SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, zaboravih...
el ste primetili da sve te ... hmmm... čudne teorije stižu sa zapada?

I jel ste nekad čuli poštenog i radnog srpskog seljaka da brine o smaku sveta?
Ima ona narodna - zaludan pop i jariće krsti.
A zaludan narod izmišlja smak!

Nije to loš bend bio ;)

tako je!
posten radnik iz bivseg istocnog bloka kad vidi vanzemaljca
momentalno izvadi viljusku i krene u napad...:zper:

A ko, uopšte, izvuče tu 2012. iz rukava?
Hoću da kažem - Majanski kalendar postoji već mnoooogoooo godina, takav kakav jeste, nepromenjen. I ono što u njemu stoji "zna" se već duuugoooo ( tj. malo ljudi zna, lično - blage veze nemam šta u njemu piše, jel :mrgreen: ). I što ga ne izvukoše pre 20 godina? Zašto sad?
Lično smatram da je to nova opčinjavajuća iluzija koja će držati pažnju širokih narodnih masa, i skretati je sa dnevno - političkih i ostalih dogadjaja bar neko vreme. Onda će, posle 2012. pronaći novo proročansto apokalipse i here we go again :roll:
U medjuvremenu, ratovi će izbijati, banke će propadati odnoseći i zadnji cvonjak nekim tamo nesrećnicima, porezi će rasti, deca će tamo negde i dalje rintati u rudnicima... ali pažnja ogromnog broja ljudi će biti zaokupljena time - kako preživeti apokalipsu :roll:
Ma stoji to, draga moja, sve sto si rekla, vazda se to tako vrti.....
Bilo i bice......ubace crva u kokosinjac, skrenu paznju i izbegnu socijalne nemire......
Ali dozvoli mi nadu da ce se nesto promeniti........ako se promeni sistem svesti i mentalni sklop, verujem da ce ljudi onda reagovati drugacije nego do sada i da nece biti crva a mi necemo biti kokoske......

Zamisli jednu scenu: .........pasu krave na pasnjaku....ono...cool....pasu i gledaju svoja posla.............pojavljujem se ja, kao socijalni radnik, faca iz sindikata i odrzim im lekciju:
"Krave sveta! Ujedinite se! Nemate sta da izgubite, osim lanaca kojima ste vezane. Slusajte me ili cete poginuti. Zar ne znate da ce vas pojesti?!"
(citat iz knjige "Isceliteljka" Lin Endrjuz)

Vidis, ja se nadam nekoj promeni, imam nadu za covecanstvo, da ne budemo ni kokoske, ni krave......ako ne mi, onda nasi potomci......

ps. oprosti pizzaru, nije znao sta radi..........;)

Odoh ja da dzonjam, valja raditi ujutro....mislim, ono posten radni coek i tako.
Moram skontati maskirnu mrezu za bunker koji ce spasiti celu porodicu od cetiri jahaca 2012 za moju knjigu....

Laku noc, narode....zbogom reptilijanci, sivi i drakoni...cmokic rendzerima.. :)

Ma nije, sigurno............pa ti si ustvari pretekla........orlovog mi pera sa tvojega skalpa!!!

Ne,ne i ne.
U mom se skalpu nalaze samo sokolova pera, prošarana perima rajske 'tice radi kolorita.

Pizzara ću da nadjem, "ne zvao se ja Elmer Davež, milioner! ( a i ne zovem se tako )".

Pa da k'o ljudi sednemo i porazgovaramo se o 2012. i smaku. :zper:

Poslednja izmena:
Drevni narodi su šifrovali poruke korišćenjem “jezika''
koji će razumjeti nasljednici

Moris Koterel

2012.godina

Mauris Koterel, engleski inženjer i naučnik u svojim knjigama bavi se tajnama starih civilizacija. Autor je knjiga: “Proročanstva Maja”, “Superbogovi”, “Ratnici od terakote”, “Keltske hronike”. Njegovu knjigu “Tutankamonova proročanstva” (internacionalni bestseler, preveden na više od 20 jezika), nedavno je objavio “Alnari” u prevodu Magdalene Reljić.
U “Tutankamonovim proročanstvima” Mauris Koterel je iznio dekodirane tajne Maja, Egipćana i slobodnih zidara. On traga za izgubljenim Superbogovima, tajnim porukama koje su za sobom ostavile drevne civilizacije i iznenađujućim sličnostima tih poruka na različitim stranama naše planete. U posebnim poglavljima objašnjene su neke od tajni slobodnih zidara, kao i aktivnosti Sunca i njegovog uticaja na uspone i padove civilizacija. Mauris Koterel živi u Velikoj Britaniji odakle je i govorio za “Vijesti”.

Za ostatak teksta i druge relevantne članke pogledajte
http://www.objave.com/phpBB2/viewforum.php?f=29

Napomena urednika: Pravilnikom foruma krstarica nije dozvoljeno kopirati duge tekstove s drugih foruma.

Poslednja izmena od moderatora:
Nije bas smak sveta... nego novi pocetak. Kazu da ce radijacija od te sunceve oluje (valjda) da bude toliko jaka da ce ljudi da pocnu da lice na ono na sta su nekad licili dinosaurusi. Kasnijim neistinitim "smacima" sveta i ponovnim radijacijama, opet ce da pocne da se lici na nesto sto ce da nazovu covek i tako sve u krug. Nasli o tome skoro u Vinci. Verujte!!!

Nek mi oprosti onaj ko je otvorio temu. Ja mam samo jedan komentar. Kad si otvarao temu, da li si razmishljao shto tebi ljudi zapravo mogu reci o ovome??? I na osnovu chega neko mozhe da kazhe da ce neshto biti ili nece biti. To niko ne zna. Moze samo da se vjeruje ili ne vjeruje. A, to i nije tako privlacno za polemisanje, ko vjeruje ko ne...
Tako, to sam htio da kazem, a nemoj se ljutiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back