SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa evo mu kad je trazio...ja sam se sad bas uplasila:sad2:

Autor/Izvor: NASA, Science Daily, Viva fizika

NASA-ina letelica, STEREO, je obezbedila naučnicima prvi pogled na brzinu, putanju i tri dimenzionalni oblik moćne eksplozije na Suncu, poznate kao koronalno izbacivanje mase (Coronal Mass Ejection – CME). Ova nova mogućnost će dramatično povećati mogućnosti naučnika da predvide da li će I kako ovi “solarni cunamiji” uticati na Zemlju.

Kada su usmereni prema Zemlji, ova izbacivanje mase mogu da stvore nezgodne efekte na Zemlji. Polarna svetlost, aurora, nastaje kao posledica sudara čestica CME-a i atmosfere. Ali pored ovog lepog fenomena, mogu uzrokovati nestanke struje, oštetiti GPS satellite i ugroziti zdravlje astrounata, jer ova izbacivanja proizvode kosmičko zračenje.

kako cu bez mobilog:dash:

Hahahahahha....jos zahteva i deli radne zadatke...hahahah.
Nisi ti John Connor, nego ja...:):)

Elem, moj kont je da bi se moglo malo poremetiti magnetno polje zemlje, jer su naucnici tako najavili, ali ne verujem da ce se ista strasno desiti date godine...
:)

Slab ti je kont...:)

A sad ozbiljno Ako se stvarno desi solarna oluja to ne mozemo promeniti a ucestvovati u kolektivnoj propasti ovoga sveta na neki nacin je uzviseno, Ja sam idealista i metafizicar tako da ja to posmatram na drugaciji nacin.

Solarne Oluje NE mogu uticati na zemlju na nacin kako si ti iz filmova video, metafizicaru.

to sam ja znao i bez googla, a Alex ti je izguglala.

Samo plasis narod ovde glupostima, meni se izrugivas a ispade da sam ja u pravu, a ti po obicaju -nisi.

Oces da objasnis Milici ko je ona u Nemcoovoj prici, a koga si onako pozurivao da otkrije "metafore" ????
Kad vec oces "ozbiljno"....

Sal
Oces da objasnis Milici ko je ona u Nemcoovoj prici, a koga si onako pozurivao da otkrije "metafore" ????

On je banovan zbog otvaranja besmislenih tema a ne zbog metafora. AlI dosta spama. Da stvarno preti katstrofa ZEMLJI, TO sigurno NECES NACI ZVANICNO OBJAVLJENO NEGDE ..TAKO DA TO GOOGLANJE ZAPRAVO I NE VREDI . U moru zavera ostaje nam nazalost samo sumnja.

a, da se vratimo temi?
Negde sam procitao da ce :" velika intergalakticka koza da proguta kompletan univerzum..."

Znam ja da je velika vecina "prorocanstava" smisljena radi velicanja pojedinaca i ispunjenja licnih ciljeva...Mene interesuje vase misljenje u vezi cinjenice da se jako mnogo stvari "poklapa"sa tom famoznom godinom...

Hajde da se potsetimo:
Vrhunac solarnog ciklusa.
Zamena Zemljinih polova.
Poravnavanje ravni zemljine ekliptike sa ravni galaksije..(nesto se sa necime poravnava...)
CERN i konacno razbijanje neceg toliko sitnog, da nisu ni sigurni da postoji,sto je po nekima zadiranje u "zabranjenu zonu znanja"
Eskalacije sukoba medju nacijama.
Srbija postaje clanica EU?:hahaha:
Nestasica naftnih derivata.
Ozonski omotac.
Otopljeni polovi i globalni porast temperature (i nivoa svetskog mora)
Maje i cuveni kalendar.
NWO i unipolarni svet
Verski sukobi
Vanzemljaci i planeta X
Ja sam se zamorio...Toga ima BAS dosta...

Hajde da obaramo jednu po jednu teoriju:
Vrhunac solarnog ciklusa
Po nekim teorijama, Vrhunac SC, koji traje oko 11,2 god bi trebalo da negde u to vreme dostigne svoj maximum, sto ne mora da znaci da ce ista lose da se desi 2012.To se naime desava otkako suncev sistem postoji, i nije dokazano da za sobom povlaci ikakve katastrofalne dogadjaje na globalnom planu (osim tornada , poplava i globalnog otopljavanja)

Kako Japanac lepo reche ,nikad nasha civilizacija u tolikoj meri .dosad, nije zavisila od satelita i ostalih tehnoloshlih gedzeta zasnovanih na poluprovodnicima.Sve u svemu nema razloga za ochaj i ako se dese velike katastrofe.Nas iz ove perspektive to niti treba da uzasava niti da baca u letargiju.
Voznja na ringishpilu zhivota ionako ni za kog ne traje vechno.

Dignite kredit i provedite se dobro, dok kesh josh vrdi neshto:per:
Posle toga nas , cenim , chekaju blagodati komunizma al onog pravog, pchelinjeg tipa.
Ili mozda neshto poput Mad Max ,Waterworld ili The Postman postapocalyptic scenarija.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back