Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Било је и вријеме, тај човјек је прекршио до сада брдо закона.

Не знам шта је овај човјек себи утриповао да је изнад закона?

Драгичевић је како незванично сазнајемо покушао и да побјегне аутомобилом кроз центар града, али је убрзо приведен у полицију.

Медији пишу да је приликом привођења узвикивао да су полицајци убили Давида.

Убрзо је пред полицију дошла и Хитна помоћ.

Давор Драгичевић јуче је одбио да прими позив за саслушање због угрожавање безбједности министра полиције Српске Драгана Лукача и високих функционера МУП-а.

Тужилаштво је прије неколико дана против Давора Драгичевића и још 19 особа, поднијело кривичне пријаве због окупљања испред Народне скупштине Републике Српске 17. децембра, у вријеме одржавања Посебне сједнице.

Након јутрошњег привођења Драгичевића у Полицијску управу су се сами почели пријављивати и остали, како би дали изјаву.

Poslednja izmena:
Давор Драгичевић јуче је одбио да прими позив за саслушање због угрожавање безбједности министра полиције Српске Драгана Лукача и високих функционера МУП-а.

Izvini, ali meni je ovo tragikomično.

To je recept SNS majmuna ovde u Srbiji, koji imaju sve poluge sile pod svojom kontrolom, i one državne, i one kriminalne, a koji stalno mekeću o tome kako su ugroženi od ovih ili onih.

Pa tako i ovde. Jedan čovek, koji je protiv establišmenta iz nekog razloga (ne ulazim u to da li je u pravu ili nije) ugrožava bezbednost ministarstva policije u Srpskoj?

Poserem se na takvu policiju.

I u Srpskoj, i u Srbiji.

Izvini, ali meni je ovo tragikomično.

To je recept SNS majmuna ovde u Srbiji, koji imaju sve poluge sile pod svojom kontrolom, i one državne, i one kriminalne, a koji stalno mekeću o tome kako su ugroženi od ovih ili onih.

Pa tako i ovde. Jedan čovek, koji je protiv establišmenta iz nekog razloga (ne ulazim u to da li je u pravu ili nije) ugrožava bezbednost ministarstva policije u Srpskoj?

Poserem se na takvu policiju.

I u Srpskoj, i u Srbiji.

Не ради се о томе случај је мало дужи и шири.Лик је изрекао брдо претњи, толерисано му је скоро годину дана.
Време је да лудаци буду у лудници под терапијом,то је све.Нема то везе са режимом, нико њему ништа није бранио али постао је претња за општу безбједност,хоћу да изађем на Трг као човјек а не да ми неко галами за ухо стално.Доста је било...морају се поштовати институције и држава ма каква она била.

@komšija na aparatima! Ahahahahahahahahaha...

- - - - - - - - - -

Након јутрошњег привођења Драгичевића у Полицијску управу су се сами почели пријављивати и остали, како би дали изјаву.

++++++++

Usrala gu.zi.ca gaće?A!? :-D

- - - - - - - - - -

Pa dosta je bilo!!!!!!

bando placena ne stavljajte teme sa lazima...

dragicevic je odbio juce il pre neki dan uredan poziv za saslusanje, zbogu grozavanjaj avne bezbednosti sklono tome po zakonu je priveden...

pa zakon je isti za sve, ko je dragicevic da se opire?

njegov medjunarodni tim advokata su advokati poceli da napustaju gde je nobilo recimo izjavio da ono sto je on utvrdio se razlikuje od ideje oca pokojnog davida...

idodao je i to da je sve poprimilo politicku notu i da je to postalo nesto drugo, ono sto je tudji interes iza svega toga...

svi gradjani u banja luci znaju ko je bio sin oovog propalog konobara, da je bio olos, razbojnik i drogos...

i te noci ima svedoka da je nosio noz i pretio nekome... i da je pljackao kuce...

svi znaju i da mu je glavni advokat ifet feraget, a da mu je podrska najveca u sarajevu kdo obrezanih koj isvaku mogucnost da skinu dodika isrpsku ne propustaju...

OKLEN PROPALOM KONOBARU SREDSTVA ZA SVE ONE REKVIZITE?
EM NE RADI GODINU DANA!

