Pa ako si je branio valjda trebas imati vise razumevanja za oca pokojnog mladica koji je isto uzeo pusku u ruke od Dodika koji se za to vreme bavio svercom i javno govorio da je u svojim kolima spasavao Muslimane i Hrvate od Karadzicevog rezima.
nismo mi uzeli pusku od dodika nit je on bio bilo sta tada u srpskoj da bi on na s vodio u ratu i delio nam oruzje!!!
nemoj da prdis!
nemam rzaumevanje za DIVLJANJE ! MI SMOSE BORILI ZA SLOBODU SRBA, i ovo je prvi put od rata da srbi ne mogu u banja luki da slobodno i veselo slave docek nove godine zbog divljaka koji su to onemogucili namernim divljanjem...
idi mitinguj tamo pred ko ti brani ali vi ste nasilno dosli ovamo da rusite!
i nemoj mi pricati o davoru, o propalici o olosu alkosu koji je sejao djecu i ostavljao! takomu je david postao diler drogos i razbojnik koji drugima lomi gornjovilicne kosti po ulici...
branio je srpsku jel de? pa sad sjedi sa SAMIROM SADIKOVICEM "ČELOM" BUGOJANSKIM KOMANDATNOM I KROVLOKOM? JEL DE?
pa avetinjo da imalo rzaumjes sto je bilo u ratu da imalo rzaumjes borce republiek srpske, ne bi prdio da je on isto sto i ja, ili ga poredio sa bilo kojim borcem srpske... ko zna dje je prdio u pozadini a u vojsku posao kao obaveznik jer je odande i sto je morao a ne sto je dobrovoljno uzeo pusku u ruke KAO JA KOJI SAM POSAO U TU VOJSKU REPUBLIKE SRPSKE!
nije ti ni blizu isto!
ja sam pod ozrenom i u dolini krivaje dje je kljucalo prikane, branio sebe i drugove kao i oni mene, od MUDZAHEDINA bin ladenovih iz zenice i zavidovica, onih krovloka koje je blagosiljao alija kod zenice 1993, onih koji su pravili pogrom na srbima i rvatima srednje bosne...
pitaj rvate bi li iko od njih sjeo sa SAMIROM SADIKOVICEM ČELOM???
ne prdi vise i ne poredi dupe i oko!!!
jer je davor na spram mene obicno dupe , guz.ica uprljana!
da ti imalo znas srpske borce preko drine ne bi prdio tu!
ja im samo mogu dati naklon do poda i vjecno postovanje tom narodu jer sam licno vidjeo i shvatio da je najvece srpstvo prikane preko drine!!!
jednom mi je jedna starica od devdeset godina htjela da mi obrise cizme da ih srjedi malo... postidijelo me je to da meni starica cisti obucu, ali je objansila da je zahvalna svakom ko je u ova nesretna vrjemena dosao tamo da brnai njenu djecu i nejac...
i kakvo srce oni imju... to ti je narod oduvjek koji strada koje g kolju paše i ustaše... narod koji je i u paritzanskom pokretu dao najviše pripadnika i najviše žrtava u II sv ratu...
narod koji zna za zlo narod koji ne bjezi od zla vec brani svoju kucu!
narod koj itudje nece ali sebe ne da!
TAMO SAM shvatio sta je srpstvo idiote... a ne u beogradu i novom sadu dje su potomci kvinsligovaca i horti mikloševih fašista gnjido anti srpska...