Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema pomalo gubi smisao i postaje teren za prepucavanje.
Komentari pojedinih korisnika, manje vise, beogradjana na
desavanja u BL, su najblaze receno pomalo konfuzna, sigurno
jetka, pomalo licemerna, ali to je posledica nepoznavanja RS,
sistema kako ona funkcionise a ponajvise nepoznavanja ljudi.
Jedan od sustinskih uzroka ovakvih reakcija i pisanja korisnika
iz BG je sto ne znaju da je R.Srpska je stvorena pre 27 godina i
ocuvana u ratu i 1995.godine zaokruzena i ima sve elemente
drzavnosti iako je pod medjunarodnim protektoratom, gde su
ljudi ipak nakon nekoliko vekova stekli slobodu ma kakva ona
bila u sadasnjim okolnostima i to je placeno zivotima vise
od 25000 ljudi. Za ljude u RS cijena slobode vise nema cifru,
nepostoji ta cifra koja bi bila vrednija od slobode i nepostoji ta
zrtva koju ce ljudi u RS dati da istu ocuvaju, pa makar to bio
i zivot jednog mladog coveka ciju su smrt oskrnavili oni
koji u zivotu gaze preko mrtvih a na zalost i njegovi roditelji.
Sa druge strane Srbija je nepobitno oslobodjena pre 100 godina
i tu slobodu platila sa preko 1200 000 zrtava, ali danas BG ladno
stane u zapecak medju EU satrape i jos dozivi ponizenje koje nije
ni autosovinizam nego eklatantan primer najoskurnijeg kanibalizma.
Niko u BG nije bekno sto je zemlja ponizena i osramocena i sto
su neki idioti bacili pod noge i pkjunuli na 1,2 miliona zrtava.
BG je ili zaboravio ili zagubio ili ne sme da iskaze svoj slobodarski duh,
pa je danas u BG dilema da li su recimo 1944.godine BG i Srbija
oslobodjeni ili okupirani. To je dilema kod BG-ske elite ali mudraci
nikada to pitanje nisu ili nece ili ne znaju ili ne smeju postaviti na
utemeljenim istorijskim cinjenicama, ali su zato prvaci sveta u
kibicovanju preko tarabe u tudju avliju i prosipanja blesave pameti.
Zasto se danas istorija 20.veka u Srbiji izucava u nekoliko varijanti,
ovisi ko je izdavac udzbenika i ko pise istoriju po narudzbi izdavaca.
A izdavaci su slucajno stranci, uz jos zanimljiviji detalj slucajno
firme iz Hrvatske, veciti „prijatelji i obozavatelji“ BG.
Sta bi Srbija pocrkala od gladi da je zadrzala u sopstvenom vlasnistvu
izdavacke kuce kada je prvenstveno obrazovanje u pitanju???
Zar su srpski satrapi sposobniji i pametniji od domacih izdavaca????
Dusebriznistvo beogradjana i njihove zalopojke nad „mirnim“
demonstrantima u BL mogu se razumjeti i imaju moju podrsku, ali
samo ako obuku zute prsluke i odu u Teheran, paradonchek,
Sarajevo i demonstriraju pred tuzilastvom koje nece da radi
svoj posao odnosno njihova kancelarija u BL, ali bolje bi im bilo
da sa zutim guskama i patkama landaraju BG-skom kaldrmom i
dovedu u red ovo sta je jos preostalo od Srbije, mada kako je krenulo
izgleda da spasa biti nece, sve ce se proturiti kroz donja ledja.!!!

Ма каква црква јаро,што то нису од почетка радили него пјевушили на Тргу мјесецима,СПЦ и патријарха Иринеја су прозвали најмање 100 пута до сада.
Сад се сјетила да пали свијећу, секташи обични ,није отишао на гроб дјетета од силних "обавеза" и то је сам признао.
На сваком кораку је јасно да је у питању дисфункционална породица и када напишу сви смо ми Давид вређају интелигенцију узорних студената.
Нисмо ми сви Давид нити желимо да будемо Давид.Не дају јадном дјетету да почива у миру а за његову смрт су највише сами одговорни јер када је требало да га васпитају и држе ван улице они су радили ко зна шта.

Majka je tražila tvrđeg Sebastijana po Austriji,
ćaća je dvije pive i prije i poslije fajronta naplaćivao kao četiri
a vaspitavanje klinca je prepušteno Laušu.

A (parafraziram) "na Laušu nema niko normalan".

