Слоби споменик у Београду

Усташе треба Злобици да дигну споменик на сред Загријеба.

Уместо да испадну најгора стока и разбијачи југославије, захваљујући аутистичном малоумнику и папучару они испали жртве и добили државу.

- - - - - - - - - -

Још је и очистили од Срба.

- - - - - - - - - -

Молим дебиле са Крстарице да не тумаче претходне реченице као "слоба је крив што нема СРба у Крајини", већ је Слоба крив због узрочно последичних веза које су произвеле зла за Србе а добро за Српске непријатеље.

Нису усташе, зловенци, балије, НАТО криви, него је он крив? Не би дошло до оружаног растурања Југославије да није било њега?

Нису усташе, зловенци, балије, НАТО криви, него је он крив? Не би дошло до оружаног растурања Југославије да није било њега?

Не него они нису могли да пожеле већег аутистичног ретарда од Слободана Милошевића на челу Србије.

Све победе и успехе им је он донео својом малоумном политиком.

Иначе, морам да подсетим на реченицу: Молим дебиле са Крстарице да не тумаче претходне реченице као "слоба је крив што нема СРба у Крајини", већ је Слоба крив због узрочно последичних веза које су произвеле зла за Србе а добро за Српске непријатеље.

Не него они нису могли да пожеле већег аутистичног ретарда од Слободана Милошевића на челу Србије.

Све победе и успехе им је он донео својом малоумном политиком.

Иначе, морам да подсетим на реченицу: Молим дебиле са Крстарице да не тумаче претходне реченице као "слоба је крив што нема СРба у Крајини", већ је Слоба крив због узрочно последичних веза које су произвеле зла за Србе а добро за Српске непријатеље.

А ти би био бољи аутистични ретард од њега? А ти као сваки Боркин сведок мислиш да смо ми мутави да се не сећамо да је Југославија увек имало ТЕЛА која доносе одлуке? Да ли ви мислите да можете вечно да се кријете иза Милошевића и да мислите да ако све на овако одвратене начине пребаците на њега, да ће то да пије воду? Ви сте екипа која сваке године отвори десет тема о томе како је он убио Ћурувију или кога све не, и то је исто он урадио, а никада, али никада не отворите тему о томе ко нам је убио министра одбране пар месеци пре бомбардовања. Како то? Како то да вртите пропаганду из '90 их 1917 и мислите да после свих чињеница које смо сазнали у међувремену можете да намм продајете западну пропаганду о Блаканском касапину?

Можда у склопу неког споменика Хашким сужњима.

Ма све је фора, да ли ће то Вучић дозволити, ако он каже може, и ако ту дође 20 аутобуса да ода пошту, прича је завршена, Слоба добио споменик.

До тада, "грађанска" Србија може да се нада, после тога може да седне и сама и дође и ода пошту страдалом.

Иако су највећи оштећени у случају Milosevic, избегли Крајишници... но ови више и гласније дрече. :roll:

"Слоби споменик у Београду"
Аутор: мондо.рс
08.10.2017. |
.................
..........................

http://mondo.rs/a1046857/Info/Srbija/Ivica-Dacic-spomenik-Slobodanu-Milosevicu.html

Пуна подршка за ову идеју, то би био велики шамар домаћим издајницима као и свим српским непријатељима, како у земљи тако и ван.

Живела Србија, живела победа!!!

Иако сам за време његовог робијања у Хагу био на страни Милошевића - морам признати ДА СЕ ПРОТИВИМ ПОДИЗАЊУ И ПОСТАВЉАЊУ ЊЕГОВОГ СПОМЕНИКА У БЕОГРАДУ. Мислим да би требало да га сахране на Новом гробљу има и Алеја заслужних и Алеја великана -------
Мислим и да тзв "кућу цвећа" треба дислоцирати и покојника вратити у његово родно место.

Никако ми НЕ ИДЕ ДА У БЕОГРАДУ БУДЕ СПОМЕНИК ЦАРУ ДУШАНУ, СТЕФАНУ НЕМАЊИ - ПА ОНДА КОМУЊАРИСТИМА....... не иде никако !!!

Чињеница да и поред свега што си набројао није продато ништа од ресурса, да је изборена резолуција 1244, коју ове ***** после њега ни не помињу, и чињеница да је Дејтону после 1000 година добијена прва готово независна српска творевина западно од Дрине.

