Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
meni i dalje nije jasno zasto on misli da je policija htela da mu ubije sina kad nit je on neki faktor nit je njegov sin neki poznat ili opasan tip. sta samo im doslo da ga ubiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Давор Драгичевић јуче је одбио да прими позив за саслушање због угрожавање безбједности министра полиције Српске Драгана Лукача и високих функционера МУП-а.
Izvini, ali meni je ovo tragikomično.
To je recept SNS majmuna ovde u Srbiji, koji imaju sve poluge sile pod svojom kontrolom, i one državne, i one kriminalne, a koji stalno mekeću o tome kako su ugroženi od ovih ili onih.
Pa tako i ovde. Jedan čovek, koji je protiv establišmenta iz nekog razloga (ne ulazim u to da li je u pravu ili nije) ugrožava bezbednost ministarstva policije u Srpskoj?
Poserem se na takvu policiju.
I u Srpskoj, i u Srbiji.
meni i dalje nije jasno zasto on misli da je policija htela da mu ubije sina kad nit je on neki faktor nit je njegov sin neki poznat ili opasan tip. sta samo im doslo da ga ubiju.
A jasno ti je zašto su tužilački organi, potom organi istrage, OPSTRUISALI proces?
Bravo ljudino!
Било је и вријеме, тај човјек је прекршио до сада брдо закона.
Не знам шта је овај човјек себи утриповао да је изнад закона?
Драгичевић је како незванично сазнајемо покушао и да побјегне аутомобилом кроз центар града, али је убрзо приведен у полицију.
Медији пишу да је приликом привођења узвикивао да су полицајци убили Давида.
Убрзо је пред полицију дошла и Хитна помоћ.
Давор Драгичевић јуче је одбио да прими позив за саслушање због угрожавање безбједности министра полиције Српске Драгана Лукача и високих функционера МУП-а.
Тужилаштво је прије неколико дана против Давора Драгичевића и још 19 особа, поднијело кривичне пријаве због окупљања испред Народне скупштине Републике Српске 17. децембра, у вријеме одржавања Посебне сједнице.
Након јутрошњег привођења Драгичевића у Полицијску управу су се сами почели пријављивати и остали, како би дали изјаву.
Па мислим да је читав овај трагични случај ПРЕШАО У ОДВРАТНО ПОЛИТИКАНТСТВО РОДИТЕЉА И ОНИХ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ЊИХ - а они знају КО их стално хушка......... и ЗАШТО !!!
Не ради се о томе случај је мало дужи и шири.Лик је изрекао брдо претњи, толерисано му је скоро годину дана.
Време је да лудаци буду у лудници под терапијом,то је све.Нема то везе са режимом, нико њему ништа није бранио али постао је претња за општу безбједност,хоћу да изађем на Трг као човјек а не да ми неко галами за ухо стално.Доста је било...морају се поштовати институције и држава ма каква она била.
I to je to, inače ćeš ti ko moderator da izbrišeš svako drugo mišljenje!
Pa vidi, tu se ne slažemo.
To "moraju se poštovati institucije i država ma kakva ona bila" je opravdanje za samovolju i kriminal svake vlasti ovde na brdovitom Balkanu.
Poštujem državu koja mene poštuje, a toga kod nas definitivno nema.
Te fore kako treba pušiti svakom ološu koji zasedne na vlast (a svi su ološi, bez razlike, inače se ne bi tukli za vlast) pa počne da se zaklanja iza "države" mačku o rep.
Baš kao i fore o "ugroženosti" ministra i vodećih ljudi policije.
A taman se protest upuvao i bilo ih je 20 na trgu. Loš potez policije i vlasti jer verovatno će sad okupljanje opet biti veće uz moguće i nasilje. Dodo ne sledi uspešnu strategiju Vučića koji ignoriše proteste.
Лик крши закон.Ухапшен је, тачка.Нема ту пуно приче...
Људи уразумите се, са терена могу рећи да Давор нема подршку јер је проваљен.Попео се свима на главу више.
Највећу подршку је имао пред изборе јер су сви добили налог од странака тада у СзП и морали су доћи на Трг по налогу странке.
Када је СзП брутално изгубио изборе на Тргу можемо видјети 20 људи и то је то.Због тих 20 људи ја морам обилазити Трг,ја или било ко други?
Зашто?Зато отац тврди да му је полиција претукла, убила и силовала дијете без било каквог доказа након двије обдукције.
Маните се ћорава посла...
Само ако је вређање...
Него ево ти први говориш о опструкцији без основе,ја не знам нити један сличан случај да је толико промовисан и пренос УЖИВО сваки дан на БН телевизији...знаш ли колико тренутно још има нерешених случајева у Бања Луци?Не знаш,хоћеш да ти кажем?Немој молим те...
Адвокати,опозиција, удружења, амбасадори нема ко није интервенисао.Доказ??? Шта то бијеше доказ?!Ко каже да је Давид убијен?
- - - - - - - - - -
Лик крши закон.Ухапшен је, тачка.Нема ту пуно приче...