Slucajnost ili moja greska?

d1:
ajde sad polako..... iako mi je krivo zbog devojke_bgd ipak moram da priznam da mi je drago sto ovo dvoje nisu u vezi iza njenih ledja

potpuno podrzavam da ukoliko nekoga bas privuce neka druga osoba od one sa kojom je u vezi da treba staviti tacku na tu vezu....

jedino sto bi bilo mnogo vise fer da su oboje pitali devojku_bgd sta misli o eventualnoj vezi bivseg momka i njene drugarice.... nije lako ali je bar iskreno :roll:
Ok,i ja smatram da bi to bilo ok,ali reci mi da li je fer to sto su se dopisivali dok sam ja jos bila u vezi sa njim, naravno sve je to bilo u strogoj tajnosti,kao, samo su se "druzili" i te price...naravno, teren se vec uveliko pripremao....
....to je skroz lose... :roll:

to jeste lose, a narocito ako se on trudio da upadne u vezu sa doticnom gospodjicom (tipicno "muvanje")...

eh..... to vec znaci da je nas captain tipican trkac za suknjicama i gotovo sam ubedjen da ce se i tvoja drugarica slicno provesti pored njega (ostavice je zbog eke druge suknje)....

bah :evil:

ma pozeli im puno srece........i idi dalje. ni jedno od to dvoje te ne zasluzuje, i bolje sto je tako ispalo. ti se okreni i nastavi svoj zivot a oni nek uzivaju jedno u drugom, ionako su isti..........

P.S. svi koji nekuda odu od tebe, ustvari nisu ni trebali biti pored tebe. jer da im je tu stvarno bilo mesto, ne bi ni odlazili........ :wink:

JOVANA77:
ma pozeli im puno srece........i idi dalje. ni jedno od to dvoje te ne zasluzuje, i bolje sto je tako ispalo. ti se okreni i nastavi svoj zivot a oni nek uzivaju jedno u drugom, ionako su isti..........

P.S. svi koji nekuda odu od tebe, ustvari nisu ni trebali biti pored tebe. jer da im je tu stvarno bilo mesto, ne bi ni odlazili........ :wink:

I kada jos sve to bilo tako jednostavno...

little:
JOVANA77:

I kada jos sve to bilo tako jednostavno...

stvarno ne razumem ovu tvoju recenicu :?

Boli uvek kada neko ode, bez obzira na to sto je fakat da mu tu i nije bilo mesto samim tim sto je otisao...
Ono sto je mene oduvek brinulo je to sto mozda moje mesto nije bilo pokraj nekoga ko je otisao...
E na to sam mislila kada sam napisala ono o jednostavnosti...
Sory ako sam nesto...

little:
Boli uvek kada neko ode, bez obzira na to sto je fakat da mu tu i nije bilo mesto samim tim sto je otisao...
Ono sto je mene oduvek brinulo je to sto mozda moje mesto nije bilo pokraj nekoga ko je otisao...
E na to sam mislila kada sam napisala ono o jednostavnosti...
Sory ako sam nesto...

ma neeeeeeeee

razumela bih da je pisalo
"i kad BI jos bilo sve tako jednostavno"
a ovako sam se malo zbunila ali sad kapiram na sta mislis.

ma na njenom mestu mi ne bi bilo frka zbog tipa, vec zbog drugarice. momka mozes da nadjes na svakom cosku a pravu drugaricui ne mozes bas. e sad ako je ona tu drugaricu smatrala pravom drugaricom....onda nista ne valja.

Ma nisam se ni upustala u temu samim tim sto bih ie osudila sto je sebi dozvolila da takvu osobu smatra pravim prijateljem...A jeste da decaka uvek mozes naci, samo sto uvek boli kada se nesto tako desi. Meni se licno dogodila slicna stvar a i uradila sam i ja nesto tako i to sve sa istom drugaricom. Samo imam ludu srecu da imam pravog prijatelja pokraj sebe. Sve smo jedna drugoj rekle na vreme i potrudile se da razumemo porive nas smrtnika...

captain:
Kljucna rec u svemu ovome je BIVSI.Kao takav nikako je nisam mogao prevariti,niti sam.Svi smo mi dobri kada dajemo savete i cenimo necija dela.
ok.... ako nisi muvao tvoju sadasnju devojku dok si bio u vezi sa bivsom devojkom i ako si, u slucaju da je tvoja sadasnja devojka tebe muvala u tom periodu, nju drzao na pristojnom odstojanju onda si, po meni, clean... ako nisi... :?

if i'm walkin' in your shoes that's the way i would look at things :!: :!: :!:

little:
Ma nisam se ni upustala u temu samim tim sto bih ie osudila sto je sebi dozvolila da takvu osobu smatra pravim prijateljem...A jeste da decaka uvek mozes naci, samo sto uvek boli kada se nesto tako desi. Meni se licno dogodila slicna stvar a i uradila sam i ja nesto tako i to sve sa istom drugaricom. Samo imam ludu srecu da imam pravog prijatelja pokraj sebe. Sve smo jedna drugoj rekle na vreme i potrudile se da razumemo porive nas smrtnika...
Nemas ideju koliko ljudi mogu da te iznenade....nisam ni ja imala pojma...znale smo se 9 godina...ali to izgleda nista ne znaci...
Cala ta prica mi je bolesno incestna(ne mislim u bukvalnom smislu), znaci danas ti pricam kakve su mu boje bokserice i koju pozu najvise voli,sutra ti placem na ramenu jer smo raskinuli, a prekosutra si ti sa njim u krevetu.... :roll:

Back