Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sinovac kada sudstvo i sve drzavne institucije budu nezavisne kao u SAD,tada zahtevaj da policija mlati.Pa vama i nama su panduri glavni trafikanti narkoticima,drze citavo podzemlje,..a ti bi da udaraju po civilima.Je80te pored takvih pajsera nije cudo da svaki drugi mladi covek zeli da pobegne sa Balkana

da je srpska policija iole ozbiljna nebi bilo toliko izdajnickog nakota u srbiji koji se slobodno sece ulicama ove zemlje nece biti mira sve dok se i jedan slobodno krece ovom zemljom svako ko je za nato i podrzava fasizam i terorizam je za zatvor

Широка је тема,траје ово већ предуго.
Полицији РС и јесте највећи интерес да реши случај али зато и јесте овакав какав је-тежак случај за решити.
Свакодневно причам са комшијом инспектором, притисак је био ненормалан са свих страна.
Нема говора о опструкцији, свјесно се мути вода да изгледа што компликованије а заправо није.
Али не можеш доказати ништа,немају ништа конкретно.Да си пратио од почетка схватио би колико су се оптужбе мијењале на крају остале заковане на руководству РС,Додику и осталим.Испаде на крају да су Додик лично и Лукач наредили убиство тамо неког клинца из гета.Глупост и спиновање истине, замућивање.
Прича се зове:ЦЕНТРАЛИЗОВАТИ БИХ МАКСИМАЛНО!
Главна мета и препрека:ПОЛИЦИЈА РС.

Već sam napisao: mi živimo na teritorijama (namerno neću da kažem državama) u kojima se sve i svašta sakriva iza "opasnosti po državu".

Država Srbija je svojevremeno optužila dvojicu mladića ubijenih na dužnosti, da su psihički labilni idioti. Naravno, to je otkriveno tek kada su stradali, a pre toga ih je ta ista "nepogrešiva" vlast stavila u elitnu jedinicu vojske i dala im oružje u ruke.

Zato ćeš me shvatiti da svi ovakvi slučajevi gde je "ugrožena država", gde "postoji zavera da se nešto ili neko stavi pod kontrolu", gde se "ne poštuje zakon" , gde se neko ko je protiv vlasti karakteriše ko izdajnik, a i razlog što je protiv je što je plaćenik, a ne to što je izgubio sina, mislim ono, deca su važna samo onima koji podržavaju policiju RS, nekog Dodika ili Vučića, a svi ostali prodaju decu...izazivaju kod svakog normalnog podozrenje i sumnju.

Па не баш замисли да се ја сад попнем на "коња" у центру Београда, окитим га , навучем плахту и напишем МОЈ ТРГ па ти сад види?!
И тако скоро годину клетем министра унутрашњих послова да је наредио и убио мог сина без било каквог доказа?!Шта мислиш како бих прошао?!

U Vučićevoj Srbiji? Ne znam... možda bi te i ubili.

On je samo kao neki besni nacionalista i patriota...

...који је најзад дочекао хаос у Бањалуци, само још није свестан да Додик ово неће преживети (мсм политиЋки, наравно) z:lol:

(UŽIVO) HAOS U BANJALUCI Uhapšeni roditelji ubijenog Davida Dragičevića, u toku pretres njihove kuće, sa trga uklonjeno DAVIDOVO SRCE (FOTO, VIDEO))>>> https://www.blic.rs/vesti/republika...nog-davida-dragicevica-u-toku-pretres/8hqjjcg

Грађани се не дају, праве ново Давидово срце... биће ту свашта "земљаче" после овог Додиковог аутогола...

n8Wk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWlRnN01EQV8vYWQ2MDc0YzIwOWM2YzM3MzE2NDI2NzdlMWRlODE0OTEuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Poslednja izmena od moderatora:
da je srpska policija iole ozbiljna nebi bilo toliko izdajnickog nakota u srbiji koji se slobodno sece ulicama ove zemlje nece biti mira sve dok se i jedan slobodno krece ovom zemljom svako ko je za nato i podrzava fasizam i terorizam je za zatvor

