Ројалиста
Poznat
- Poruka
- 9.563
У Бањој Луци почело завођење реда, а протест се преселио у Сарајево.
Требало је то одавно урадити.
Требало је то одавно урадити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad vidite dragi moj narode ko stoji iza svega i šta je cilj svega.Po sastavu forumaša na ovoj temi. :-D
- - - - - - - - - -
Sve sam go srbožder.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani-sarajeva-okupili-se-u-znak-podrske-dragicevicu-uz-poruku-stojimo-uz-banja-luku/181225100
Građani Sarajeva okupili se u znak podrške Dragičeviću uz poruku "Stojimo uz Banja Luku"
![]()
Veliki broj građana Sarajeva okupio se ispred Zemaljskog muzeja u ovom gradu u znak podrške jutros uhapšenom Davoru Dragičeviću, ocu tragično stradalog Davida Dragičevića.
Neformalna grupa građana glavnog grada BiH organizirala je večerašnje mirno okupljanje putem društvenih mreža kazavši kako stoje uz Banja Luku.
"Večeras pokazujemo da je Sarajevo uz Davora i Suzanu, uz borbu za istinu i pravdu, uz borbu za slobodu govora i mišljenja. Sarajevo je uz Banja Luku", poručuju građani Sarajeva.
Okupljeni građani, njih nekoliko stotina, uz sebe nose slike Davida Dragičevića te transparente s natpisima "Pravda za Davida" i "Vi ovo dozvoljavate".
"Važno je da smo izašli na ulicu. Davor često kaže 'dragi moj sine, dušo moja'. Mi večeras kažemo 'dragi naš Davore, prijatelju naš'. Danas smo doživjeli potpuno oduzimanje slobode u ovoj državi. Takva greška nije dopustiva i ne možemo više živjeti s porukom 'nek je glava živa'. Večeras stojimo i za Dženana i za Davida, za Selmu, za Editu, za Denisa i za svako dijete u ovoj zemlji", poručila je jedna građanka na skupu ispred Zemaljskog muzeja.
Na proteste je stigao i Muriz Memić, otac stradalog Dženana Memića, koji se kao i Davor Dragičević bori za istinu i pravdu u slučaju smrti svoga sina.
On je naglasio kako je ljudski i moralno podržati Davora i njegovu porodicu jer oni samo traže pravdu.
"Hvala svima koji su dolazili na proteste do sada i koji su i večeras došli. Nadam se da će se narod probuditi", kazao je Memić te dodao kako misli da nisu svi policajci i sudski vještaci korumpirani te da ih ima mnogo koji mu pomažu od početka, ali da se ne mogu istaći u moru loših.
Arijana Memić, sestra stradalog Dženana Memića, također je izašla na večerašnje proteste u Sarajevu.
"Sutra se ovo može desiti bilo kome, naša dužnost je pružiti podršku. Tragedija se dešava svima nama, neki samo još nisu došli na red, a nekima će se tek desiti ako se nešto ne promijeni. Mislim da dosta toga možemo postići mirnim okupljanjima. Treba istrajati, a ovo je jedini način da natjeramo pravosudne institucije da rade svoj posao", rekla je Memić.
Pored Sarajeva, podrška za roditelje Davida Dragičevića pristiže i iz drugih gradova širom BiH. Ogorčeni građani BiH od jutros putem društvenih mreža poručuju kako stoje uz Davora i Suzanu, roditelje stradalog Banjalučanina.
Podsjećamo, jutros u Banjoj Luci pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske priveli su Davora Dragičevića, a kao jedan od razloga za hapšenje se navodi njegov nedolazak na sudsko saslušanje.
Privođenje Davora Dragičevića izazvalo je proteste nezadovoljnih građana na Trgu Krajine u Banjoj Luci koje je na kraju rezultiralo i privođenjem Suzane Radanović, majke Davida Dragičevića, nekoliko opozicionih političara u RS-u među kojima su Draško Stanivuković, Branislav Borenović, Adam Šukalo, Vojin Mijatović, novinar Vladimir Šušak i nekoliko članova grupe "Pravda za Davida".
Ko su ti ljudi sa tako ruznim imenima? Cuj, Avdo Avdic... zvuci kao neki pas iz crtanog filma.
Ko su ti ljudi sa tako ruznim imenima? Cuj, Avdo Avdic... zvuci kao neki pas iz crtanog filma.
Драги моји Срби,
Желим вам да правду за сваки злочин нађете на суду. Да истрајете да тако буде и у овом случају, па значило то и да власт мора да се промени. Али највише вам желим да не заборавите да сачувате Републику Српску и животе свих вас са те стране Дрине. Окружени сте сте непријатељима који неће пропустити прилику да на овај или онај начин искористе тренутак када и ако до рушења власти дође. Желим вам да у том тренутку будете најбуднији и да не дозволите да вас душмани затекну спуштених гаћа.
