Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vlast je destabilizovana ovim nema sumnje,mnogo naivnih ljudi podrzava ovo.dodik gubi tlo pod nogama

По чему је дестабилизована, ма пусти БН телевизију, они хапсе Додика већ 10 година.
Ништа ово промјенити неће само је испливала једна чињеница коју сам знао и раније.
Борба за власт је прљава,безморално бљутаво очајна.

Poslednja izmena:
Dodikova vlast je ugrozena sa ovim slucajem jer po mojim saznanjima i onaj najobicniji narod je involviran u ovo,o ovom se prica u skolama,pricaju babe na pijacama..Dodik je donji ako nesto ne preduzeme gubi izbore milion odsto jer ce ovo razvlaciti do izbora
Ovaj slucaj je dosao posle onih Mekticevih glupiranja kada se cinilo da Dodik pobjedjuje ubjedljivo,ubice su mozda oni koji su najvise profitirali ovim slucajem strane sluzbe i opozicija

MUP Srpske to moze vrlo brzo resiti. Dovoljno je da izvrse pretres stana ovog lika i da u njemu "pronadu" oruzje i drogu. Tako mogu proturiti pricu da su on i njegov sin trgovali narkoticima. To bi narod progutao

Tako se to radi u ozbiljnim drzavama. Zrtvuju se neki anonimusi radi viseg cilja. U SAD bi ovoga pregazio kamion ili bi naglo dobio leukemiju ili neku drugi bolescinu. Tajne sluzbe bi mu podmetnule neko krivicno delo... Uglavnom maknuli bi ga radi viseg cilja

MUP Srpske to moze vrlo brzo resiti. Dovoljno je da izvrse pretres stana ovog lika i da u njemu "pronadu" oruzje i drogu. Tako mogu proturiti pricu da su on i njegov sin trgovali narkoticima. To bi narod progutao

Tako se to radi u ozbiljnim drzavama. Zrtvuju se neki anonimusi radi viseg cilja. U SAD bi ovoga pregazio kamion ili bi naglo dobio leukemiju ili neku drugi bolescinu. Tajne sluzbe bi mu podmetnule neko krivicno delo... Uglavnom maknuli bi ga radi viseg cilja

Na ovim prostorima to se rešava sa parama i pokazalo se do sada kao najbolja metoda ... metode koji si naveo primenjuju se gde novac nije presudan

Na ovim prostorima to se rešava sa parama i pokazalo se do sada kao najbolja metoda ... metode koji si naveo primenjuju se gde novac nije presudan

Pa moderacija brise odgovore tako da ces ostati uskracena za moj odgovor

"Источна алтернатива": Предстоји притисак и изазивање немира у Српској

Удружење грађана "Источна алтернатива" Републике Српске упозорава да ће у наредним мјесецима, до општих избора у октобру, услиједити жесток притисак на Републику Српску чији је циљ рушење њених институција и изазивање нереда да би се из политичког живота уклонио предсједник Милорад Додик.

097689.jpg

"Припреме за почетак реализације тог сценарија су у завршној фази", саопштено је из овог удружења.

У саопштењу се истиче да се очекује изазивање немира и протеста по инструкцијама америчких, енглеских и муслиманских обавјештајних служби.

"Главни циљ изазивања хаоса је уклањање с власти предсједника Додика и министра унутрашњих послова Драгана Лукача, као највећих ауторитета и `стубова` одбране Републике Српске, њених институција и уставно-правног система", оцјењују у "Источној алтернативи".

Предсједник овог удружења Војин Павловић изражава жаљење што је дошло до страдања младића Давида Драгичевића у Бањалуци за чије се име, каже он, само формално везују протести, који се ових дана организују у највећем граду Српске, а чији циљ није долазак до истине о Давидовој смрти него рушење институција Српске и изазивање хаоса.

