capitosinora
Veoma poznat
- Poruka
- 14.344
U principu odgovorni roditelji sprecavaju svoju decu da se drogiraju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo ih je al su gomna. Dižu veliku dreku. Sad su porodice krenule da rehabilituju na sudu ustaše. Pronašli rupu u zakonu.Trebate taj Zemun onda pogledati.Koliko ih je gde žive gde rade.
Mlad a veliko đubre .. ko da mu je Srđa Trifković babo ..
ZA REPUBLIKU SRPSKU SU GINULI NAJBOLJI SINOVI SRPSKOG NARODA I SAD DA SE DOZVOLI DA ŠAKA PROPALICA PODPOMOGNUTA STRANIM SLUŽBAMA I MUSLIMANIMA SRUŠI DRŽAVU?
JAKO TEŠKO.
баш такоKad je Srbin imao dobro politicara koji zna kako da postupi?
Nikad.
Sad imamo DELIVERY UNIT i Blera da savetuje vladare lol
https://www.klix.ba/vijesti/bih/skup-podrske-za-davora-i-suzanu-dragicevic-sutra-i-na-solnom-trgu-u-tuzli/181225138
Pokrenuta lavina
Skup podrške za Davora i Suzanu Dragičević sutra i na Solnom trgu u Tuzli
Malo ih je al su gomna. Dižu veliku dreku. Sad su porodice krenule da rehabilituju na sudu ustaše. Pronašli rupu u zakonu.
Al ova je baš prevelika.Zaigro se Alija.
Terajte to od sebe,kako će te sa šiptarima izaći na kraj ako trpite šaku potomaka ustaša na sred Beograda.
Мислиш на ОНАЈ од 23%?Šuti, uvijek može gore, ko u manjem bh entitetu, gluho bilo ..

To je naš zaštićeni Hrvoje iz Zemuna, naselio ih Ante Pavelić četres druge kad su mislili da su završili posao. Inače, i većina hrvatskih stanovnika Hrtkovaca je došla tu iz zapadne Hercegovine za vreme Drugog svetskog rata.
Мислиш на ОНАЈ од 23%?![]()

Terajte to od sebe,kako će te sa šiptarima izaći na kraj ako trpite šaku potomaka ustaša na sred Beograda.
Lesika lupetas na boga ne mislis, Hrtkovci su naseljeni sa katolicima Albancima i dosli su jos sa Arsenijom Carnojevicem u 17 veku, Ima zapisano, Prosveceni Srbi ne podrzavaju ni Dodika ni Vucica,taj tip politicara postoji jos samo ovde i hrani se mrznjom .Koliko vidim vi ste ozbiljno zatrovani ,niste u mogucnosti da razaznate dobro od loseg, Ovo je lose ali vi vidite neku imaginarnu ugrozenost Republike Srpske ,Zasto pa oni Vucic i Dodik mogu samnmo nas da maltretiraju ,nazalost ovog su ubili a oca mu prebili,
Šuti, uvijek može gore, ko u manjem bh entitetu, gluho bilo ..
Стигао "Земунски Кењ"?!?Neka mali ,proci ce zima na prolece ces opet da prosis da ti damo 9 miliona evra da ne pocrkate od gladi,Bruko jedna ti mene da teras iz moje zemlje, Svasta,
Хваљен Исус и дјевица Марија! 

Lesika lupetas na boga ne mislis, Hrtkovci su naseljeni sa katolicima Albancima i dosli su jos sa Arsenijom Carnojevicem u 17 veku, Ima zapisano, Prosveceni Srbi ne podrzavaju ni Dodika ni Vucica,taj tip politicara postoji jos samo ovde i hrani se mrznjom .Koliko vidim vi ste ozbiljno zatrovani ,niste u mogucnosti da razaznate dobro od loseg, Ovo je lose ali vi vidite neku imaginarnu ugrozenost Republike Srpske ,Zasto pa oni Vucic i Dodik mogu samnmo nas da maltretiraju ,nazalost ovog su ubili a oca mu prebili,
Bolje prodaji na vreme i seli se da ne odeš sa najlon kesama ko u Posavini.To vam vreme ubrzano stiže.Neka mali ,proci ce zima na prolece ces opet da prosis da ti damo 9 miliona evra da ne pocrkate od gladi,Bruko jedna ti mene da teras iz moje zemlje, Svasta,
Bolje prodaji na vreme i seli se da ne odeš sa najlon kesama ko u Posavini.To vam vreme ubrzano stiže.
Ima zapisano i naseljavanje ustaša iz zapadne Hercegovine za vreme Drugog svetskog rata. Čak i lično poznajem ljude. Ne palamudiš mi tako za Zemun.
Manji bh entitet je po površini 48 % BiH , nije nikakva republika , multietnički entitet, nije entitet samo srpskog naroda ..

Meni Lesandar ne djeluje zatrovan , nego sasvim svjestan trovač .. sposoban je da razazna dobro od lošeg na način da zna šta je dobro za njegov lični interes, čisto sumnjam da ga interesuje moralno dobro ..