Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
debilcino nemoj da si licemjeran.
oni su imali svoje mjesto u parku, ali su namjerno dosli divljacki s ciljem da ruse binu, unistavaju sav inventar i zapocnu nered sto su i ucinili. niko od ljudi sa koncerta nije krenuo ka njima u park da ih maltretira, vec obrnuto!

dakle gde god da su bili oni su imali cilj. rusiti divljati praviti sto vece nerede da bi se izazvala velika reakcija policije ,

LOMILI SU DIVLJALI RUSILI...

pa nek protestvuju tamo gde su dobili prostor, a ovamo koncert i gotovo...

RUSILI SU JER IM JE TO BIO CILJ KAO I NE ODRZAVANJA PROSLAVE NOVE GODINE STO JE PRESEDAN U SVJETU! DA BANJA LUKA NEMA DOCEK NOVE GODINE KAO SVI GRADJANI SIROM SVJETA...

za to mroate da odgovarate. pazi samo kad narodu dopizdite... KO STE VI??? DA MOZETE ZABRANITI DRUGIMA? KO STE VI ???

i jos branis to djubre jedno!!!

Polako, sta penis, kao da ti zivot zavisi ili bar sendvic.

spin modeartora koji pricaju o posledicama protesta i umajuju odgovornost drzave za neresavanje najgoreg cina pri kome se pozivaju na hriscanstvo... i u skladu sa tim ne daju nikome da bude veci hriscanin od njih saljuci policiju u portu da objasni da su samo oni ti koji imaju pravo da pale svece za mrtve

nije ni cudo da od takog licemrja mladi iz rs beze kolko ih noge nose...

Nije to nikakav spin. Policija je i predugo trpila huligane. Porta crkve nije mjesto za političke skupove.

spin modeartora koji pricaju o posledicama protesta i umajuju odgovornost drzave za neresavanje najgoreg cina pri kome se pozivaju na hriscanstvo... i u skladu sa tim ne daju nikome da bude veci hriscanin od njih saljuci policiju u portu da objasni da su samo oni ti koji imaju pravo da pale svece za mrtve

nije ni cudo da od takog licemrja mladi iz rs beze kolko ih noge nose...

Па ако ћеш тако за сва убиства у Београду од 90-е требало би пола Београда похапсити...
Сваки дан неко одлети у ваздух!Не знам шта је уопште твоја поента?Ти имаш право да мрзиш Додика,твоје право.
Али не можеш поставити тезу за све је крива власт и бранити је као суманут.
Баба се оклизнула на леду.Па да крива је власт и полиција РС.
Станивуковић ставио оковратник као фол повређен од прекомјерне силе полиције, следећи дан као хулиган дивља и прекида концерте.
Нисам платио струју и воду.Стигла тужба.Наравно крива је власт ,ко други.

ko bre laje sta lupas? ako nastavis da gledas pink prolupaces...imas snimak kako ljudi pale svece za mrtvo dete, valjda znas da se sagne da bi se upalila sveca a kad to radis niko ne urla i ne laje vec je to cin dostojan tisine kada treba da ti se duh spoji sa duhom umrlog... a ispred na stepenicama policija u pancirima te gleda i drzi se za pendreke i stitove... ako to podrzavas, a podrzavas jer nisi osuduio onda to proseravanje sa precima ti je dzaba...

kada to osudis a neces jer botujes za dodika i avea, onda mozemo da pricamo...

IMAMO MI SNIMAK KAKO PRVI PRILAZE PENJU SE NA BINU , RUSE , LOME , DIVLJAJU...

stoga kraj price

da nema istine da je malog ubio neciji mudonjin sin ne bi se ovoliko dugo odugovlacilo
a sto se tice manipulacija ti ono rece da ne spominjes dodika vec da ti je samo buducnot srpske u glavi a neki zli ljudi , u ovom slucaju srbi jer koliko gledam i citam a i slusam nisu muslimani ti sto protestuju i traze pravdu za svu decu i sve ljude koje mafija na vlasti moze da ubije i da nikome ne odgovaraju... tesi se da je isto i ovde u srbiji, nije nista bolje

uostalom samo naivni misle da politicari ne ubijaju...