Da. Brišu ti se postovi u kojima na perfidan način provlačiš ideju da država stoji iza smrti određenih ljudi. To su opasne tvrdnje i ovde to ne prolazi.

Pa to je vise nego ocito. Umiru "prirodnom smrcu" osobe koje imaju 47 ili 50 godina i koje "talasaju". Ti ili si prilixcno naivan ili si rezimski covek. U sve i jednoj drzavi se ti turbulentni likovi "maknu u stranu". Ili im se nakaci neka afera, ili ih otruju, ili vrse pritisak na njih dok ne skiknu ili ih potpkupe.... Ne postoji drzava i rezim koji to ne rade

a.jpg

Pa to je vise nego ocito. Umiru "prirodnom smrcu" osobe koje imaju 47 ili 50 godina i koje "talasaju". Ti ili si prilixcno naivan ili si rezimski covek. U sve i jednoj drzavi se ti turbulentni likovi "maknu u stranu". Ili im se nakaci neka afera, ili ih otruju, ili vrse pritisak na njih dok ne skiknu ili ih potpkupe.... Ne postoji drzava i rezim koji to ne rade

Pogledajte prilog 488278

Ti navodiš konkretna imena. Naravno bez dokaza. Ja znam nekoliko ljudi koji su umrli od srčanog i moždanog udara a da su prije toga bili zdravi. Dešava se.

Колико могу да примјетим и на осталим форумима и порталима све више некаквих прозивања тј. доводи се на чудан начин у везу ова трагедија са некаквим режимом, Додиком исл.
У већини случајева по коментарима све чешће и некакво рушење власти ... чак и насиље ... узимање правде у своје руке ....???
Та лица нису у току да су овдје избори на сваке двије тј. четири године или је нешто друго у питању???

Pa to je i problem kod Duduka.
On misli da je on Republika Srpska.
Da bez njega ne moze postojati Srpska.
Vrlo opasno razmisljanje.

- - - - - - - - - -

Па и јесте Додик Српска, изабрани представник власти на нивоу РС. По чему је теби то опасно размишљање?

Колико могу да примјетим и на осталим форумима и порталима све више некаквих прозивања тј. доводи се на чудан начин у везу ова трагедија са некаквим режимом, Додиком исл.
У већини случајева по коментарима све чешће и некакво рушење власти ... чак и насиље ... узимање правде у своје руке ....???
Та лица нису у току да су овдје избори на сваке двије тј. четири године или је нешто друго у питању???

Па и јесте Додик Српска, изабрани представник власти на нивоу РС. По чему је теби то опасно размишљање?

Zato sto i posle Dodika ce postojati srpska pa i ako bi pao sa vlasti ili umro u 80 godini na vlasti. Jel kad ode Dodik hoce li svi u RS da pocine samoubistvo? Umro Dodik umrla RS haha, jbt koje ludilo. Sta ako izgubi izbore jednog dana i pobedi SDS hoce li onda izbiti revolucija dodikovaca jer nestace RS? Ista svest je i oko Vucica, Putina i Erdogana, drzava to sam ja haha. Scenario ko kad je Gruevski pao sa vlasti u Makedoniji odmah tuca u parlamentu i price o nestajanju Makedonije jer Gruevski pao, dosao Zaev. Mnogi misle Srbija umrla od kada Slobo pao a do tada zivela, teske sizofrenije.

Poslednja izmena:
Zato sto i posle Dodika ce postojati srpska pa i ako bi pao sa vlasti ili umro u 80 godini na vlasti. Jel kad ode Dodik hoce li svi u RS da pocine samoubistvo? Umro Dodik umrla RS haha, jbt koje ludilo. Sta ako izgubi izbore jednog dana i pobedi SDS hoce li onda izbiti revolucija dodikovaca jer nestace RS? Ista svest je i oko Vucica, Putina i Erdogana, drzava to sam ja haha. Scenario ko kad je Gruevski pao sa vlasti u Makedoniji odmah tuca u parlamentu i price o nestajanju Makedonije jer Gruevski pao, dosao Zaev. Mnogi misle Srbija umrla od kada Slobo pao a do tada zivela, teske sizofrenije.