slusaj pametnjakovicu,bilo bi ti najpametnije da se ne javjas sa ovakvim glupostima,samo pokazujes elementarno neznanje i primitivizam. Biti "izdajnik" se pocinje od kuce,od odgoja,a to nema veze sa ovom temom.Decko je ubijen pod sumnjivim okolnostima,slucaj nije razjasnjen i po svemu sudeci nece ni biti.Ja zaista ne mogu da se stavim u cipele tih roditelja,ne mogu ni da zamislim kako bih ja regaovao da mi dete neko ubije, a da neki trgovi vode ka policiji.Samo izuzetno glup covek, pokvaren,zloban,..moze njihove postupke podvesti pod "izdaju".
Daleko je veca izdaja kada policija vojska pravosudje,..,niko iz tih institucija ne reaguje na Briselski sporazum koji je izdaja Srbije,nego nekoga odokativnom metodom proglasiti izdajnikom .Vidis sabane,(ne zameri jer ti jesi saban) problem izdaje ne resava policija,jer su upravo izdajnici nalaze u svim drzavnim institucijama i svakodnevno sprovode izdaju.
Ovi drustvo je okorelo u kriminalu, najveci kriminalci su upravo oni od kojih ocekujes da se izbore sa kriminalom.Ako su za vas Vucic , Dodik i slicni branioci srpstva,onda je to srpstvo u murcu,Nisu momci ginuli devedesetih da bi danas ziveli kao klosari bez buducnosti,dok dva ratna profitera zgrcu milijarde i "brane " srpstvo.Pored toliko majmuna vadace dozivotno
Izvini na teskim recima,ali trazis

Мислим да се овакав епилог могао очекивати.

Не можеш пола године прозивати људе неосновано да су убице, прозивати полицију без икаквих доказа да су убице, а да не прођеш некажњено.
Видећеш какав ће буде епилог. Прерано сте се обрадовали, као ономад кад је био референдум у Маћедонији.

Ajde?!?!Godinu dana prošlo.Utakmica je završena.Srbožderi su izgubili srpski narod je pobedio.
Тек ће да се игра, Додик дао аутогол и ПРАВДА ЗА ДАВИДА за сада води. Не гледаш утакмицу, само се ту дереш мртав пијан.

- - - - - - - - - -

Ne valja kada ulica izrice pravdu...o cemu se radi: nezadovoljstvo utvrdjenim rezultatima istrage, sporoscu istrage..?

Народ увек има право на побуну када неко - као сада Додик - узурпира власт и понаша се као кабадахија, плус што Додик штити убице.

Ne zamjerite mi na poredjenju, ali meni ovo postupanje izvrsne vlasti u RS lici na "napad agresorske JNA na slobodarski Vukovar"! :)
Ce ih bijemo, il'cemo da se povlacimo?
U Vukovaru se rezultat ZNA...kako ce biti u RS...ima tek da se vidi!

policija , a i komunalna, bez ikakvih sredstava prinude u rukama ili ti oruzja... bez ikakve price o tome da biju ikoga...

ako je neko danas bijen to je onaj policajack oji je dozvolio da ga razvlace po trgu i sutaju dolje...

da su hteli da ih biju ne bi ovi stigli ni da zucnu a kamol da snimaju...

voleo bi ti da oni isprovociraju kao i vi sto ste ali nije uspelo... policija ih je bez sredstava prinude privela i ako su imali puno pravo po zakonu pri napadu na sluzbeno lice da upotrebe i vatreno oruzje a ne palice...

stoga ne prdi

komsiji je cirkus otiso iz grada, aj zdravo!

Видећеш какав ће буде епилог. Прерано сте се обрадовали, као ономад кад је био референдум у Маћедонији.

Шта то најављујеш? Неку револуцију у БЛ?

Па ако се вечерас не скупе и имитирају Париз, то се неће ни десити z:)

Ало Сејфија...
Селам алејкум прво.
Друго, своје право лице си давно показао, селафијо.
Ајде сада на БН па пренеси њихове лажи.
ЈА ЖИВИМ НА 100 МЕТАРА ОД ТРГА НЕСИТИ.
Едит: комуналци су одрадили посао, а руља, тачније петорица их напали.
Збајбочили их полицајци, а пуштени политичар Бореновић довео 30 руљака на Трг.
Полиција ради и даље посао али ТРГ НИЈЕ БЛОКИРАН и људи купују и шетају.
Ограђено је подручје на Тргу гдје је нападнут полицајац и комунална полиција.
Толико, потурице ИЗ БАЊАЛУКЕ СА ТРГА и МОГ ПРОЗОРА КОЈИ ГЛЕДА НА ТРГ.

