Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
A zasto "smrdljivog" ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa razmisli malo,oni rade nesto po pretpostavci da je to tako nastalo,u koju nisu 100% sigurni. I zasto su nemci,koji vaze za dobre naucnike,protiv toga? Njihova radoznalost moze sve nas da kosta glave.
Bice sustinskih promena, ali ne kao do sada poznatih......na drugom nivou...
odnosi se na izmenu svesti....
U nekom smislu bice smak ali kao smakinjanje koprene sa uma, oslobadjanje visih kvaliteta, umerenije koriscenje materijalistickih razarajucih dostignuca, humanizacija, metafizicke inovacije, paranaucni projekti......
Ljudski mozak je na pocetku razvoja rasclanio nauke, analizirao svaku pojedinacno.......mozda dolazi doba kada cemo praviti sintezu i objediniti znanja svih prirodnih nauka u jednu....a i prirodne i drustvene izucavati zajedno.....
Zivimo u veoma vaznom razdoblju za covecanstvo, to je privilegija....prelazak iz jednog veka u drugi.....a i neke promene i kretanja astronomski zebelezena....upravo tako........
kraj kalendara su maje protumacile kao drasticnu promenu,ne mora biti smak sveta u pitanju.........
ајде ја мало да се умешам :Д имао сам један сан,у коме се појављује нека црвена лопта,као друго сунце,које доводи до велике топлоте,и касније сам чуо за Нибиру,што сам одмах повезао,а пошто се мени снови у већини случајева остваре,видећемо :Д
Snovi...?
Java...?
Nema sličnosti...!
веруј ми,дешавају ми се ствари које ни ја не разумем

веруј ми,дешавају ми се ствари које ни ја не разумем
posto se i meni desavaju ali ih 
Ma ne posustajemo......javice se kasnije i drugi......nadam seVidim da se posustaje u racionalnom objasnjavanju predvidjenih katastrofalnih dogadjaja....
Maje su mi jasne, cak i slutim kakav ce biti "prelazak", ono sto me buni je , ustvari, neponovljivo veliki broj "proroka",predvidjanja i naucnih cinjenica koje se susrecu u 2012 god.
Slucajnost, mas-euforija ili nesto u svemu tome postoji?

). I što ga ne izvukoše pre 20 godina? Zašto sad? 

)(Knjiga moze biti gotova za dva dana..)