Dok je zvanični funkcioner Republike Srpske on jeste Republika Srpska, baš kao što je i Ivanić i svaki njen funkcioner.

Neki problem sa tim?

Dok je zvanični funkcioner Republike Srpske on jeste Republika Srpska, baš kao što je i Ivanić i svaki njen funkcioner.

Neki problem sa tim?

Oni su samo drzavni funkcioneri koji su prolazni a ne drzava koja treba da postoji i nakon njih. Vidim ja autokratija pije mozak. Dakle ako neko kritikuje Dodika i ministra MUP to ne znaci da on kritikuje RS nego njene funkcionere.

Poslednja izmena:

Не разумијем опет али није битно, у сваком случају ...

Oni su samo drzavni funkcioneri koji su prolazni a ne drzava koja treba da postoji i nakon njih. Vidim ja autokratija pije mozak. Dakle ako neko kritikuje Dodika i ministra MUP to ne znaci da on kritikuje RS nego njene funkcionere.

Oni i treba da se kritikuju i treba da budu smenjivi.

Politizacija jednog sumnjivog slučaja nije metod.

Kako privesti ubicu ako je on nepoznat? Ako otac zna ko je nek podnese dokaze, tuži, podnese krivičnu prijavu...pa onda pritisak.

Nije taj Dodik idealan, oko njega sigurno ima gomila lopova kojima je mesto u zatvoru ali bojim se da im ulica neće presuditi, kao što nikad nikome nije.

Ćulum: Nisam kriv, zaštitite me

Filip Ćulum, Banjalučanin koji se na društvenim mrežama dovodi u vezu sa smrću Davida Dragičevića (21), poslao je danas otvoreno pismo predsjedniku RS Miloradu Dodiku, premijeru Željki Cvijanović, ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču i Okružnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Želimiru Lepiru, sa zahtjevom da ga zaštite, jer, kako ističe, nije kriv za smrt Dragičevića.

765-430-25d5b234ece4fa5071cfcece7af5922d.jpg

Ja Filip Ćulum rođen 03.12.1998. u Banjaluci gdje živim i radim kao konobar

S obzirom da se i dalje konstantno od strane oca pokojnog Davida Dragičevića javno putem tv i obraćanja na Trgu Krajine prozivam kao odgovoran za smrt Davida, te da se na društvenim mrežama zbog toga često pojavljuju prijetnje prema meni u smislu poziva na linč, molim sve gore navedne predstavnike vlasti da me zaštite, mene i moju porodicu jer se osjećam ugroženo fizički, a psihički sam već pretrpio ogromne posljedice, a koje trpim i dalje.

Zbog svega navedenog, optužbi i prijetnji prema meni, ja i moja porodica smo osramoćeni , psihički uništeni i nebezbjedni u gradu u kojem živimo i radimo

osjećam se fizički ugrožen, te stoga molim gore navedene predstavnike institucija RS da me zaštite u skladu sa zakonom

http://www.rtvbn.com/3904886/culum-nisam-kriv-zastitite-me

- - - - - - - - - -

Filip Ćulum je bratić Darka Ćuluma, direktora policije RS

Oni i treba da se kritikuju i treba da budu smenjivi.

Politizacija jednog sumnjivog slučaja nije metod.

Kako privesti ubicu ako je on nepoznat? Ako otac zna ko je nek podnese dokaze, tuži, podnese krivičnu prijavu...pa onda pritisak.

Nije taj Dodik idealan, oko njega sigurno ima gomila lopova kojima je mesto u zatvoru ali bojim se da im ulica neće presuditi, kao što nikad nikome nije.

Istraga treba da bude otvorena ako treba godinama a ne da se zatvara smesnim obrazlozenjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back