Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi su došli tamo ne sa namerom da zapale sveću, već da se sakriju iza crkve. Da bi potom eventualno rasturanje skupa prikazali kao napad policije na sveto mesto. Jadno, bedno i nadasve ljigavo.

a ta prekognicija da ti iz srbije kako kazes da si, da znas zasto su dosli oni u bl-u govori koliko si pametan....i koliko ostarscen.. i koliko anksiozan u svojoj mrznji

nema ljigavije stvari nego ubiti dete i praviti se blesav 8 meseci da ne otkrijes javno ko ga je ubio...opet kao licemeri lecite posledice a ne uzrok

Samo što ti bez ikakvih dokaza tvrdiš da je neko iz vlasti ubica. Kad to bude dokazano, onda možemo da pričamo o ljigavosti, dotle nam je jedina ljigavost na raspolaganju ona koju iskazuju dušebrižnici ovih dana po BL.

Upravo zato i nisi u stanju da sagledaš sve, zato što ti je samo jedna slika na pameti. Rekao sam ti malopre da moraš malo više da ceniš sebe, jer su takve slike i namenjene izazivanju sažaljenja kod osoba koje se vode emocijama, a ne razumom. A što se torture tiče, puno sam toga video, u raznim slučajevima i nikad bez razloga. I to dobrog razloga, a u slučaju klinca dilera je savršeno razumno pretpostaviti da je zajebao stvari i zbog toga stradao.

jok razumom ce da se vodi rodtelj a ne emocijama.. ti imas taman toliko razuma da optuzujes ubijenog koji ne moze da se brani iako je tuzilac okfalifikovao slucaj kao ubistvo

- - - - - - - - - -

Samo što ti bez ikakvih dokaza tvrdiš da je neko iz vlasti ubica. Kad to bude dokazano, onda možemo da pričamo o ljigavosti, dotle nam je jedina ljigavost na raspolaganju ona koju iskazuju dušebrižnici ovih dana po BL.

ti cak ni to ne umes da budes...onda je potpuno nama u srbiji jasno kako se desila srebrenica

a ta prekognicija da ti iz srbije kako kazes da si, da znas zasto su dosli oni u bl-u govori koliko si pametan....i koliko ostarscen.. i koliko anksiozan u svojoj mrznji

Što tebi takođe iz Srbije uopšte ne smeta da bez ikakvog osnova bacaš tvrdnje o tamošnjoj situaciji kao da si kampovao pored mesta događaja u trenutku kad je ovaj klinac poginuo...

Što tebi takođe iz Srbije uopšte ne smeta da bez ikakvog osnova bacaš tvrdnje o tamošnjoj situaciji kao da si kampovao pored mesta događaja u trenutku kad je ovaj klinac poginuo...

za razliku od tebe barem sam pristojan i ne pljujem ubijenog koji ne moze da se brani

- - - - - - - - - -

Brinem ja, onda kada neko zaslužuje brigu. Diler koji strada zbog svojih poslova takvu brigu ne zaslužuje.

a ti si kampovao tamo pa znas da je diler

koji bre miting slepce? gde si ti video mitingovanje u porti? u kuriru procitao? na pinku?

ljudi su palili svece za umrlo dete a posto novinari koji su geneeralno svi olos sa koje god strane dolaze, samo cekaju kao lesinari da se neko negde pojavi, nagrnuli u buljucima kao policija u portu i trazili izjave... to nije miting ...znao sam da neces, jasno mi je to tvoje vadjenje...
- - - - - - - - - -
jok ja sam tocilo, samo mi je u glavi slika prebijenog mladuica sa polomljenim kostima po celom telu

a tebe za to zabole

Ево ово је објавио твој "Данас", тупаџијо од човека.......

Policija rasterala građane okupljene ispred Hrama Hrista Spasitelja

0Piše: Danas Online02. januara 2019.

Nešto više od stotinak građana okupilo se ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci kako bi pružilo podršku grupi Pravda za Davida.
Međutim, ubrzo je došla policija koja je počela da rasteruje okupljene građane, javlja N1 Sarajevo.

Kako je javila reporterka N1 Snežana Mitrović, građani su se mirno okupili kako bi pružili podršku grupi „Pravda za Davida“, ali i zapalili sveće za ubijenog mladića Davida Dragičevića.

Nakon što je Suzana zapalila sveću i sa građanima ponovo izašla u dvorište Crkve, policajci su im prišli i poručili da se raziđu u interesu svoje bezbednosti, jer nemaju dozvolu za okupljanje.

Policija je pre dva dana zabranila sva okupljanja grupe „Pravda za Davida“. Davor Dragičević, otac ubijenog mladića, poslednji put je viđen 30. decembra 2018. godine, posle velikog skupa i protestne šetnje „Pravda za Davida“ kod džamije Ferhadija. Policija je saopštila da traga za njim, a britanska ambasada Velike Britanije demantovala je da se Davor Dragičević nalazi u toj ambasadi u Sarajevu.

Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković sproveden je večeras u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, saopštila je policija. Policija je protiv Stanivukovića podnela krivičnu prijavu za „izazivanje nereda“ tokom protestne šetnje „Pravda za Davida“ 30. decembra u Banjaluci.

za razliku od tebe barem sam pristojan i ne pljujem ubijenog koji ne moze da se brani

- - - - - - - - - -

a ti si kampovao tamo pa znas da je diler

Da, osim što si do sada neistomišljenike svakako nazivao. A nisi pristojan svakako kada iznosiš spekulacije bez dokaza i potom ih proglašavaš za istinu, pošto to nije normalna komunikacija. I nisam nigde kampovao, samo sam puno video sličnih slučajeva, dok ti očigledno nisi video ništa.

Ево ово је објавио твој "Данас", тупаџијо од човека.......

Policija rasterala građane okupljene ispred Hrama Hrista Spasitelja
0Piše: Danas Online02. januara 2019.

Nešto više od stotinak građana okupilo se ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci kako bi pružilo podršku grupi Pravda za Davida.
Međutim, ubrzo je došla policija koja je počela da rasteruje okupljene građane, javlja N1 Sarajevo.

Kako je javila reporterka N1 Snežana Mitrović, građani su se mirno okupili kako bi pružili podršku grupi „Pravda za Davida“, ali i zapalili sveće za ubijenog mladića Davida Dragičevića.

Nakon što je Suzana zapalila sveću i sa građanima ponovo izašla u dvorište Crkve, policajci su im prišli i poručili da se raziđu u interesu svoje bezbednosti, jer nemaju dozvolu za okupljanje.

Policija je pre dva dana zabranila sva okupljanja grupe „Pravda za Davida“. Davor Dragičević, otac ubijenog mladića, poslednji put je viđen 30. decembra 2018. godine, posle velikog skupa i protestne šetnje „Pravda za Davida“ kod džamije Ferhadija. Policija je saopštila da traga za njim, a britanska ambasada Velike Britanije demantovala je da se Davor Dragičević nalazi u toj ambasadi u Sarajevu.

Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković sproveden je večeras u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, saopštila je policija. Policija je protiv Stanivukovića podnela krivičnu prijavu za „izazivanje nereda“ tokom protestne šetnje „Pravda za Davida“ 30. decembra u Banjaluci.

moj danas? kakve ja imam veze sa tim listom?

To je i te kako tačno, čak i na ovoj temi imamo one koji se slažu sa muslimanskim teroristima...

i one koje pljuju po mrtvima i kazu da ih za njih zabole...

- - - - - - - - - -

Uopšte nisam to rekao, već da muslimani podržavaju proteste. Čitaj malo bolje.

svaki normalan covek sa mozgom ce da podrzi protest jer dans je davorovo dete sutra ce necije drugo...

- - - - - - - - - -

opet stormfront.. jel vi znate da se u srbiji sve vere postuju ili ste postali nazzi ideolozi?

svaki normalan covek sa mozgom ce da podrzi protest jer dans je davorovo dete sutra ce necije drugo...

- - - - - - - - - -

opet stormfront.. jel vi znate da se u srbiji sve vere postuju ili ste postali nazzi ideolozi?

Pa i ne baš, svaki normalan mozak će se skloniti od tih protesta jer znaju da je klinac bio umešan u mutne poslove i da je zato stradao. A pošto već znamo da muslimani nisu normalni, to je još jedan dokaz u prilog pomenutoj tvrdnji. Uzgred, ja poštujem svaku veru, ali ne poštujem kada druga vera hoće da me ubije, nekako sam alergičan na takve stvari :kafa:

Evo ja nisam iz Srbije. I tvrdim isto. Ne zbog RTRS i SRNE. Ta crkva je jako blizu mjesta gdje si protestvovali.Jako blizu palate predsjednika. I dok ih nisu potjerali sa trga nisu joj prilazili. I pazi molim te pali svijeće u isto vrijeme kada su se okupljali na trgu. Slučajno? Teško.

Evo ja nisam iz Srbije. I tvrdim isto. Ne zbog RTRS i SRNE. Ta crkva je jako blizu mjesta gdje si protestvovali.Jako blizu palate predsjednika. I dok ih nisu potjerali sa trga nisu joj prilazili. I pazi molim te pali svijeće u isto vrijeme kada su se okupljali na trgu. Slučajno? Teško.

a sro ne kazu imena odgovornih a znaju ih..trojica su u pitanju makar inicijale i kazu vodice se proces optuzeni su i cao... nema vise protesta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back