- Poruka
- 52.566
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno tako. Samo bojim se da ćeš se kao i Srbiji grdno razočarati.
BN je neka mesavine prve i N1 dok je RTRS mesavina RTS i studija b, po meni BN realniji.
Па не могу ја вечно да се разочаравам. Некад ћеш и ти бити разочаран.
Са ботовима је глупост расправљати се у недоглед јер то онда прелази у расправу "шта је старије дал` кокошка ил` јаје". Пет-шест страница расправе са ботовима је сасвим довољно, чак превише.
Verovatno ih je većina došla iz Federacije BiH.

Zašto hapsiti?Dokle god su mirni neka ih. Istutnjaće se za par dana.
- - - - - - - - - -
Otac nastradalog optužuje stanare cele ulice za saučesništvo u ubistvu jer kako kaže neće da kažu ko je ubio njegovog sina.To dovoljno govori.Vrlo je moguće i to. Samo mi se čini da druga strana ne kaže da je svedoka ubistva mnogo, već da je bio negde nekoliko dana pre smrti, pošto je od trenutka pronalaska na reobdukciji potvrđeno da je mrtav 2-4 dana. Policija navodi tuču u klubu, i prebijenog momka kog bi videlo ko zna koliko ljudi kako ide prema mostu. Valjda bi to trebali ljudi da potvrde, da su videli. Plus snimci tuče u klubu, gde su?
Znam da je bilo hipotetičko, ali ja sam od onih koji ne vole da postavljaju hipoteze.
Policija je rekla da postoje snimci brate mili. Očigledno nisi pogledao snimke izjava a ovde se raspravljaš sa ljudima. POGLEDAJ IZJAVE POLICIJE, I NA OSNOVU ČEGA SU PRAVILI REKONSTRUKCIJU NJEGOVOG KRETANJA.
ма није ваљда?
Pogledajte prilog 488180
Е то не знам (болдирано), мислим да не (Америчка кухиња), траје то .... Видим само да се криза у фБиХ, прелива у РС. Хмм

Значи ако некоме и убију дете, "заташка се" од стране државних органа тако да је то очигледно, али нико не сме да се солидарише са родбином (у овом случају са оцем) која протестује, а да не би ви ботчине казали да "дискредитује владу"? ма дај бре вуците се и ви и ваш Додик и ваш Вучић и ваш Хитлер.
ма није ваљда?
Pogledajte prilog 488180
Е то не знам (болдирано), мислим да не (Америчка кухиња), траје то .... Видим само да се криза у фБиХ, прелива у РС. Хмм

Zar nije BN rekao oko ili preko 10.000?
A sta reci za RTRS koji cak nije posvetio barem jedan minut da kaze bio je protest...
Pa cak i vladajuce propagandne televizije u Srbiji barem kazu bio je protest kada opozicija organizuje u Srbiji dok u RS sve su vesti juce obradili od federacije do Severne Koreje osim toga da je bio protest.
Извини али ја овдје не видим ништа осим политике и притиска. Тако је како је. Шта ћу ти ја.Ameri su krivi i sto je sin Mitrovica zgazio devojku na pesackom ......
-------------------------------------------------------------------------
................ пар хиљада људи сада скупити у БЛ да изађе на улицу не можеш ни да им ваздух почнеш наплаћивати ...
л.п.
Не требају, с обзиром да се о Српској (БиХ) јавно расправља и одлучује у другим државама. Тако да ... жалим случај...................... MI6 bajo moj a i CIA .................
Po koji put vise ?!
Neprijatelj i sile mraka ne miruju. Ali Dodara ih rastura ko beba zvecku
Neprijatelj i sile mraka ne miruju. Ali Dodara ih rastura ko beba zvecku
Ti si pokazao da si bot na ovoj temi.Ovde si postavio desetine fotografija a da ni jednog momenta nisi se zapitao da li to nekoga zanima. Došao si da propagiraš jedan skup i jednan pokret.
Bukvalno nije moglo biti sidkusije od tvojih opsesivnih i nepotrebnih postova. Nama neutralnima dovoljne su bile jedna dve fotografije da nam pošalješ poruku koju želiš. Desetin su već oblik
neuvidjavnost i nametanje.
I kad si bio zamoljen da to ne radiš nastavio si ne razmišljajući da li to nekoga zanima, Prvi ti nemaš nikakav kriterijum ni meru u širenju propagande u korist nečega što ti zastupaš.
To što se neko ne slaže sa vidjenjem koje ti imaš ne znači da zastupa nečiji interes kao što ga ti zastupaš.
Aууу како су ти засметале фотографије ПРВДА ЗА ДАВИДА а када фашисти постављају фотке голог Путина онда не пустиш ни гласића а камоли да се раскокадачеш.
- - - - - - - - - -
Опет ћу да поставим једну серију.
(...)
Sramota,kakav smo to narod....nije ni cudo,sto su nas turci jahali 500 godina.
Ne smetaju fotografije, smeta tvoj spam. Rasporedi sve u jedan ili dva posta i stavi u spojler. Jedini efekat tvog naglog kačenja slika je taj da si temu učinio nepreglednom.
Бањалуку не убрајај у тих (целих) 500 година. То је стари аустроугарски град.
- - - - - - - - - -
Уф, уф, уф...
Ne smetaju fotografije, smeta tvoj spam. Rasporedi sve u jedan ili dva posta i stavi u spojler. Jedini efekat tvog naglog kačenja slika je taj da si temu učinio nepreglednom.
Koga rastura RS.....i pitanje je ko je ovde sa silama mraka?
Dekretom treba zabraniti,koristenje ,tudje nesrece,u politicke svrhe....ovde to vazi i za jedne i za druge.....
Sramota,kakav smo to narod....nije ni cudo,sto su nas turci jahali 500 godina.
Реци...
A ti bi mogao malo da pripaziš na rečnik. Odvratno, hebiga.
Jesi ti moderator ili neka baba?!