Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EVO PREDAO SE I TJLAVI BRKAJLIJA KOJI JE "CUVAO" DAVORA DRAGICEVICA...INACE OSUDJIVANI KRIMOS...
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=322138

AND TO EMPHASISE THIS ONE MORE TIME:

Podsjećanja radi, već prije šest mjeseci u Ambasadi SAD-a u Sarajevu, Maureen Cormack susrela se s Davorom Dragičevićem, a o čemu su razgovarali ostat će zauvijek tajna, ali ono što je evidentno jest to, da su nakon toga susreta, prosvjedi u Banja Luci bivali sve veći i učestaliji, a institucije RS-a (MUP RS-a) na udaru svjetskih medija, bez ijednoga dokaza, za smrt Davida Dragičevića okrivljene. Veoma je indikativno to, da u Sarajevu već tri godine Muriz Memić pravnu bitku zbog ubojstva svoga sina Dženana Memića vodi i pravdu za istoga traži, a da ga Maureen Cormak, unatoč nekoliko dopisa, koje je Muriz Memić istoj sa zamolbom za prijem slao, nikada nije pozvala niti se s tim u vezi ikada u javnosti oglasila.

Рани радови

DwIkc07WsAAYObW.jpg

liči na Halida Bešlića

EVO PREDAO SE I TJLAVI BRKAJLIJA KOJI JE "CUVAO" DAVORA DRAGICEVICA...INACE OSUDJIVANI KRIMOS...
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=322138

AND TO EMPHASISE THIS ONE MORE TIME:

Podsjećanja radi, već prije šest mjeseci u Ambasadi SAD-a u Sarajevu, Maureen Cormack susrela se s Davorom Dragičevićem, a o čemu su razgovarali ostat će zauvijek tajna, ali ono što je evidentno jest to, da su nakon toga susreta, prosvjedi u Banja Luci bivali sve veći i učestaliji, a institucije RS-a (MUP RS-a) na udaru svjetskih medija, bez ijednoga dokaza, za smrt Davida Dragičevića okrivljene. Veoma je indikativno to, da u Sarajevu već tri godine Muriz Memić pravnu bitku zbog ubojstva svoga sina Dženana Memića vodi i pravdu za istoga traži, a da ga Maureen Cormak, unatoč nekoliko dopisa, koje je Muriz Memić istoj sa zamolbom za prijem slao, nikada nije pozvala niti se s tim u vezi ikada u javnosti oglasila.

"...Podsjećanja radi, već prije šest mjeseci u Ambasadi SAD-a u Sarajevu, Maureen Cormack susrela se s Davorom Dragičevićem"

А подсећања ради САД службеници су били у контакту са Додиком још пре 15 година!
И један мали Мићо, србенда води сам битку са САД! И још не могу ни да га сруше!
Еј, замисли! Еј, не могу му ништа!
Па наравно да му не могу јер и неће, јер су и он и онај Давор, на платном списку исте компаније!
А ви Срби, верујте у глупости, уосталом овде је један ЈЕЗУИТСКИ МИСИОНАР (Горан Шарић) прихваћен ко сам Ратко Младић!
Срби плачу од среће кад га виде, кажеш им 2-3 лепе речи и нема, крај, твоји су за век векова, ко најпримитивније племе неко.
Срби су ТОЛИКО глупи, да мислим да ЦИА стручњаци морају да ИЗМИШЉАЈУ послове да би оправдали своје високе плате, напросто са нема никаквог посла, кажеш Деда Мраз и нама већ очи ко јаја!

немој толико оштро, нико не верује шарићу, него људи поздрављају међусобна трвења међу хрватима па онда подрже шарића

Има и тога, а има и тога да га својатају, итд..еј бре он је најобичнија УХОДА!
Трвења међу Хрватима!!! аххахаха
Па ни камен му није полетео према прозору!
Ни длака са главе му не недостаје!
Зашто?
Па зато што то неко дозвољава, све се ради по нечијем налогу.

