Slucajnost ili moja greska?

devojka_bgd:
..nemoj da si "grub" sa izjavama...:shock:
...ne brini neces se smejati...to sto verujem u bolje sutra ne cini me glupom... :wink:

Izvini! Al' ne bih voleo da ti se ponovi! Stvarno sam bio grub! Ti si skrrrrrooooozzzzz OK! Ebote chatujem...Zakljuchace...A posle ako se nedaj boze ponovi...Nece moci nova tema sa starim subject-om... :wink:

Jandrla:
devojka_bgd:
..nemoj da si "grub" sa izjavama...:shock:
...ne brini neces se smejati...to sto verujem u bolje sutra ne cini me glupom... :wink:

Izvini! Al' ne bih voleo da ti se ponovi! Stvarno sam bio grub! Ti si skrrrrrooooozzzzz OK! Ebote chatujem...Zakljuchace...A posle ako se nedaj boze ponovi...Nece moci nova tema sa starim subject-om... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
-------------------------------------------------------
PS..hvala little!

devojka_bgd:
...evo imam i ja konacno jedno pitanjce za vas...
Skoro mi se desilo da po treci put u zivotu da se moja drugarica smuva sa mojim bivsim deckom,naravno ne bi to bilo tako strasno da muvanje nije pocelo jos kada smo mi bili zajedno!Nisam sigurna vise stvarno ni u sta,nisam neki paranoik,ali ovo je stvarno previse!
Naj gore je sto oni smatraju da je to skroz ok,i da ja ne bi trebala da se osecam bezveze u vezi toga...
Pitanje je samo ko je tu lud,oni ili ja?
Recimo da sam skroz slobodnih shvatanja,i da svoje momke ne drzim na uzici,upoznajem ih sa svima,takva sam osoba,pocinjem da se pitam da li je to greska...
Pa eto pitam i za vase misljenje.... 8)

Joj, cuti, i meni se nesto priblizno tako desilo. Bila sam sa deckom, koji je imao najboljeg druga i najbolju drugaricu. Elem, nas troje (moj decko, ta devojka i ja) smo kolege sa faksa, pa sam tako i ja preko njega pocela da se druzim sa doticnom i meni se cinilo da smo se bas lepo zblizile - izlazile smo, zezale se, spavale jedna kod druge. Super. Onda moj decko odluci da smuva svog najboljeg druga i nju i tu pocnu nocne more...
Produbi se tako veza (ja, naivna, sve vreme mislim: "Druzenje") izmedju doticne i mog decka, i krene ono: "jooooj, pomozi mo ovo, jooooj, ja ne mogu, jadna jaaaa, smrk, jooooj, pomozi mi ono...." tu oba ta lika (moj ex i njegov najbolji drug) krecu da se ponasaju kao njeni "bell boys" iliti, srpski receno, kao potrcko. Ona okom, oni skokom. I sad sta da pomislim?! Niko nece iz cistog druzenja da se toliko vrti oko jedne devojke.
Ne mozes da verujes koje je to licemerje!
Moj zakljucak je bio, posto sam lepo raskinula sa tim likom, je da su tu ludi SVI! Ukljucujuci i mene, jer sam sve vreme mislila kako je to samo """druzenje""". Ipak, mislim da nisi ti kriva. Ako neko hoce da bude skot, bice, bez obzira na tebe. Generalno, ljudi sve rade zbog sebe. Cast izuzecima.
\moj savet je - iskuliraj ih. I sledeci put pazi!

Back