Хоћеш рећи да су му пропали програми приватизације? Осим тога, народни или колективни или државни ресурси и не треба да постоје. 1244 зовеш победом? Ево ја је не зовем, за мене је та резолуција смејурија. Косово није Србија од 1999. Иако не спорим да су његови наследници политику према Косову водили лоше, да не кажем идиотски. РС су створили Срби у БиХ, а овај статус су јој дали Американци. Слоба је, ако ишта, допринео стварању РСК која више не постоји јер тамошњим Србима није помогао иако их је хушкао на побуну.

Branio je svoje stavove do kraja,nije se nauzivao u eventualno pokradenom.Mira je druga prica.

Његови ставови су били погрешни и глупи. Жалосно је ако их је бранио до краја. А да ли је? У РСК није. До краја је бранио само своје дупе и власт.

Узгред, занимљиво како вођа никада није лопов иако се сви у његовом окружењу богате. Важи за Слобу, Коштуницу, Ђинђића, Тадића и Вучића.

i nije zgoreg da podsetimo plebs,

Goran Vesic, udarna pesnica DS a danas gradski menadzer ispred SNS i Aleksandar Vucic, Seseljev decko u usponu, a danas predsednik SNS i Republike Srbije

na prolece svecano otkrivaju spomenik Zoranu Djindjicu, lideru DS, jednom od lidera DOS, i jednom od onih koji su srusili MIlosevica i Miru Markovic

i to ce naravno da prate gromoglasni aplauzi mnogobrojnih clanova SNS uz napomenu da su to oni od pocetka podrzavali

- - - - - - - - - -

Његови ставови су били погрешни и глупи. Жалосно је ако их је бранио до краја. А да ли је? У РСК није. До краја је бранио само своје дупе и власт.

Узгред, занимљиво како вођа никада није лопов иако се сви у његовом окружењу богате. Важи за Слобу, Коштуницу, Ђинђића, Тадића и Вучића.

za Kostunicu, ne mogu da tvrdim nista. mnogi u DSS se jesu obogatili preko noci, ali Kostunica, ja nisam upoznat da ima nesto protivpravno ili eticki nemoralno steceno u njegovom posedu a sto je posledica vlasti.

a za ostale...treba da se informises malo, pre nego se izlupetas

za Kostunicu, ne mogu da tvrdim nista. mnogi u DSS se jesu obogatili preko noci, ali Kostunica, ja nisam upoznat da ima nesto protivpravno ili eticki nemoralno steceno u njegovom posedu a sto je posledica vlasti.

a za ostale...treba da se informises malo, pre nego se izlupetas

За све њих њихове апологете кажу како се лично нису обогатили. То није мој став.

Ne daju okupatori a ne deo naroda.

- - - - - - - - - -

Можда у склопу неког споменика Хашким сужњима.

Ма све је фора, да ли ће то Вучић дозволити, ако он каже може, и ако ту дође 20 аутобуса да ода пошту, прича је завршена, Слоба добио споменик.

До тада, "грађанска" Србија може да се нада, после тога може да седне и сама и дође и ода пошту страдалом.

Иако су највећи оштећени у случају Milosevic, избегли Крајишници... но ови више и гласније дрече. :roll:

Podsetio bih te da je vredjanje bivsih i sadasnjih vladara Srbije kaznjivo na forumu.

Ipak ovaj sajt ne treba da bude mesto ustaskog manifesta.

Slobu svet vidi kao velikog zlocinca, vrlo velikog, jednog od najvecih u istoriji sveta, protiv ljudskih zivota i humanosti.

Da mu Srbija podigne spomenik - bio bi zadnji ekser u sanduku.

I onako je Srbija zbog Slobe satanizovana, samo mu jos treba dizati spomenik.

Uveren sam da spomenik Slobi guraju najveci neprijatelji Srbije koja ona ima U SVOJIM NEDRIMA, A NE PREPOZNAJE IH.

Slobu svet vidi kao velikog zlocinca, vrlo velikog, jednog od najvecih u istoriji sveta, protiv ljudskih zivota i humanosti.

Uveren sam da spomenik Slobi guraju najveci neprijatelji Srbije koja ona ima U SVOJIM NEDRIMA, A NE PREPOZNAJE IH.