Зато ја кажем колега Амбасадоре шта ће нама непријатељи поред нас самих.
Замисли данас и Шипци имају војску али не проблем је полиција РС и диктатор Додик.
Ма боље да не коментаришем само се изнервирам безвезе...

- - - - - - - - - -

Majka je tražila tvrđeg Sebastijana po Austriji,
ćaća je dvije pive i prije i poslije fajronta naplaćivao kao četiri
a vaspitavanje klinca je prepušteno Laušu.

A (parafraziram) "na Laušu nema niko normalan".

Како је васпитан тако је и завршио.
Ја сам емпатију према овом човјеку-Давору изгубио још одавно али далеко од тога да не бих волио да сазнам шта се десило заиста.Тужилаштво даје налоге како ће тећи истрага а не полиција РС.Али то доводи у питање државу БИХ а то данас није ин.
Данас је ин пљунути по РС и полицији РС јер тако каже неко.Шта ће нама наше главе док неко размишља за нас?

Poslednja izmena:
Noćas srušen naš portal: Haker najavio rušenje sajtova grada i MUP RS
Objavljeno: 3. 1. 2019

haker2.jpg

Portal banjaluka.com noćas je hakovan i srušen na gotovo sat vremena, a danas se oglasio haker, koji je to učinio.

U inbox našeg portala se javio i najavio rušenje sajtova grada, MUP RS i MUP Srbije.

Provjerom smo ustanovili da zvanični sajt grada stvarno nije bio u funkciji već nekih sat vremena.

Haker koji se javio u svojoj poruci najavljuje i nove hakerske napade na firme i institucije. Kao razlog napada navodi “lažne objave”.

Зато ја кажем колега Амбасадоре шта ће нама непријатељи поред нас самих.
Замисли данас и Шипци имају војску али не проблем је полиција РС и диктатор Додик.
Ма боље да не коментаришем само се изнервирам безвезе...

srbin iz hrvatske i srbin iz bosne gledaju preko plota u srbiju i demagoski komentarisu probleme lose vlasti kod sebe izjednacujuci ih sa problemom koji srbija ima a koji neme blage veze sa njima i njihovim... totalno ludilo

- - - - - - - - - -

Tema pomalo gubi smisao i postaje teren za prepucavanje.
Komentari pojedinih korisnika, manje vise, beogradjana na
desavanja u BL, su najblaze receno pomalo konfuzna, sigurno
jetka, pomalo licemerna, ali to je posledica nepoznavanja RS,
sistema kako ona funkcionise a ponajvise nepoznavanja ljudi.
Jedan od sustinskih uzroka ovakvih reakcija i pisanja korisnika
iz BG je sto ne znaju da je R.Srpska je stvorena pre 27 godina i
ocuvana u ratu i 1995.godine zaokruzena i ima sve elemente
drzavnosti iako je pod medjunarodnim protektoratom, gde su
ljudi ipak nakon nekoliko vekova stekli slobodu ma kakva ona
bila u sadasnjim okolnostima i to je placeno zivotima vise
od 25000 ljudi. Za ljude u RS cijena slobode vise nema cifru,
nepostoji ta cifra koja bi bila vrednija od slobode i nepostoji ta
zrtva koju ce ljudi u RS dati da istu ocuvaju, pa makar to bio
i zivot jednog mladog coveka ciju su smrt oskrnavili oni
koji u zivotu gaze preko mrtvih a na zalost i njegovi roditelji.
Sa druge strane Srbija je nepobitno oslobodjena pre 100 godina
i tu slobodu platila sa preko 1200 000 zrtava, ali danas BG ladno
stane u zapecak medju EU satrape i jos dozivi ponizenje koje nije
ni autosovinizam nego eklatantan primer najoskurnijeg kanibalizma.
Niko u BG nije bekno sto je zemlja ponizena i osramocena i sto
su neki idioti bacili pod noge i pkjunuli na 1,2 miliona zrtava.
BG je ili zaboravio ili zagubio ili ne sme da iskaze svoj slobodarski duh,
pa je danas u BG dilema da li su recimo 1944.godine BG i Srbija
oslobodjeni ili okupirani. To je dilema kod BG-ske elite ali mudraci
nikada to pitanje nisu ili nece ili ne znaju ili ne smeju postaviti na
utemeljenim istorijskim cinjenicama, ali su zato prvaci sveta u
kibicovanju preko tarabe u tudju avliju i prosipanja blesave pameti.
Zasto se danas istorija 20.veka u Srbiji izucava u nekoliko varijanti,
ovisi ko je izdavac udzbenika i ko pise istoriju po narudzbi izdavaca.
A izdavaci su slucajno stranci, uz jos zanimljiviji detalj slucajno
firme iz Hrvatske, veciti „prijatelji i obozavatelji“ BG.
Sta bi Srbija pocrkala od gladi da je zadrzala u sopstvenom vlasnistvu
izdavacke kuce kada je prvenstveno obrazovanje u pitanju???
Zar su srpski satrapi sposobniji i pametniji od domacih izdavaca????
Dusebriznistvo beogradjana i njihove zalopojke nad „mirnim“
demonstrantima u BL mogu se razumjeti i imaju moju podrsku, ali
samo ako obuku zute prsluke i odu u Teheran, paradonchek,
Sarajevo i demonstriraju pred tuzilastvom koje nece da radi
svoj posao odnosno njihova kancelarija u BL, ali bolje bi im bilo
da sa zutim guskama i patkama landaraju BG-skom kaldrmom i
dovedu u red ovo sta je jos preostalo od Srbije, mada kako je krenulo
izgleda da spasa biti nece, sve ce se proturiti kroz donja ledja.!!!