Шта знам по мени је Нато, ЕУ, Додик и уоште та прича небитна за ову тему.Ја чак и не гледам на ово као на скидање Додика него се јасно види покушај сатанизације полиције РС, јасно се види подршка из Сарајева за овај случај, јер бошњаци када виде полицију РС добију напад шизофреније.
Да ли је убијен или није ,да је дотични имао било шта одавно би сви били похапшени али нема доказа.Огроман притисак на полицију,ко зна колико адвоката,представника али нема ништа конкретно, тежак случај вјероватно ће остати тако...Ако је преслушано преко 200 особа то не можемо назвати опструкција,ако су обављене двије обдукције а обично иде једна то не можемо назвати прикривање.Ако те прате сви медији већ годину дана то није режимско прикривање него безобразлук.И поновићу још једном:

Да направимо кратки резиме!
Правда за Давида: хорско цмиздрење
Pogledajte prilog 521624
Да ли су тако ридали и иза затворених врата, нпр. на премијери редитељског првенца Анђелине Џоли у Савету за иностране односе (међу званицама је био и сарадник на филму, командант бомбардовања Србије, Весли Кларк)? Јесу ли нежна генералска и милијардерска срдашца препукла од туге кад су Анђелинини зли Срби избацили бебу силоване муслиманке кроз прозор?
Тешко. Спектакл није толико дирљив када се гледа из режије. Њена брига је да изазове снажно цмиздрење код других, који ће тако послужити њеним интересима. Зато цмиздрење мора бити селективно, дакле не сме бити доследно. Зато ниједна суза никада није канула за српске жртве. Јер како би то потпомогло бомбардовање Српске и Србије, етничко чишћење Крајине, окупацију Косова!?
Немојте мешати цмиздрење и жалост. Жали се у осами и тишини а цмиздри да други чују и виде. Ако се користи за покретање маса на остваривање политичких циљева, цмиздрење је једно од најразорнијих средстава у арсеналу модерне пропаганде (друго најразорније је спрдња).
Трезвени, озбиљни и строги гласови данас су забрањени. Недавно сам имао једну такву забрану поводом заиста срцепарајуће трагедије у породици глумца Жике Тодоровића. Она међутим из мог сећања није избрисала злодело, једнако потресно, које је глумац починио када је снимио сцену силовања детета за „Српски филм“ (зашто српски?!). Напротив, између два ужаса – смрти његовог детета на филму и у стварности – указала се тајанствена али очигледна веза. Ту очигледност је лавина хорског цмиздрења покушала да затрпа, тако да очигледно постане невидљиво, и да се под хитно онемогући свако неподобно размишљање које би одвело до субверзивне идеје да поред окупатора, који подстиче сваку декаденцију, постоји и нека виша власт, виша правда. Најгласнији нарикач био је глумац Сергеј Трифуновић, који у тој истој сцени, док отац силује шестогодишњег сина а стриц снају, изговара следећу опаску: „Права срећна српска породица“. Ја им то нећу заборавити док сам жив. А у нашој јавности он је морална громада која дели лекције.
Исјећ’ ћемо све српске кнезове…
Само луду ђецу оставити…
Пак ће она права бити раја.

Већи, гласнији део српског јавног мнења успешно је претворен у „праву рају“. Цмиздраву.
Правда за Давида свесно обмањује
И, на крају, да ли су Давиду зуби поломљени или нису? Овде смо дуго покушавали да дођемо до одговора. На фотографијама, које су требале послужити као крунски доказ, то се не види. Обдукциони налаз каже: „Зуби природни, присутни, одговарајуће његовани. Нема расклиманих, нити свеже избијених зуба“. То је онај исти други обдукциони налаз на који се Покрет углавном позива. Исти налаз не помиње ни сломљену вилицу, ни силовање, ни посекотину која се види на једној од слика и која је, према томе, морала настати током обдукције.
Давор Драгичевић манипулише синовљевом смрћу
Након два месеца убеђивања како протести нису политички, занимљиво је било чути политички ултиматум Давора Драгичевића „Милораду Додику, Жељки Цвијановић, министру правде Антону Касиповићу и полиције Драгану Лукачу и свим осталим политичарима на власти и у опозицији, да ако не ријешите до октобра ‘случај Давида Драгичевића’, избора неће бити. Ја вам нећу дати, неће ни народ. Свим институцијама поручујем, нећете дочекати октобарске изборе…“ Драгичевић је изјавио и да су „његово дијете припадници МУП-а РС убили, масакрирали“. Ако смо и имали неку недоумицу, сада смо са сигурношћу сазнали да Давор Драгичевић лично манипулише смрћу свог сина за политичке циљеве.
Који дан касније, Драгичевић је још широј групи лица припретио: „Не будете ли до октобарских избора привели, санкционисали све, ја лично долазим по вас„.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back