..
Ја стварно некад мислим да смо ми они глупи Гали из Атерикса и Обеликса у ствари...само да нам се сујета нахрани, небитно по коју цену, па макар и нестали...

https://en.wikipedia.org/wiki/Divide_and_rule

Поздрав за Баришњикова.
Реченицом "а ви Срби вјерујте у глупости" јасно си се сврстао...
Или сисе сврстао... :zstidljivko:
Углавном, одсексај тамо гјдје ти је мјесто...
НИКО ОД НАС КОЈИ ДРЖИМО СТРАНУ СРПСКОМ НАРОДУ НЕ БРАНИ ДОДИКА.
Он је такав какав је, али за сада ипак "ради посао"...прво себи, па другима. КАО ШТО БИ СВАКО ДРУГИ.
Али ако ће неко већ да се богати, прије ће да буде Србин него Мујслав, Хрвоје или Хсијао Пинг или Баришњиков...

Нико нас никад и није тако завио у црно, као Србин сам, прочепркај мало по нашо прошлости...од браће Поповић и пескареног брашна, па све до Милошевића, итд...
Ал нама кад је неко "Србин" ко да је то гаранција да је светац сам!
....
Обе колоне, и "родољубиву" и "издајничку" у свим србским земљама, воде исти људи, коме то није јасно, жао ми је.
Прави родољуби су углавном побијени и нестали још 1990-их...а од 2000-е на овамо или гледају своја посла или су по Хагу или ко зна где...

Poslednja izmena:
Поздрав за Баришњикова.
Он је такав какав је, али за сада ипак "ради посао"...прво себи, па другима. КАО ШТО БИ СВАКО ДРУГИ.
Али ако ће неко већ да се богати, прије ће да буде Србин него Мујслав, Хрвоје или Хсијао Пинг или Баришњиков...

Мени се све више чини да је цео случај управо од Додика и САД злоупотребљен, а и само судство је под управом САД.
Зашто?
Па зато што овакав глуп расплет је управо Додику највише одговарао, цела ова акција као да је наручена од самог Додика и САД. Да је неки Давор могоа угрозити РС је бесмислица, али да је савршено добродошао да Додик виче како ето врше се напади и ово, оно...
заправо испада да све то НВО које су стајале иза Давора, заправо све време стоје и иза Додика. Један су другог савршено помагали!
И готово све што је Давор радио последње време, је више имало за циљ да Додик има против чега да прича, него што је помагало расветљењу случаја убијеног Давида.
Појавио се пред узобре, и сада кад више избора нема, завршена представа...оде Давор у трећу земљу! ахахахаха!!!!
...
Ипак је Додик дошао са бака Мадлином под руку, а то што појединци мисле да се неко могао отргнути од канџи САД, а претходно је био њихов играч, је врхунац глупости, НИКО се није отргнуо од САД, а да се није огрнуо црном земљом! Зна то Мићо врло добро! Норијега, Садам, Гадафи, Милошевић, Ђинђић....нема краја листи....
Мрзи ме даље објашњавам, коме треба још објашњавати, тај неће ни схватити.

jednom američki igrač, uvek njihov igrač...ozbiljna mafija ne dozvoljava da se neko otrgne kontroli...skršili su mnogo ozbiljnije igrače...Norijegu, Sadam, Gadafija...nalaze se u Ukrajini, zveckaju oružjem...teško da se Dodik može okrenuti protiv njih..sve je ovo samo igra za običan svet

To ko sta prica za ovaj slucaj nije ni bitno,bitno je ko sta radi i kako radi.Dodik prica sta prica od kada znam za njega on je populista i najblizi po mentalitetu Djukanovicu i zato toliko dugo traje.Djukanovic je bio i Slobista i za Djindjica i sta sve ne radio sta mu odgovara u datom trenutku.Ja uopste ne sumnjam da je Dodik vrbovan od strane Rusa kada je iscjedio sve sto je mogao od Amerikanaca.Medjutim malo ovdje ljudi zna ko zapravo stoji iza Dodika danas a to je je Izrael glavom i petom.To je trenutno njegova najveca snaga i to ga drzi toliko dugo.Zato je korak ispred inace bi odavno bio proslost.A to traje vec dugo.Dodik u Izrael kada ode ma bolje