malo podsecanje da ste ucili pravopis iz pogresnih knjiga

- - - - - - - - - -

Марлоне ајде признај да нас ложиш, комшију донекле и разумем он не може сада назад јер од почетка ове теме качи жуту патку,Бука,БН и текстове Васковића али брале свако ко има бар једну даску у глави схвата да је Давор политизовао случај смрти свог сина и то не једном него 300 пута до сада.
И птицама на грани је јасно да он нема ништа и да лупа,прича шта му кажу.Па 3 од 4 адвоката су га напустили због тога.Ко смо ми да судимо?
Он је од почетка случаја до сада промјенио неколико првооптужених,осумњичених, неколико верзија приче,а све шупља прича,па свако ко иоле прати од почетка свјестан да је лик класични "интересџија" који зарађује на смрти властитог сина.
Да ли треба било шта рећи након ове слике?!
120299.jpg

cuj politizovao, ubio rodjenog andjela pa hoce lukacu da smesti...

:hahaha::hahaha::hahaha: неки овдеН помињу правопис

pa ja se ne kurcim bog zna kakvom kulturom kao neki kojima smetaju hrvatske stamparije a nisu im smetale u lijepoj njihovoj te prekonoc postadose fini srbi :hahaha:

jako puno je mito pickin dim za nepostoji a nista spram tvog kuliranja sa izjasnjavanjem da policija treba biti ispred crkava i da osmatraju ko pali svece za mrtve...botino

branim princip

kada to shvatis razumeces me...nadam se..moras imati principe u zivotu, ne mozes lokalizovati sve po svom modelu svesti pogotovo sto ne znas sta se desilo... da niko nije ubijen ne bi se ni osvrnuo...ali kada je ubistvo u pitanju onda postanem krajnje osetljiv ako se drzava pravi blesava..prebacivanje lopte kao sa oliverom je jos gori primer...neko ko je hriscanin bi se zgadio samom sebi...ali vidim da ovde ljudi zarad privilegija i slicno, laganica predju a puna im usta velikih istina o poreklu srpstvu borbi za progres i sl... jedno zlo i licemerje radja drugo...kada to naucis iskanalisaces gde je zlo u sebi, jer ono je vaznije no ono u drugom
..

Да ли је убиство, још не знамо. Заправо, ништа ми овде не знамо. Да ли је убијен, ако јесте, зашто је убијен и ко га је убио. Да ли се нагудрао и оверио, дуговао неком паре или су њему дуговали па решили дуг тако што су га удавили у плитком потоку.
Подржао би родитеље да ово решавају без политике. Тим детектива и адвоката, па терај на суд.
Знам и ја ко је Додик и наравно да ми није симпатичан као ни Вучић и било ко из политике али не дајем више никад ником у политици бланко подршку па макар викао да му је дете убијено. То је мој принцип.

Да ли је убиство, још не знамо. Заправо, ништа ми овде не знамо. Да ли је убијен, ако јесте, зашто је убијен и ко га је убио. Да ли се нагудрао и оверио, дуговао неком паре или су њему дуговали па решили дуг тако што су га удавили у плитком потоку.
Подржао би родитеље да ово решавају без политике. Тим детектива и адвоката, па терај на суд.
Знам и ја ко је Додик и наравно да ми није симпатичан као ни Вучић и било ко из политике али не дајем више никад ником у политици бланко подршку па макар викао да му је дете убијено. То је мој принцип.
tuzilastvo je reklo konacno da je ubistvo u pitanju, kako ne znamo?