Kada je oslobođen sin Ž.Mitrovića ja sam zvala SBB da mi izbace Pink-ove kanale (znala sam da je nemoguće, ali bar vid protesta)jer nisam želela da moj i jedan dinar ide za nekoga ko će ga upotrebiti za korupciju i od tada ne gledam Pink-ov ni jedan kanal (ne gledam ni ostale, ali ovaj je blokiran

Ono što izdvaja druge slučajeve i ovog nesretnika iz BL je to što se u drugima zna da je bilo ubistvo, čak se i počinioci znajui gde je očigledna korupcija... znači sistem je dovoljno "jak" da bezočno korupcijom umanji kazne za ubistva i logika postavlja pitanje zašto to isto nije moglo i ovom slučaju ako je postojalo ubistvo?

Možda je odgovor zato što ubistva nije bilo, posebno zato što ama baš niko nema ni jednu neoboriv dokaz, indiciju ili motiv . Sve je u sferi nagađanja i propagande "država ga ubila"
I gle čuda muslimani ne smeta da je RSrpska "država" kada se radi o ovom slučaju.

Sve je to tako protivno logici da je čudo da se iko sa IQ većim od 50 mogao primiti. Ali kolektivno ludilo i bombardovanje insformacijama uzima danak.

Па ако ћеш тако за сва убиства у Београду од 90-е требало би пола Београда похапсити...
Сваки дан неко одлети у ваздух!Не знам шта је уопште твоја поента?Ти имаш право да мрзиш Додика,твоје право.
Али не можеш поставити тезу за све је крива власт и бранити је као суманут.
Баба се оклизнула на леду.Па да крива је власт и полиција РС.
Станивуковић ставио оковратник као фол повређен од прекомјерне силе полиције, следећи дан као хулиган дивља и прекида концерте.
Нисам платио струју и воду.Стигла тужба.Наравно крива је власт ,ко други.

Kad si vec spomenuo ubistva devedestih jel treba sad pravda za KNELETA?

za olosa i divljaka? i taj se uhvati ordjava posla, dilovanja razbojnistva svega... pa ako cemo ruku na srce i njega je smaknuo neko iz sistema... sistem bese korumpiran a razni arkanovic i ostala olos behu dobro infiltrirani u db i vlast...

pa ako se vatis maca od maca i stradas, a na klinca u trendu koji misli da je Bog uvjek dodje neko ko mu moze biti tata i kaze dosta je bilo...

Kada je oslobođen sin Ž.Mitrovića ja sam zvala SBB da mi izbace Pink-ove kanale (znala sam da je nemoguće, ali bar vid protesta)jer nisam želela da moj i jedan dinar ide za nekoga ko će ga upotrebiti za korupciju i od tada ne gledam Pink-ov ni jedan kanal (ne gledam ni ostale, ali ovaj je blokiran

Ono što izdvaja druge slučajeve i ovog nesretnika iz BL je to što se u drugima zna da je bilo ubistvo, čak se i počinioci znajui gde je očigledna korupcija... znači sistem je dovoljno "jak" da bezočno korupcijom umanji kazne za ubistva i logika postavlja pitanje zašto to isto nije moglo i ovom slučaju ako je postojalo ubistvo?

Možda je odgovor zato što ubistva nije bilo, posebno zato što ama baš niko nema ni jednu neoboriv dokaz, indiciju ili motiv . Sve je u sferi nagađanja i propagande "država ga ubila"
I gle čuda muslimani ne smeta da je RSrpska "država" kada se radi o ovom slučaju.

Sve je to tako protivno logici da je čudo da se iko sa IQ većim od 50 mogao primiti. Ali kolektivno ludilo i bombardovanje insformacijama uzima danak.

evo potreso sam se zbog zeljka i sbb sto ti nisu izasli u susret i stavili ljuti wink na pink kanal :lol:

ko bre laje sta lupas? ako nastavis da gledas pink prolupaces...imas snimak kako ljudi pale svece za mrtvo dete, valjda znas da se sagne da bi se upalila sveca a kad to radis niko ne urla i ne laje vec je to cin dostojan tisine kada treba da ti se duh spoji sa duhom umrlog... a ispred na stepenicama policija u pancirima te gleda i drzi se za pendreke i stitove... ako to podrzavas, a podrzavas jer nisi osuduio onda to proseravanje sa precima ti je dzaba...

kada to osudis a neces jer botujes za dodika i avea, onda mozemo da pricamo.
..