OGROMNA VECINA BANJALUCNA OKRECE GLAVU OD NJEGA NA ULICI ZNAJUCI KO JE I STA JE BIO I ON I NJEGOV SIN... I ZNA NAROD STA JE OVDJE U PITANJU...

nisu uspeli na izborima, i sad su nervozni, a ktitori ce ga polako pustiti niz vodu...

odavno je bilo vreme za hapsenje jer je pretio besom, sto ej krivicno delo pretnje po neicji zivot...

u banja luci je sve normalno, to sto ce sacica ovih njegovih placenika izaci da malo larma nikom nista... narod je odavno se pitao zasto se on ne hapsi i dokle moze tako da se ponasa?

sve je ok u banja luci, komsija nemoj da prenosis lazi!

igra sa propalim konobarom koji je smrt svog sina i tekako unovcio je zavrsena...

daj e vodio racuna o sinu en bi postao drogos...

- - - - - - - - - -

meni i dalje nije jasno zasto on misli da je policija htela da mu ubije sina kad nit je on neki faktor nit je njegov sin neki poznat ili opasan tip. sta samo im doslo da ga ubiju.

propali konobar , primio pare i video priliku da ucini nesto od propalog zivota. pa vise ne sluzi pljeske po asutriji i pice, vec posecuje teretane u in garderobi, i puni budzet koji je bio prazan...

prodo se i obrezanima , nigde nema granicu... biznis je to postao a on je igrac onih koji bi da ruse srpsku...

dakle na smrti deteta, posto i odrod i izdajnik...

Čini mi se das je sve planski ispolitizovano u cilju rušenja Dodika.
Nebitno je ko je za koga. zakon se mora poštovati, pa i kad je loš.

Ovde u PG, policajci prebili neke momke,
ni krive ni dužne, nadzorna kamera
jedne prodavnice sve snimila - nikom ništa

U Japanu bi naćelnik policije izvršio harakiri.

PS:
Proćitah i post kapetanmarka-a

Mislim da je to istina

Poslednja izmena:
Било је и вријеме, тај човјек је прекршио до сада брдо закона.

Не знам шта је овај човјек себи утриповао да је изнад закона?

Драгичевић је како незванично сазнајемо покушао и да побјегне аутомобилом кроз центар града, али је убрзо приведен у полицију.

Медији пишу да је приликом привођења узвикивао да су полицајци убили Давида.

Убрзо је пред полицију дошла и Хитна помоћ.

Тужилаштво је прије неколико дана против Давора Драгичевића и још 19 особа, поднијело кривичне пријаве због окупљања испред Народне скупштине Републике Српске 17. децембра, у вријеме одржавања Посебне сједнице.

I to je to, inače ćeš ti ko moderator da izbrišeš svako drugo mišljenje!

Па мислим да је читав овај трагични случај ПРЕШАО У ОДВРАТНО ПОЛИТИКАНТСТВО РОДИТЕЉА И ОНИХ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ЊИХ - а они знају КО их стално хушка......... и ЗАШТО !!!

Naravno. Zato se narkomančine dok kriziraju u Beogradu okupljaju u neděljnim šetnjama uz Sergeja a u Banjaluci uz "Pravdu za Davida". Kažu da svěž zimski vazduh ima sedativna svojstva.

Не ради се о томе случај је мало дужи и шири.Лик је изрекао брдо претњи, толерисано му је скоро годину дана.
Време је да лудаци буду у лудници под терапијом,то је све.Нема то везе са режимом, нико њему ништа није бранио али постао је претња за општу безбједност,хоћу да изађем на Трг као човјек а не да ми неко галами за ухо стално.Доста је било...морају се поштовати институције и држава ма каква она била.

Pa vidi, tu se ne slažemo.

To "moraju se poštovati institucije i država ma kakva ona bila" je opravdanje za samovolju i kriminal svake vlasti ovde na brdovitom Balkanu.

Poštujem državu koja mene poštuje, a toga kod nas definitivno nema.

