NEREJ
Aktivan član
- Poruka
- 1.735
Bolje otvori ti-ti češ kao praksisovac to stručnije...Malo za promenu-ja sam na desetine pootvarao-između ostalog gde je trebalo i o Traktatu,ali nije bilo ko da to pokuša...
Međutim,ovde si ostao dužan jer si spominjao Kanta i slobodu volje koj vodi do njegovog moralnog imperativa...Pa šta mu je osnova moralnog imperativa?Hajde onako-stručno!
Ne znam sto se ti stalno ljutis na mene. Doduse, nisam znao da si otvarao teme oko Vitgenstajna. Pogledacu. Ali, pogledaj sebe - uvek se predstavljas kao tolerantan covek - a, pištiš, samo tako, kada ja nesto kazem . Zasto ? Oziman metafizicar, a ti pozitivista ! Isto kolo. A, oko Kanta, vec rekoh - procitajte ga pa da diskutujemo ! Inace, bas bih , uzgred, voleo da raspravljamo o Tractatus - u .Onako, pomalo ozbiljno. Pod uslovom, naravno, i da ja procitam to delo, ako vec nisam.
Mnogi polagali ispite na puškice...
), па још са "мало" закашњења (није зима била лоша, донела ненадани одмор), али јаче је од мене. Јер ова питања ме подсећају на нешто друго. То кад почне са дефиниши ово или оно. Ако није реч о безобразлуку у дискусији реч је о реланој постмодерној сумњи у све постојеће (Шпенглер то укључује у декаденцију цивилизације).