SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice sustinskih promena, ali ne kao do sada poznatih......na drugom nivou...
odnosi se na izmenu svesti....
U nekom smislu bice smak ali kao smakinjanje koprene sa uma, oslobadjanje visih kvaliteta, umerenije koriscenje materijalistickih razarajucih dostignuca, humanizacija, metafizicke inovacije, paranaucni projekti......
Ljudski mozak je na pocetku razvoja rasclanio nauke, analizirao svaku pojedinacno.......mozda dolazi doba kada cemo praviti sintezu i objediniti znanja svih prirodnih nauka u jednu....a i prirodne i drustvene izucavati zajedno.....

Bice sustinskih promena, ali ne kao do sada poznatih......na drugom nivou...
odnosi se na izmenu svesti....
U nekom smislu bice smak ali kao smakinjanje koprene sa uma, oslobadjanje visih kvaliteta, umerenije koriscenje materijalistickih razarajucih dostignuca, humanizacija, metafizicke inovacije, paranaucni projekti......
Ljudski mozak je na pocetku razvoja rasclanio nauke, analizirao svaku pojedinacno.......mozda dolazi doba kada cemo praviti sintezu i objediniti znanja svih prirodnih nauka u jednu....a i prirodne i drustvene izucavati zajedno.....

upravo tako........
kraj kalendara su maje protumacile kao drasticnu promenu,ne mora biti smak sveta u pitanju.........

ајде ја мало да се умешам :Д имао сам један сан,у коме се појављује нека црвена лопта,као друго сунце,које доводи до велике топлоте,и касније сам чуо за Нибиру,што сам одмах повезао,а пошто се мени снови у већини случајева остваре,видећемо :Д

upravo tako........
kraj kalendara su maje protumacile kao drasticnu promenu,ne mora biti smak sveta u pitanju.........
Zivimo u veoma vaznom razdoblju za covecanstvo, to je privilegija....prelazak iz jednog veka u drugi.....a i neke promene i kretanja astronomski zebelezena....
Svest i razum evoluira.....priprema za novo Doba.....(ne mislim na NWO!)
Mislim da su Maje ostavile da dalje pise neko drugi, savremenik 2012. godine, sve do neke nove 2012. godine......mozda i do drugacijeg racunanja vremena.......

ајде ја мало да се умешам :Д имао сам један сан,у коме се појављује нека црвена лопта,као друго сунце,које доводи до велике топлоте,и касније сам чуо за Нибиру,што сам одмах повезао,а пошто се мени снови у већини случајева остваре,видећемо :Д

Snovi...?
Java...?
Nema sličnosti...!

Vidim da se posustaje u racionalnom objasnjavanju predvidjenih katastrofalnih dogadjaja....

Maje su mi jasne, cak i slutim kakav ce biti "prelazak", ono sto me buni je , ustvari, neponovljivo veliki broj "proroka",predvidjanja i naucnih cinjenica koje se susrecu u 2012 god.

Slucajnost, mas-euforija ili nesto u svemu tome postoji?

Vidim da se posustaje u racionalnom objasnjavanju predvidjenih katastrofalnih dogadjaja....

Maje su mi jasne, cak i slutim kakav ce biti "prelazak", ono sto me buni je , ustvari, neponovljivo veliki broj "proroka",predvidjanja i naucnih cinjenica koje se susrecu u 2012 god.

Slucajnost, mas-euforija ili nesto u svemu tome postoji?
Ma ne posustajemo......javice se kasnije i drugi......nadam se :)
Nemoj da te buni, to je za ocekivati da bude svasta.....publicitet....neko mozda i i skreno veruje u nesto sto nama izgleda kao nebuloza....neko iz zae6ancije pusti neku buvu....i tako..........

potpis
---------------------------------------
STO SI NERVOZAN!!!!!!:azdaja:

A ko, uopšte, izvuče tu 2012. iz rukava?
Hoću da kažem - Majanski kalendar postoji već mnoooogoooo godina, takav kakav jeste, nepromenjen. I ono što u njemu stoji "zna" se već duuugoooo ( tj. malo ljudi zna, lično - blage veze nemam šta u njemu piše, jel :mrgreen: ). I što ga ne izvukoše pre 20 godina? Zašto sad?
Lično smatram da je to nova opčinjavajuća iluzija koja će držati pažnju širokih narodnih masa, i skretati je sa dnevno - političkih i ostalih dogadjaja bar neko vreme. Onda će, posle 2012. pronaći novo proročansto apokalipse i here we go again :roll:
U medjuvremenu, ratovi će izbijati, banke će propadati odnoseći i zadnji cvonjak nekim tamo nesrećnicima, porezi će rasti, deca će tamo negde i dalje rintati u rudnicima... ali pažnja ogromnog broja ljudi će biti zaokupljena time - kako preživeti apokalipsu :roll:

Imam ideju na novu knjigu, treba mi samo prevodilac na engleski (knjizevni engleski, da se ovi mladjani sto kao znaju ne pale odmah)

Elem, naslov bi bio

"Surviving 2012"

Na engleski radi tiraza, a i deviznog priliva u moje dzepove.
Pa da se na kraju zahvalim Majama lepo... :)

U knjizi bi se bavio nacinima prezivljavanja i finansiranja istih.....

Govori srpski, da te ceo svet razume ;)
E, sad, ako je devizni priliv, pa još u džep... U džep???!!! Ma hajde, bez bar tri džaka ništa :)

Nego, koliko brzo to možeš da napišeš? Bar 2011. da budNe gotovo. Mis'im, ko da čita posle 2012 ;)

Šalu na stranu, ne razumem kako ljudi mogu toliko ozbiljno da prihvataju sve te teorije o smaku sveta? Pa, koliko ih je samo bilo do sad! Prave bunkere, spremaju zalihe hrane i ostalih potrepština, non stop u nekoj paranoji i strahu, tipa - šta ako se ujutru probudim mrtav?
A život ne čeka, ode on...

A smaka sveta nigde :mrgreen:

Eh, zaboravih...
el ste primetili da sve te ... hmmm... čudne teorije stižu sa zapada?

I jel ste nekad čuli poštenog i radnog srpskog seljaka da brine o smaku sveta?
Ima ona narodna - zaludan pop i jariće krsti.
A zaludan narod izmišlja smak!

Nije to loš bend bio ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back