To ko sta prica za ovaj slucaj nije ni bitno,bitno je ko sta radi i kako radi.Dodik prica sta prica od kada znam za njega on je populista i najblizi po mentalitetu Djukanovicu i zato toliko dugo traje.Djukanovic je bio i Slobista i za Djindjica i sta sve ne radio sta mu odgovara u datom trenutku.Ja uopste ne sumnjam da je Dodik vrbovan od strane Rusa kada je iscjedio sve sto je mogao od Amerikanaca.Medjutim malo ovdje ljudi zna ko zapravo stoji iza Dodika danas a to je je Izrael glavom i petom.To je trenutno njegova najveca snaga i to ga drzi toliko dugo.Zato je korak ispred inace bi odavno bio proslost.A to traje vec dugo.Dodik u Izrael kada ode ma bolje

a ko stoji iza Izraela...

da ne pricam postoa previse dusmana.Uglavnom lazni dusebriznici ne brinite sve je pod kontrolom.

niko nije protiv RS, jer većina vas odmah shvata da je napad na Dodika, napad na RS....tako je i ovde...prvo je bila halabuka oko miloševića, đinđića...pa sada vučića..a Srbija prpada, uništena je..ja sam iz Kruševca, da li ti znaš kakva je tu industrija bila, a uglavnom je sve propalo...masovna bežanija...eto koliko smo usrećeni od onih koji su se najviše busalu u srpstvo i u Srbiju...sve sam go izdajnik i lopov

Siroka je tema bice prilike pricacemo o toj temi i ljudima koji su predstavljali RS dole u Izraelu.Uglavnom od tada Dodik ima dobre kontraobavjestajne podatke i od tada njegov pad ide prema gore tj NE PADA.Ali nije bitan Dodik u ovoj prici samo to mnogi ne vide.Dodik ce svakako otici jednog dana bitna je podloga.A podloga je cvrsta samo zahvaljujuci Rusima i Izraelu ali vise Izraelu.O tome ce se jednog dana pricati i posati sad je jos rano...

То је тешко питање, рекао бих нико, они су изгледа толико ружних ствари доживели од разних људи и народа да им њихово искуство није дозволило да иког пусте да им чува леђа, сами себе чувају.

То је тешко питање, рекао бих нико, они су изгледа толико ружних ствари доживели од разних људи и народа да им њихово искуство није дозволило да иког пусте да им чува леђа, сами себе чувају.

bez zaštite velikog brata, Arapi bi ih podavili...ni atomsko oružje ne bi im pomoglo

- - - - - - - - - -

Siroka je tema bice prilike pricacemo o toj temi i ljudima koji su predstavljali RS dole u Izraelu.Uglavnom od tada Dodik ima dobre kontraobavjestajne podatke i od tada njegov pad ide prema gore tj NE PADA.Ali nije bitan Dodik u ovoj prici samo to mnogi ne vide.Dodik ce svakako otici jednog dana bitna je podloga.A podloga je cvrsta samo zahvaljujuci Rusima i Izraelu ali vise Izraelu.O tome ce se jednog dana pricati i posati sad je jos rano...

da li je Dodik na vlast došao uz pomoć Amerikanaca

niko nije protiv RS, jer većina vas odmah shvata da je napad na Dodika, napad na RS....tako je i ovde...prvo je bila halabuka oko miloševića, đinđića...pa sada vučića..a Srbija prpada, uništena je..ja sam iz Kruševca, da li ti znaš kakva je tu industrija bila, a uglavnom je sve propalo...masovna bežanija...eto koliko smo usrećeni od onih koji su se najviše busalu u srpstvo i u Srbiju...sve sam go izdajnik i lopov

Moras shvatiti da je nas mentalitet takav i da se vecina lozi na te price.Svaki politicar koji dugo traje ima svoj put sazrevanja, dovoljno je pogledati Vucica i sve je jasno.Ali kod Dodika je druga prica on je od velikog evropejca i reformiste postao najveci rusofil na balkanu trenutno iz dva prosta razloga.Prvi :Amerikanci mu trenutno ne nude nista ,kada je dolazio 1999 dobio je vlast
Drugi: problem islama postaje globalni problem ne samo BIH kao 90-ih.Tu dolazi ona prica ko je najveci neprijatelj islama u svijetu.Pa Izrael naravno.Od kada je uspostavljen kontakt saradnja i vise nego dobra.Ostali odgovori ti se namecu sami...