Не дозволите да онолике жртве на којима је настала ваша слобода дођу у питање, а део Срба са ове стране Дрине који зна ко смо и шта смо сигурно вас неће оставити на цедилу ако дође до тога да голи живот и кућни праг буде морао да се брани.
668 AVDIĆ BAJRO AVDO 107961183137 01.07.1961 ............pa jbg, ovaj se nalazi na spisku "streljanih" vojnika u Potočarima. Valjda nije to taj?! Balije su svemu sklone![]()
Na 3:52 kaže da su u Tužilaštvu 'izgubili' dio dokazaJel ovo hvala veteranima?miliciJo moja
Da se malo razgalimo
Ide Mile lajkovackom prugom
lajkovackom prugom, ide Mile
ide Mile sa jos jednim drugom
sa jos jednim drugom, ide Mile
Nemoj Mile da ostavljas druga
da ostavljas druga, nemoj Mile
dugacka je lajkovacka pruga
lajkovacka pruga, dugacka je
Pa cekaj ako je mrtav, zar ne bi trebalo da se upokoji?
Ja da sam tamo neka vlast, ne bih mu dozvolio da se seta po Banja Luci tako... neziv.
Okružno tužilaštvo ce zatražiti pritvor za Davora Dragičevića u trajanju od 30 dana.
Idemo!Dosta je bilo.Gotov je!
Pa cekaj ako je mrtav, zar ne bi trebalo da se upokoji?
Ja da sam tamo neka vlast, ne bih mu dozvolio da se seta po Banja Luci tako... neziv.
'Dragan Bursać :“Pravda za Davida je da rukovodstvo policije RS-a podnese ostavku, zato što je riječ o nesposobnim i nemoralnim ljudima. Pravda za Davida i sve nas da se ovaj slučaj dovede u sistem, sistem kojeg u RS-u i Banjoj Luci ne postoji. Tamo može svako da sumnja u bilo koga, što je užasno. David je sahranjen, ali David nije umro, David je među nama”, rekao je Bursać pozvavši sve ljude da stanu uz Davidovog oca i pokret Pravda za Davida.'
Tuga koliko malo raje![]()
Otišla Fata doktoru i dobila čepiće.
Došla kući, otvorila kutiju i čudi se. Ne djeluje joj
ko obična tableta.
Pita Hasu:
- Kako se ovo pije?
- Ne znam, nazovi doktora i pitaj!
Nazove ona doktora:
- Dobar dan, doktore. Ja sam ona što ste joj prepisali
one čepiće, ali ne znam kako ću ih uzimat?
-Čepići se generalno uzimaju rektalno!
- Dobro, fala doktore.
Kaže Fata Hasi:
- Kaže doktor - rektalno!
- Pa uzmi tako!
- Pa ne znam šta mu je to - rektalno!
- Ne znam ni ja, što ne upita doktora?
- Pitat ću….
- Nazovi i pitaj, šta mene stalno zapitkuješ…
- Dobar dan, doktore. Ja sam. Opet ona što ste joj
prepisali one čepiće.
Samo opet ne znam kako ću to …. rektalno.
- Pa analno, gospođo, analno!
- Aaaaaaahaaaaa, analno. To je onda…
- To vam je isto kao rektalno.
- E dobro, puno Vam ‘fala, doktore.
Opet Fata kaže Hasi:
- Analno!
- Šta?
- Ma isto k*o i rektalno, samo analno…
- Pa hajde!
- Pa ne znam šta mu je to.
- Pa ne znam ni ja, ženska glavo, što ne upita
doktora, dva put si s njim razgovarala? Nazovi opet i pitaj!
Opet Fata nazove doktora:
- Doktore, oprostite što smetam, ali morala sam….
Šta vam je to rektalno, analno? Šta tačno da radim?
- To vam je jednostavno! Uzmite taj jedan čepić i
gurnite ga sebi u dupe!
Fata zalupi slušalicu i izvika se na Hasu:
- Eto ti tvoje ZOVI! ZOVI! ZOVI! Sad se čovjek naljutio!
++++++++++++++++++
"паметна" ова Фата - немам речи.........
Драган Бурсаћ је АЛ ГОР српског новинарства.
Иначе, АЛ ГОР је шиптарска протува која је као амерички политичар лајао.
Али само да узме кеш...
рецимо...рокенрол је сатанистичка музика...или за 10 година нећемо знати шта је снијег...
Znaš onaj vic - Sastali se Englez, Francuz i Srbin .. i poslije ne znam šta je bilo , uglavnom Srbin je ispo najpametniji![]()