SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma gdje nalaze ta imena...
Eeejjj...
Drunvalo Melčizedek.
Mda.A ovo?
B'elanna Tores...
Peta'Q!!!
:hahaha:
Nego evo malo slikica sa kojih dokoni crpe inspiraciju:

Prilozi

• eternal-time.jpg
    eternal-time.jpg
    44,7 KB · Pregleda: 8
  • eternal-time-clock-300x300.jpg
    eternal-time-clock-300x300.jpg
    34,5 KB · Pregleda: 9
Samo vi deco odgledajte onaj video...da ne gube ljudi vreme sa vama objasnjavajuci svakom pojedinacno sta mu nije jasno. Koliko god malo da znate trenutno i nemate blage veze sa sobom i stvarnoscu oko vas, bice bolje posle ovog videa.

Poslednja izmena:
Ne mogu da otvorim.
Možeš li da postaviš link?

Ovo je prvi deo...ostale pratite sa desne strane na youtube-u. Dakle, radi se o poruci glavnih svestenika Maja modernom svetu, posle velikog okupljanja i ceremonija koje se nisu odrzale hiljadama godina, iz aprila ove godine (The Return Of The Ancestors). Sama brojka dovoljno govori o vaznosti. Trebalo je da izadje knjiga, ali su odlucili da se obrate putem videa i interneta, jer nema dovoljno vremena koliko je potrebno za knjigu da se napravi, prevede, odstampa...i posle toga da svet reaguje.

Poslednja izmena:
Laici koji postuju na ovom forumu bi trebalo bar nesto da znaju pre nego sto bilo sta napisu. Informisite se bolje o datumu 21.12.2012 i sta on predstavlja...zato sto nije taj datum jedina stvar koja je bitna. Maje kazu da se radi o "prozoru vremena" u okviru kog ce da se dese ogromne promene na Zemlji i u ljudskoj svesti, a 21.12. je vazan u smislu da je to precizan datum kada se zavrsava njihov kalendar (kao i I-Ching Terensa McKenne)...stvar o kojoj svi pricaju moze da se desi i pre toga, i malo posle toga, ne treba da se vezujete iskljucivo za taj datum, iako je najverovatnije to dan kada ce se desiti fizicka zamena polova na Zemlji.

Meni je najjace sto ovaj kalendar zapravo nema veze sa smakom sveta. lol ... Ovo je njihov duhovni kalendar, obelezava ljudsku svest. Pocetak vremena uzimaju u vreme kada je nastalo sumersko pismo oko polovene 4. veka p.n.e.

Dakle hocemo li reci da pre toga vremena nije bilo?! Zasto niko nije uzeo pocetak kalendara, vec svi gledaju kraj?!

Meni je najjace sto ovaj kalendar zapravo nema veze sa smakom sveta. lol ... Ovo je njihov duhovni kalendar, obelezava ljudsku svest. Pocetak vremena uzimaju u vreme kada je nastalo sumersko pismo oko polovene 4. veka p.n.e.

Dakle hocemo li reci da pre toga vremena nije bilo?! Zasto niko nije uzeo pocetak kalendara, vec svi gledaju kraj?!

"Smak sveta" je idiotski pojam.

Kalendar ima veze sa svim stvarima vezanim za coveka, pa tako i krajem ovog ciklusa.

"Svi gledaju kraj", verovatno zato sto se blizi, pa im je interesantno.

Ovo ne mozes da dokazes u ovo mozes samo da verujes.... To je samo moje misljenje.

Sta ne moze da se "dokaze"...? Ako mislis na precizan datum kada se zavrsava njihov long count, to je istina...ili verujes ljudima koji imaju najdublje znanje u vezi Zemlje, Kosmosa, astronomije, coveka, ili ne...

Problem je sto to "verovanje" kako ti kazes, nije nista drugacije od tvog verovanja da ce sutra da svane. Jedina razlika je u tome sto je ovaj drugi ciklus u koji ti verujes jako kraci, i sto je u iskustvu ljudi koji su navikli na njega. Ovaj veci ciklus o kome Maje pricaju moderan svet nije doziveo, i otuda neverica, sto je razumljivo sa jedne strane.

Sta ne moze da se "dokaze"...? Ako mislis na precizan datum kada se zavrsava njihov long count, to je istina...ili verujes ljudima koji imaju najdublje znanje u vezi Zemlje, Kosmosa, astronomije, coveka, ili ne...

Problem je sto to "verovanje" kako ti kazes, nije nista drugacije od tvog verovanja da ce sutra da svane. Jedina razlika je u tome sto je ovaj drugi ciklus u koji ti verujes jako kraci, i sto je u iskustvu ljudi koji su navikli na njega. Ovaj veci ciklus o kome Maje pricaju moderan svet nije doziveo, i otuda neverica, sto je razumljivo sa jedne strane.

Dobro druze, ja postujem tvoje verovanje.
Ja ne verujem da ce sutra da svane , ja se nadam.
Samo brinem za tebe. Toliko verujes u ovo da sta ce biti sa tobom ako od ovog ne bude nista ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back