- - - - - - - - - -

Tako je i to rade sjajno vjerovatno najbolje na svijetu.Kod njih protest bez 100 mrtvih palestinaca je banja...

bez zaštite velikog brata, Arapi bi ih podavili...ni atomsko oružje ne bi im pomoglo

...

Тешко, скоро немогуће ако знаш шта су све преживели и остали верни себи, шта те не уништи то те оснажи и обогати искуством,а освета дође кад - тад. Жилави су и снажни.

Поздрав за Баришњикова.

Ово није тема о МЕНИ већ о Давиду и Давору, и не сврставај ме у никакве "другосрбијанце" и остале...ако ти се не свиђа оно што пишем жао ми је ал ја мислим да је то истина, нажалост. Јер да нисмо толико глупи имали би ваљда једном нормалну власт. Нормалнеа=стварно родољубива.
А ако ти је за утеху, на нашем заглупљивању се активно ради већ 200+ година, са свих страна, тако да је можда добро да смо и овакви какви смо.
Али овде ко је год много глуматао, лоше је прошао, оног мученог швајцарца је убио ратни профитер, ал то је нормално, је ли?
Као што рече ти сам "......прво себи, па другима. КАО ШТО БИ СВАКО ДРУГИ...."
Е то себи па другима нас је и довело довде....ај здраво!

Нестао је Давор а кажу да је негде у комшилуку.
Али нестао је и @Комшија. У ком ли је он комшилуку?

Шалу на страну али је јасно зашто је овај догађај постао ,,случај''. Зато треба такве ,,случајеве'' агресивније сасећи у зачетку јер како време протиче настаје поларизација и између учесника и посматрача. А о штети коју почине и да се не прича.

Шалу на страну али је јасно зашто је овај догађај постао ,,случај''. Зато треба такве ,,случајеве'' агресивније сасећи у зачетку јер како време протиче настаје поларизација и између учесника и посматрача. А о штети коју почине и да се не прича.
Da postoje institucije sve bi to bilo dobro...ali pojavi se jedan i razvali sve ...tako je i u Srbiji ... Eto to su hteli i dobili.

Komšija je pokušao da dofati flašicu pa je zajedno s njom upao u ćenifu.

Ово није тема о МЕНИ већ о Давиду и Давору, и не сврставај ме у никакве "другосрбијанце" и остале...ако ти се не свиђа оно што пишем жао ми је ал ја мислим да је то истина, нажалост. Јер да нисмо толико глупи имали би ваљда једном нормалну власт. Нормалнеа=стварно родољубива./QUOTE]

Тачно али ти си се сам наметнуо да будеш важнији од њих. Рекло би се: експонирао си се!

- - - - - - - - - -

da li je Dodik na vlast došao uz pomoć Amerikanaca

Jeste došao, baš kao što je i Sadam Husein bio podržavan od Amerikanaca kada je ratovao sa Iranom.

Ili kao što je Đukanović bio sa Rusima "nas i Rusa 300 miliona, a onda u godinu dana promenio ploču

Pitanje je da li Amerikanci imaju sa čim da ucenjuju Dodika, reklo bi se da nemaju jer da imaju ne bi imali ove igrokaze godinu dana.

Тешко, скоро немогуће ако знаш шта су све преживели и остали верни себи, шта те не уништи то те оснажи и обогати искуством,а освета дође кад - тад. Жилави су и снажни.

slažem se da je Izrael opasna ratna mašina...i veoma jak privredno...ali bez zaštite USA, nema im spasa

- - - - - - - - - -

Jeste došao, baš kao što je i Sadam Husein bio podržavan od Amerikanaca kada je ratovao sa Iranom.

Ili kao što je Đukanović bio sa Rusima "nas i Rusa 300 miliona, a onda u godinu dana promenio ploču

Pitanje je da li Amerikanci imaju sa čim da ucenjuju Dodika, reklo bi se da nemaju jer da imaju ne bi imali ove igrokaze godinu dana.

da li su Amerikanci pripomogli Dodiku, bilo je i nekih slika postavljenih ovde? ako su mu pripomogli, zbog čega su mu pomogli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back