- - - - - - - - - -

roditelji resavaju to bez politike ali politika se umesa na velika vrata kada drzava nece da radi svoj posao jer je zabole za malog coveka

tuzilastvo je reklo konacno da je ubistvo u pitanju, kako ne znamo?

Oк, нека иде истрага. Чему окупљање по улици и све ово што смо гледали. Мени ово личи на мању варијанту и некакав покушај онога што се дешавало у Београду 2000-е. И, Ђаво је у праву, то је друга држава и не треба ми одавде да се мешамо као што очекујемо и од срба преко Дрине у супротном случају.

A Srbin iz Srbije gleda preko plota i komentariše stvari koje ga se ne tiču. Eto da idemo tvojom logikom. Što se tiče pravopisa svakome se potkrade greška.

ja barem ne pljujem srpske skole i decu koja uce iz datih udzbenika kao gdin iz tisuclijecne kulture...ako opljuje nek ide tamo gde mu je lepse kad mu bg ne odgovara...

a sto se tice plota, rekoh ti da nije plot vec princip da si citao pazljivije...i tako i bi, izneo sam najnormalnije svoj stav koji se razlikuje od vasih rs-ovskih i sta sam doziveo? onda ide po pravilu kako sada ide dok vam se pena iz usta ne osusi i pocnete da hriscanski postujete zrtvu a tek onda da pocnete da trazite prave razloge zasto ovo toliko dugo traje...

- - - - - - - - - -

Oк, нека иде истрага. Чему окупљање по улици и све ово што смо гледали. Мени ово личи на мању варијанту и некакав покушај онога што се дешавало у Београду 2000-е. И, Ђаво је у праву, то је друга држава и не треба ми одавде да се мешамо као што очекујемо и од срба преко Дрине у супротном случају.

niko se ne mesa odakle ti ideja da se mesamo? ti ne znas kako je pocelo? kako su nazivani srbi iz srbije, srbijanci, glupa srbadija, eo ga ovaj iz hrvatske slajmom zasipa beograd a sa tim zutima peva svake nedelje u kafani... e kad takvi pocnu da drze vakelu umem i ja.. razocarenje mi je samo eremita, niko vise... nisam verovao ali sta ces... ne zna on sta je komparativna knjizevnost a kamoli komparativno razmisljanje kad se premetnuo u radikale

srbin iz hrvatske i srbin iz bosne gledaju preko plota u srbiju i demagoski komentarisu probleme lose vlasti kod sebe izjednacujuci ih sa problemom koji srbija ima a koji neme blage veze sa njima i njihovim... totalno ludilo

- - - - - - - - - -

Ovdje samo ti imas taj geografski kompleks Srba i regionalni sovinizam i samo ti potenciras tu pricu.Ja nigdje nisam naveo niti etiketirao Srbe po regiji nego jasno napisao ''sta ce nama Srbima neprijatelji pored nas samih''.Onaj ko treba razumece sustinu...i to malo Srba sto ima van Srbije je nasa snaga a ne slabost.Ali kako to objasniti laznom dusebrizniku.Pa nikako...

niko se ne mesa odakle ti ideja da se mesamo? ti ne znas kako je pocelo? kako su nazivani srbi iz srbije, srbijanci, glupa srbadija, eo ga ovaj iz hrvatske slajmom zasipa beograd a sa tim zutima peva svake nedelje u kafani... e kad takvi pocnu da drze vakelu umem i ja.. razocarenje mi je samo eremita, niko vise... nisam verovao ali sta ces... ne zna on sta je komparativna knjizevnost a kamoli komparativno razmisljanje kad se premetnuo u radikale

Када будеш сазнао и схватио колико си омашио, колико вређаш неосновано и колико лупеташ непрекидно - да ли ћеш бар рећи: ИЗВИНИ..........:zcool:

Ovdje samo ti imas taj geografski kompleks Srba i regionalni sovinizam i samo ti potenciras tu pricu.Ja nigdje nisam naveo niti etiketirao Srbe po regiji nego jasno napisao ''sta ce nama Srbima neprijatelji pored nas samih''.Onaj ko treba razumece sustinu...i to malo Srba sto ima van Srbije je nasa snaga a ne slabost.Ali kako to objasniti laznom dusebrizniku.Pa nikako...

srbadijo bese tvoje a na moje..nemoj opet imati alchajmer

regionalni sovinizam propovedate bas vi koji se gadite muslimanki na svim temama, a o stormfront razmisljanju necu da sudim jer to je u domenu onoga za sta vam sluzi glava posle iskustva poslednjeg rata i onog da ste optuzeni za genocid... ne treba neko da bude osudjen dovoljno je da ga optuze...

