra da svane , ja se nadam.
Samo brinem za tebe. Toliko verujes u ovo da sta ce biti sa tobom ako od ovog ne bude nista ?
Tvoj odgovor.... SA TIM ???Isto sto bi bilo i sa tim.
Moj odgovor.Al sta ?
Pa,moja prognoza je da će za 50 godina da se vide PRVI REZULTATI promjene svijesti.
Ako se prije toga ne pokršimo genetskim inžijeringom ili atomskom oružjem.
Živi bili,pa vidjeli...
Desice se mnogo pre..u narednih nekoliko godina, zato sto Zemljino magnetno polje ubrzano slabi.
Znate, meni ce biti prosto zanimljivo, da ne kazem i zabavno, kada prodje 2012 i dodje vreme da osobe kao sto su nikko i njemu slicni trebaju da smisljaju opravdanja sto se nista nije desilo.
A cela stvar bi bila izbegnuta da su pogledali cinjenice, upotrebili taj mozak u tintari i uvideli da se majanski kalendar ne razlikuje od julijanskog, gregorijanskog ili bilo kog drugog i da kada taj majanski dodje do svog kraja, da ce to biti ko kada bi bilo koji od ovih dosao do kraja. Napravio bi nov kalendar, a svet bi nastavio postoji. Ako pravite frku oko majanskog, onda trebate da pravite frku oko gregorijansko, evo i on se uskoro "zavrsava". Ali sta vam ja to govorim, ionako ne slusate nikog ko govori suprotno od onoga sto ste zacrtali u tim vasim glavama.
Pa vi izgubljene duse kad bi bar umele da citate, ne biste pisali ovakve gluposti.
Kao sto vec rekoh (onima koji umeju da citaju) ne radi se samo o datumu 21.12.2012. Stvari i promene koje ce da se dese obuhvataju prozor vremena od 7-8 godina, pocevci od oktobra 2007.
U tom vremenskom okviru, bice nebrojeno mnogo vaznih dana i desavanja u procesu koji se odvija, ne radi se samo o jednom danu.
21.12.2012. je najinteresantniji ljudima zbog toga sto je to precizan datum kada se zavrsava Majanski kalendar, i kad ce najverovatnije da se desi fizicka zamena polova na Zemlji. Ali mnoge vazne stvari ce da se dese i pre i posle toga.
Pa vi izgubljene duse kad bi bar umele da citate, ne biste pisali ovakve gluposti.
Kao sto vec rekoh (onima koji umeju da citaju) ne radi se samo o datumu 21.12.2012. Stvari i promene koje ce da se dese obuhvataju prozor vremena od 7-8 godina, pocevci od oktobra 2007.
U tom vremenskom okviru, bice nebrojeno mnogo vaznih dana i desavanja u procesu koji se odvija, ne radi se samo o jednom danu.
21.12.2012. je najinteresantniji ljudima zbog toga sto je to precizan datum kada se zavrsava Majanski kalendar, i kad ce najverovatnije da se desi fizicka zamena polova na Zemlji. Ali mnoge vazne stvari ce da se dese i pre i posle toga.
mozda taj zavrsetak njihovog kalendara ne znaci smak sveta....kazem vam mnogo stvari tu nije jasno....tako da netreba tvrditi neke stvari kad ih ni sami naucnici ne znaju....