Slobu svet zapravo vidi kao veoma pozitivnog lika i zrtvu imperijalnog fasizma i pojedinih fasista iz okruzenja.

Srbija ce posle okupacije sva centralna mesta nazvati po njemu a to ce morati da urade i jos neke druge drzave.

- - - - - - - - - -

Ako odete na neki klip o Slobi i citate iskljucivo komentara stranaca oni su svi pozitivni,recimo Peruanci,Italijani,Indijci ili ne znaju za Milosevica ili ga gotive,negativno mogu da pricaju jedino domaci balisti,militantno teroristicka manjina na jugu Srbije i saradnici Hitlera iz susedne Hrvatske.

Слоба вам се прво наебо кеве на 8ој седници, онда сте попили јогурт револуцију и сада је Војводина део Србије, онда вам је сјебо целу причу у Босни. Изгубио је Крајину, то му се замера, али реално није могао да је сачува. Посро вам се у усташку тактику, и сјебо вам је план да Срба нема са оне стране Дрине. Зато га мрзите, јер зашто би ви комунисти мрзели свог друга који се борио за очување титиних тековина као што је СФРЈ? И ти у свом лудилу стално заборављаш да ви нисте цео свет, да сте само она мањина задојена мржњом која сања неке нове покоље Срба..

Слоба вам се прво наебо кеве на 8ој седници, онда сте попили јогурт револуцију и сада је Војводина део Србије, онда вам је сјебо целу причу у Босни. Изгубио је Крајину, то му се замера, али реално није могао да је сачува. Посро вам се у усташку тактику, и сјебо вам је план да Срба нема са оне стране Дрине. Зато га мрзите, јер зашто би ви комунисти мрзели свог друга који се борио за очување титиних тековина као што је СФРЈ? И ти у свом лудилу стално заборављаш да ви нисте цео свет, да сте само она мањина задојена мржњом која сања неке нове покоље Срба..

Блајби попио јогурт, врућ...

Mudro zboris,mudro.

Slobu svet zapravo vidi kao veoma pozitivnog lika i zrtvu imperijalnog fasizma i pojedinih fasista iz okruzenja.

Srbija ce posle okupacije sva centralna mesta nazvati po njemu a to ce morati da urade i jos neke druge drzave.

- - - - - - - - - -

Ako odete na neki klip o Slobi i citate iskljucivo komentara stranaca oni su svi pozitivni,recimo Peruanci,Italijani,Indijci ili ne znaju za Milosevica ili ga gotive,negativno mogu da pricaju jedino domaci balisti,militantno teroristicka manjina na jugu Srbije i saradnici Hitlera iz susedne Hrvatske.

Jao, qq sta ti jadan znas o svetu....:hahaha:

Ma kakav bre spomenik Slobi samo da bi bilo "iz inata" drugima, bas me briga sto drugi velicaju nesto sto se ne treba velicati (rat umesto razuma i mirnog razlaza), i to vazi i za ostale slicne spomenike ako ih ima da se razumemo. A taj Dacic ne zna sta ce vise da "izvaljuje", bolje mu je da jede cvarke, kao sto i jede.

Ono sto jeste nepravda to je sto nije sahranjen u Beogradu jer je ipak bio predsednik, a za spomenike je rano, pa ma kome.

Jos samo treba da se ugledamo na gore od sebe.

Иако сам за време његовог робијања у Хагу био на страни Милошевића - морам признати ДА СЕ ПРОТИВИМ ПОДИЗАЊУ И ПОСТАВЉАЊУ ЊЕГОВОГ СПОМЕНИКА У БЕОГРАДУ. Мислим да би требало да га сахране на Новом гробљу има и Алеја заслужних и Алеја великана -------
Мислим и да тзв "кућу цвећа" треба дислоцирати и покојника вратити у његово родно место.

Никако ми НЕ ИДЕ ДА У БЕОГРАДУ БУДЕ СПОМЕНИК ЦАРУ ДУШАНУ, СТЕФАНУ НЕМАЊИ - ПА ОНДА КОМУЊАРИСТИМА....... не иде никако
!!!

Bravo Mitke, od reci do reci, pa da se ne ponavljam. :ok:

Back