Te fore kako treba pušiti svakom ološu koji zasedne na vlast (a svi su ološi, bez razlike, inače se ne bi tukli za vlast) pa počne da se zaklanja iza "države" mačku o rep.

Baš kao i fore o "ugroženosti" ministra i vodećih ljudi policije.

I to je to, inače ćeš ti ko moderator da izbrišeš svako drugo mišljenje!

Само ако је вређање...
Него ево ти први говориш о опструкцији без основе,ја не знам нити један сличан случај да је толико промовисан и пренос УЖИВО сваки дан на БН телевизији...знаш ли колико тренутно још има нерешених случајева у Бања Луци?Не знаш,хоћеш да ти кажем?Немој молим те...
Адвокати,опозиција, удружења, амбасадори нема ко није интервенисао.Доказ??? Шта то бијеше доказ?!Ко каже да је Давид убијен?

- - - - - - - - - -

Pa vidi, tu se ne slažemo.

To "moraju se poštovati institucije i država ma kakva ona bila" je opravdanje za samovolju i kriminal svake vlasti ovde na brdovitom Balkanu.

Poštujem državu koja mene poštuje, a toga kod nas definitivno nema.

Te fore kako treba pušiti svakom ološu koji zasedne na vlast (a svi su ološi, bez razlike, inače se ne bi tukli za vlast) pa počne da se zaklanja iza "države" mačku o rep.

Baš kao i fore o "ugroženosti" ministra i vodećih ljudi policije.

Лик крши закон.Ухапшен је, тачка.Нема ту пуно приче...

A taman se protest upuvao i bilo ih je 20 na trgu. Loš potez policije i vlasti jer verovatno će sad okupljanje opet biti veće uz moguće i nasilje. Dodo ne sledi uspešnu strategiju Vučića koji ignoriše proteste.

Kad je Srbin imao dobro politicara koji zna kako da postupi?

Nikad.

Sad imamo DELIVERY UNIT i Blera da savetuje vladare lol

Људи уразумите се, са терена могу рећи да Давор нема подршку јер је проваљен.Попео се свима на главу више.
Највећу подршку је имао пред изборе јер су сви добили налог од странака тада у СзП и морали су доћи на Трг по налогу странке.
Када је СзП брутално изгубио изборе на Тргу можемо видјети 20 људи и то је то.Због тих 20 људи ја морам обилазити Трг,ја или било ко други?
Зашто?Зато отац тврди да му је полиција претукла, убила и силовала дијете без било каквог доказа након двије обдукције.
Маните се ћорава посла...

Људи уразумите се, са терена могу рећи да Давор нема подршку јер је проваљен.Попео се свима на главу више.
Највећу подршку је имао пред изборе јер су сви добили налог од странака тада у СзП и морали су доћи на Трг по налогу странке.
Када је СзП брутално изгубио изборе на Тргу можемо видјети 20 људи и то је то.Због тих 20 људи ја морам обилазити Трг,ја или било ко други?
Зашто?Зато отац тврди да му је полиција претукла, убила и силовала дијете без било каквог доказа након двије обдукције.
Маните се ћорава посла...

Pa opozicija će opet ovo koristiti i slati ljude na protest, dobra priča za napad na vlast, svaka opozicija bi ovo koristila, nema veze što su izbori prošli. Dodo je trebao da izbegava povode za okupljanja a ovo može biti solidan povod.

Само ако је вређање...
Него ево ти први говориш о опструкцији без основе,ја не знам нити један сличан случај да је толико промовисан и пренос УЖИВО сваки дан на БН телевизији...знаш ли колико тренутно још има нерешених случајева у Бања Луци?Не знаш,хоћеш да ти кажем?Немој молим те...
Адвокати,опозиција, удружења, амбасадори нема ко није интервенисао.Доказ??? Шта то бијеше доказ?!Ко каже да је Давид убијен?

- - - - - - - - - -

Лик крши закон.Ухапшен је, тачка.Нема ту пуно приче...

to bi sve bilo okej....da reše sučaj davidovog ubistva..... svako bi se nakačio od opozicije da se keša i utjari nešto....

bio je snimak...teeeeško da je montiran.... a i banja luka nije las vegas da se ljudi ne poznaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back