:cepanje:........ ја наравно НИСАМ било чији бот....... свашта....... толико покушаваш да ме набедиш да ми све личи ДА СИ ТИ У СТВАРИ НЕЧИЈИ БОТ... а није тешко ни погодити чији..........

Kad si vec spomenuo ubistva devedestih jel treba sad pravda za KNELETA?

za olosa i divljaka? i taj se uhvati ordjava posla, dilovanja razbojnistva svega... pa ako cemo ruku na srce i njega je smaknuo neko iz sistema... sistem bese korumpiran a razni arkanovic i ostala olos behu dobro infiltrirani u db i vlast...

pa ako se vatis maca od maca i stradas, a na klinca u trendu koji misli da je Bog uvjek dodje neko ko mu moze biti tata i kaze dosta je bilo...
e nemoj ti o bogu ako imas imalo hriscanske milosti u svom srcu za nekoga ko ne misli kao ti :lol:

- - - - - - - - - -

:cepanje:........ ја наравно НИСАМ било чији бот....... свашта....... толико покушаваш да ме набедиш да ми све личи ДА СИ ТИ У СТВАРИ НЕЧИЈИ БОТ... а није тешко ни погодити чији..........

mito, ne mogu da verujem sta pises...zelim ti kada odes sledeci put u crkvu da upalis svecu za svoje pokojne pretke zamislis da je pored tebe kordon kostolomaca koji te mrko gledaju i lupkaju pendrekom po ruci...pa ces razumeti valjda makar deo onoga sta sam rekao...a vidim da razumes jako dobro, nego glumis francusku sobaricu jer ti je sladji dinar za ovo sta radis od onoga sta mislis...a sve se pred bogom vidi, nadam se da to znas

Учлањен29.09.2007.ПолmuškiПоруке34.898 Репутациона моћ532
icon1.png
Re: Случај Давид Драгичевић

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita

Мито, ја се на ове прозивке које видим да су готово свакодневне у твом случају не бих ни обраћао.

Да - у праву си ....... И ЈА САМ БЛЕСАВ ШТО СЕ "ПЕЦАМ".......

90 odsto ove teme je velika sramota

zahvaljujuci samo i iskljucivo moderatorima koji se svakim postom kompromituju i brane vlast i njine postupkejavno pljujuci po zrtvi njegovom ocu i majci i stiteci forumski pogani sljam koga su pustili da nesmetano pljuje po svemu... deja vu...

nece se na ovome zavrsiti

- - - - - - - - - -

Учлањен29.09.2007.ПолmuškiПоруке34.898 Репутациона моћ532
icon1.png
Re: Случај Давид Драгичевић

Мито, ја се на ове прозивке које видим да су готово свакодневне у твом случају не бих ни обраћао.

Да - у праву си ....... И ЈА САМ БЛЕСАВ ШТО СЕ "ПЕЦАМ".......

nisi ti mito blesav.... kada se javno distanciras i kazes uzasno je da policija nadgleda ljude koji pale svece za mrtvo dete onda ces biti covek...do tad ces biti aguitator za dodika bas kao sto za proteste tvrdis da tamo agituju za njegovu smenu

a ti izaberi sta je od ta dva pogubnije po hriscanskom obicaju

Pa ako si je branio valjda trebas imati vise razumevanja za oca pokojnog mladica koji je isto uzeo pusku u ruke od Dodika koji se za to vreme bavio svercom i javno govorio da je u svojim kolima spasavao Muslimane i Hrvate od Karadzicevog rezima.

Da bi neko branio i pucao neko je morao da obezbedi finansije

Mada sudeći po ovom protestu konboar ima mnogo više dara i sklonosti ka finansijama nego ka borbi.

sace se pojaviti davor negde pored jendeka, bez GACA, sa modricama, toboz prebijen silovan od sistema koje licno nalozio dodo jelde...

pa ce cirkus opet da ide dalje...

go.vno je uteklo jer zna da je odgovoran za nerede za nasilno rusenje bine , unistavanje tehnike, nerede i tuce, sad se sprema nova mantra i scenario...