- - - - - - - - - -

Када будеш сазнао и схватио колико си омашио, колико вређаш неосновано и колико лупеташ непрекидно - да ли ћеш бар рећи: ИЗВИНИ..........:zcool:

kazi jasno da se gadis policije u porti i da je to za tebe dno dna ponasanja drzave dok ljudi pale svece za mrtvo dete ja cu ti reci pred svima izvini...

- - - - - - - - - -

ali jok, nece nikad da kaze jer zna da ce mu to procitati sef i reci mu nisi smeo tako ostro sa dodom.. pa nema sendvica tj nadnice ...

- - - - - - - - - -

to su oni tvoji mito koji se zaklinju u patrijarsiji pred irinejem i bogom, a cim izadju sva pogaze...

kazi jasno da se gadis policije u porti i da je to za tebe dno dna ponasanja drzave dok ljudi pale svece za mrtvo dete ja cu ti reci pred svima izvini...
- - - - - - - - - -
ali jok, nece nikad da kaze jer zna da ce mu to procitati sef i reci mu nisi smeo tako ostro sa dodom.. pa nema sendvica tj nadnice ...
- - - - - - - - - -
to su oni tvoji mito koji se zaklinju u patrijarsiji pred irinejem i bogom, a cim izadju sva pogaze...

Прекини више са глупирањем и циркусирањем И НЕПРЕКИДНИМ ЛИЧНИМ НАПАДИМА НА КОРИСНИКЕ И ЊИХОВО МИШЉЕЊЕ ПА И МЕНЕ......

1. Полиција је растурила митинг У ПОРТИ тј.испред цркве јер је то ЗЛОУПОТРЕБА ЦРКВЕНОГ ПЛАЦА
2. Полиција НИЈЕ БИЛО КОМЕ ЗАБРАЊИВАЛА ИЛИ ОМЕТАЛА ПАЉЕЊЕ СВЕЋА,
3. Екипа удружења "Правда за Давида" НИЈЕ ИМАЛА ДОЗВОЛУ ДА МИТИНГУЈЕ У ПОРТИ.....

Врло брзо ће доћи време када ћеш увидети КОЛИКО СЕ ГЛУПИРАШ.........:zstidljivko:

Ne moram da idem tako daleko, dovoljno je da se setim kako si pre par sati i meni spočitavao da sam Srbin iz Bosne ili ko zna već odakle, iako sa tim prostorima nemam nikakve veze. Pominjem to samo iz razloga jer vidim da ti smeta kad te neko naziva Srbendom ili Srbijancem, ali ti isto nije smetalo da primeniš te metode kada si zaključivao odakle sam ja.

cim branis stavove ljudi koji iako neinformisani tvrde ono sto im sugerise srna onda si isti kao oni...ako pazljivo citas temu skontaces da je meni degute pljuvanje po mrtvom detetu a to opet rade svi ti cije stavove delis...pa onda niko da se izjasni da je policija dno kada ulazi u portu crkve i ljudima ogadi paljenje sveca...e kad se sve nakupi i dodas na to sprdanje i vredjanje srbije i njenih gradjana sa njihove strane i od ovog dodjosa iz kroacije, pljuvanje beograda, botovanje za dodika i vucica kao spasioce, medjunarodnu zaveru koja hoce da spali srpskui jer je toliko jaka da svima smeta :lol: e onda ne treba da budes bosanac...mozes ko onaj beocinac da se frljas argumentima tipa emixovog komsije :lol:

cim branis stavove ljudi koji iako neinformisani tvrde ono sto im sugerise srna onda si isti kao oni...

Sa druge strane, ti si veoma informisan i svakako u pravu, iako ne postoje nikakvi dokazi koji bi poduprli tvoje tvrdnje. Osim ako u dokaz ne računamo "ja mislim da...". U svakom slučaju, nemam potrebe da se frljam nikakvim regionalnim odrednicama, pošto moja odrednica znači da sam viša rasa u odnosu na sve ostale Srbe, kako iz Srbije tako i iz drugih srpskih krajeva. Ali dobro, ako već tako zaključuješ, onda nemoj da se ljutiš kad ti neko kaže da si zatucan, samo u suprotnom smeru.