Са гаћама али свученим до колена. Окренут лицем према земљи. Кад га "нађу" само ће тихо зајечати: > Силовали ме Лукач и додик <

Pa ako si je branio valjda trebas imati vise razumevanja za oca pokojnog mladica koji je isto uzeo pusku u ruke od Dodika koji se za to vreme bavio svercom i javno govorio da je u svojim kolima spasavao Muslimane i Hrvate od Karadzicevog rezima.

nismo mi uzeli pusku od dodika nit je on bio bilo sta tada u srpskoj da bi on na s vodio u ratu i delio nam oruzje!!!

nemoj da prdis!

nemam rzaumevanje za DIVLJANJE ! MI SMOSE BORILI ZA SLOBODU SRBA, i ovo je prvi put od rata da srbi ne mogu u banja luki da slobodno i veselo slave docek nove godine zbog divljaka koji su to onemogucili namernim divljanjem...

idi mitinguj tamo pred ko ti brani ali vi ste nasilno dosli ovamo da rusite!

i nemoj mi pricati o davoru, o propalici o olosu alkosu koji je sejao djecu i ostavljao! takomu je david postao diler drogos i razbojnik koji drugima lomi gornjovilicne kosti po ulici...

branio je srpsku jel de? pa sad sjedi sa SAMIROM SADIKOVICEM "ČELOM" BUGOJANSKIM KOMANDATNOM I KROVLOKOM? JEL DE?

pa avetinjo da imalo rzaumjes sto je bilo u ratu da imalo rzaumjes borce republiek srpske, ne bi prdio da je on isto sto i ja, ili ga poredio sa bilo kojim borcem srpske... ko zna dje je prdio u pozadini a u vojsku posao kao obaveznik jer je odande i sto je morao a ne sto je dobrovoljno uzeo pusku u ruke KAO JA KOJI SAM POSAO U TU VOJSKU REPUBLIKE SRPSKE!

nije ti ni blizu isto!

ja sam pod ozrenom i u dolini krivaje dje je kljucalo prikane, branio sebe i drugove kao i oni mene, od MUDZAHEDINA bin ladenovih iz zenice i zavidovica, onih krovloka koje je blagosiljao alija kod zenice 1993, onih koji su pravili pogrom na srbima i rvatima srednje bosne...

pitaj rvate bi li iko od njih sjeo sa SAMIROM SADIKOVICEM ČELOM???

ne prdi vise i ne poredi dupe i oko!!!
jer je davor na spram mene obicno dupe , guz.ica uprljana!

da ti imalo znas srpske borce preko drine ne bi prdio tu!

ja im samo mogu dati naklon do poda i vjecno postovanje tom narodu jer sam licno vidjeo i shvatio da je najvece srpstvo prikane preko drine!!!

jednom mi je jedna starica od devdeset godina htjela da mi obrise cizme da ih srjedi malo... postidijelo me je to da meni starica cisti obucu, ali je objansila da je zahvalna svakom ko je u ova nesretna vrjemena dosao tamo da brnai njenu djecu i nejac...

i kakvo srce oni imju... to ti je narod oduvjek koji strada koje g kolju paše i ustaše... narod koji je i u paritzanskom pokretu dao najviše pripadnika i najviše žrtava u II sv ratu...

narod koji zna za zlo narod koji ne bjezi od zla vec brani svoju kucu!

narod koj itudje nece ali sebe ne da!

TAMO SAM shvatio sta je srpstvo idiote... a ne u beogradu i novom sadu dje su potomci kvinsligovaca i horti mikloševih fašista gnjido anti srpska...

Poslednja izmena:
Њихов смисао је рушење рушење и само рушење. Нико им није добар, нико им не ваља, сви су исти и тако те приче, што доводи до тога да се помисли да су они можда једина опција. А кад их питаш шта у ствари они нуде, шта је у понуди, - мук. Тишина. Немају њихову политику, са једне стране гледано, а са друге имају и то је управо то рушење свега. Као анархисти а то не може да буде нигде у некој нормалној држави. Иначе, анархисте подржавају непријатељи једне државе или народа, друге државе или други народи, тако да се само треба запитати одакле им стижу паре и знаће се ко и шта стоји иза појединих група. Има их свуда, у скоро свакој држави, увек се нађе нека незадовољна група коју потом неко подржи због својих циљева.

Проблем ове теме и јесте што лешинари користе овакву трагедију за своје фрустрације и зато и јесте дигнута на регионални карактер.
Опозиција да прикрије свој пораз,у почетку је покушала да добије изборе али није успјело.Уосталом овај мали Станивуковић испливао на овом случају зато га се тако и држи,то му је једина политичка каријера коју има иза себе.Шукало такође.
Муслимани па зар њима и треба разлог да пљуну на РС поготово на полицију РС која им је као жива рана.
Остали "душебрижници" углавном или су комунисти или либерали типа комшија за унитарну БИХ и за Велику Албанију и њему слични Деки,Меки,Снеки...
Све у свему јако мало људи има тачне информације, већина лупа и нагађа,док други прикупљају информације са страница типа БН,Бука,Мука и сл. а које преносе углавном текстове дотичног Васковића шпајз новинара који информације добија од ванземаљаца и то само када он хоће,тада скида шерпу и то оловну шерпу са главе коју иначе носи сваки дан пред спавање да га не ометају.

Poslednja izmena:
ni jedan covjek koji je brnaio srpsku nece sa obrezanim krovlocima i njihovim komandantima sjesti nikada rame uz rame i po bas carsiji traziti prijatelje pljujuci svoju banja luku ili slicno...

ni jedan covjek, vec olos...

piz.da prodana...

jer ti krovloci obrezani su klali srpsku nejac, sto mi njima ni blizu niejsmo cinili, mi nijesmo prikane odsjecali muslimanskoj djeci ruke i noge ko oni onomme djecaku koji se kod srebrenice vrnuo po svg psa kojeg je zaboravio u bjegu...

nismo trudnicama rasporavali trbuh i vadili plod ko naser oric licno koji je njihov heroj...

nismo, jer mi smo srbi mi nismo paše i ustase .

Mi smo licno spasili desetine hiljada rvatskih ****** u pogromu od mudzahedina i domacih obrezanih krvoloka. odrbanili smo im zepce recimo i dosta toga...

jer smo mi srbi.

mi i kad ubijamo prikane, kako to govore u genocidu kad cinimo, pa cak i u najgorim momentima, mi to cinimo civilizovano .

puskom, metak, a mada po meni metak je za ljude a za krvoloke kao sto je naser, nesto drugo.. ne noz nisam turcin da nabijam na kolac, ali, svaku bi mu kost licno zdrobio...

pa da umre ko zver sto i jeste...

kod nas prikane postoji nesto sto nemaju pase i ustase!

ono ljudsko, ono sto srbi imaju!

i mi djecu ne ubijamo olosi jedna lazljiva.

a kamoli da im odsjecamo ruke i noge...

ali prikane kad nas dirnes , to ces upamtiti. nema vise ludog srbina.

ne diramo te ne diraj nas. dirnes li nas , kamen na kamenu nece ostati.

mi da sjedimo sa samirom sadikovicem?

NIKAD!!!

Проблем ове теме и јесте што лешинари користе овакву трагедију за своје фрустрације и зато и јесте дигнута на регионални карактер.
Опозиција да прикрије свој пораз,у почетку је покушала да добије изборе али није успјело.Уосталом овај мали Станивуковић испливао на овом случају зато га се тако и држи,то му је једина политичка каријера коју има иза себе.Шукало такође.
Муслимани па зар њима и треба разлог да пљуну на РС поготово на полицију РС која им је као жива рана.
Остали "душебрижници" углавном или су комунисти или либерали типа комшија за унитарну БИХ и за Велику Албанију и њему слични Деки,Меки,Снеки...
Све у свему јако мало људи има тачне информације, већина лупа и нагађа,док други прикупљају информације са страница типа БН,Бука,Мука и сл. а које преносе углавном текстове дотичног Васковића шпајз новинара који информације добија од ванземаљаца и то само када он хоће,тада скида шерпу и то оловну шерпу са главе коју иначе носи сваки дан пред спавање да га не ометају.

jedini koji imaju frustracije ste vi sa te teritorije koji nikome ne dozvoljavate da ima drugaciji stav a kad izostane dijaloga onda pocnu pretnje...nazivati lesinarem nekoga a izjasniti se da te boli q za mrtvo dete je malo licemerno a?

- - - - - - - - - -

eo da uzmemo kolegu koji ima splacine u ustima vredja sagovornike a pustate ga da nesmetano to radi...ko je onda lesinar?

Након читања дотичног појави се корисник типа Мрло са речима "али полиција бије грађане у Бл.Грозно заиста грозно,где ће им душа?!"
"Убила је јадног Давида, али то им није било довољно па нас убија све СВАКИ БОЖИЈИ ДАН."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back