Прекини више са глупирањем и циркусирањем И НЕПРЕКИДНИМ ЛИЧНИМ НАПАДИМА НА КОРИСНИКЕ И ЊИХОВО МИШЉЕЊЕ ПА И МЕНЕ......

1. Полиција је растурила митинг У ПОРТИ тј.испред цркве јер је то ЗЛОУПОТРЕБА ЦРКВЕНОГ ПЛАЦА
2. Полиција НИЈЕ БИЛО КОМЕ ЗАБРАЊИВАЛА ИЛИ ОМЕТАЛА ПАЉЕЊЕ СВЕЋА,
3. Екипа удружења "Правда за Давида" НИЈЕ ИМАЛА ДОЗВОЛУ ДА МИТИНГУЈЕ У ПОРТИ.....

Врло брзо ће доћи време када ћеш увидети КОЛИКО СЕ ГЛУПИРАШ.........:zstidljivko:

koji bre miting slepce? gde si ti video mitingovanje u porti? u kuriru procitao? na pinku?

ljudi su palili svece za umrlo dete a posto novinari koji su geneeralno svi olos sa koje god strane dolaze, samo cekaju kao lesinari da se neko negde pojavi, nagrnuli u buljucima kao policija u portu i trazili izjave... to nije miting ...znao sam da neces, jasno mi je to tvoje vadjenje...

- - - - - - - - - -

Sa druge strane, ti si veoma informisan i svakako u pravu, iako ne postoje nikakvi dokazi koji bi poduprli tvoje tvrdnje. Osim ako u dokaz ne računamo "ja mislim da...". U svakom slučaju, nemam potrebe da se frljam nikakvim regionalnim odrednicama, pošto moja odrednica znači da sam viša rasa u odnosu na sve ostale Srbe, kako iz Srbije tako i iz drugih srpskih krajeva. Ali dobro, ako već tako zaključuješ, onda nemoj da se ljutiš kad ti neko kaže da si zatucan, samo u suprotnom smeru.

jok ja sam tocilo, samo mi je u glavi slika prebijenog mladuica sa polomljenim kostima po celom telu

a tebe za to zabole

- - - - - - - - - -

da ista znas znao bi kad je neko pretrpeo torturu....a ako je opravdavas, onda nisi nista bolji od ovih sto prete da ce sankcionisati svako misljenje koje nije kao njihovo

koji bre miting slepce? gde si ti video mitingovanje u porti? u kuriru procitao? na pinku?

ljudi su palili svece za umrlo dete a posto novinari koji su geneeralno svi olos sa koje god strane dolaze, samo cekaju kao lesinari da se neko negde pojavi, nagrnuli u buljucima kao policija u portu i trazili izjave... to nije miting ...znao sam da neces, jasno mi je to tvoje vadjenje...

Ljudi su došli tamo ne sa namerom da zapale sveću, već da se sakriju iza crkve. Da bi potom eventualno rasturanje skupa prikazali kao napad policije na sveto mesto. Jadno, bedno i nadasve ljigavo.

a sto se tice vremena za sve vas koji govore kao papgaji doci ce vreme... e doci ce brzo vreme pa cete lizati sve sto ste napisali ovde

- - - - - - - - - -

Ljudi su došli tamo ne sa namerom da zapale sveću, već da se sakriju iza crkve. Da bi potom eventualno rasturanje skupa prikazali kao napad policije na sveto mesto. Jadno, bedno i nadasve ljigavo.

nema ljigavije stvari nego ubiti dete i praviti se blesav 8 meseci da ne otkrijes javno ko ga je ubio...opet kao licemeri lecite posledice a ne uzrok

jok ja sam tocilo, samo mi je u glavi slika prebijenog mladuica sa polomljenim kostima po celom telu

a tebe za to zabole

- - - - - - - - - -

da ista znas znao bi kad je neko pretrpeo torturu....a ako je opravdavas, onda nisi nista bolji od ovih sto prete da ce sankciobnisati svako misljenje koje nije kao njihovo

Upravo zato i nisi u stanju da sagledaš sve, zato što ti je samo jedna slika na pameti. Rekao sam ti malopre da moraš malo više da ceniš sebe, jer su takve slike i namenjene izazivanju sažaljenja kod osoba koje se vode emocijama, a ne razumom. A što se torture tiče, puno sam toga video, u raznim slučajevima i nikad bez razloga. I to dobrog razloga, a u slučaju klinca dilera je savršeno razumno pretpostaviti da je zajebao stvari i zbog toga stradao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back