Univerzitet u Beogradu poziva na odgovornost!

Isao ne isao, to si sto jesi.Ne ono sta uobrazavas nego ono sta podrzavas.
Sta ti podrzavas?
Свако је оно што јесте, буди срећан што си ти до јаја :D
пс написао сам моје виђење згадили су ми се они за које ја мислим да су Ћаци јел имам право на то? Ок хвала довиђења.

Kako objasnjavate ovoliku prisutnost botova , cacija i njihov bezobrazluk, evo forum 67% minimum su caci....

Mediji 100%
Institucije , tuzioci , sudije, 100%
Policija 15% ali to je mnogo...
Srbija ima 6,5 miliona stanovnika, od toga recimo pola njih ima dovoljno godina da ide na proteste ali se na odlucujucem protestu kada je AV trebao da padne pojavilo 300 hiljada ljudi. Sam Beograd ima 1,65 milion ljudi - pa ispada da je svaki 6 ili 7-mi zitelj (kaad se oduzmu dodjosi koji su specijalno toga dana dosli u BGD) toga grada izasao na protest kada je AV trebao da bude srusen. Ili u gradu od 350 hiljada stanovnika izadje na protest 30-35 hiljada ljudi na najvecem okupljanju... sta to znaci?

Znaci ni da u realnom zivotu vecina nije za neko preterano tumbanje, da ih u sustini zabole stojko - pa zasto se onda cudis da je na ovom online i sasvim neobaveznom mestu vecini ljudi pun rasplodni organ svega sto se desava ove godine?

Svojom agresijom i ponasanjem samo odbijate ljude koji vec nisu na vasoj strani tkz neutralne. Ne mozes nekome govoriti da je bezobrazan, da je primitivan, neobrazovan i da je krezav ako zelis da budete zajedno protiv AV. Ne ide.

Srbija ima 6,5 miliona stanovnika, od toga recimo pola njih ima dovoljno godina da ide na proteste ali se na odlucujucem protestu kada je AV trebao da padne pojavilo 300 hiljada ljudi. Sam Beograd ima 1,65 milion ljudi - pa ispada da je svaki 6 ili 7-mi zitelj (kaad se oduzmu dodjosi koji su specijalno toga dana dosli u BGD) toga grada izasao na protest kada je AV trebao da bude srusen. Ili u gradu od 350 hiljada stanovnika izadje na protest 30-35 hiljada ljudi na najvecem okupljanju... sta to znaci?

Znaci ni da u realnom zivotu vecina nije za neko preterano tumbanje, da ih u sustini zabole stojko - pa zasto se onda cudis da je na ovom online i sasvim neobaveznom mestu vecini ljudi pun rasplodni organ svega sto se desava ove godine?

Svojom agresijom i ponasanjem samo odbijate ljude koji vec nisu na vasoj strani tkz neutralne. Ne mozes nekome govoriti da je bezobrazan, da je primitivan, neobrazovan i da je krezav ako zelis da budete zajedno protiv AV. Ne ide.
Bezobraznost je karakteristika vaspitanja u srbiuji , a ne kulture...
Da pojasnim, bezobraznost je deo DNK koda prezivljavanja kao i bahatost, i nema veze sa slucajnim saznjanjem sa bi bila kultura ponasanja.....
Ali ionako ne postoji neki bajni bon ton, dominira seljacki nacin opstenja i ponasanja...

Ali da SNS eksadrilu tangira to sto im kazes da su caci ili krezubi ili sa protezom , to je njima nevazno, ne gledaju na to kao na uvredu , nego kao na napad...
Oni ne vide nista lose u svojoj bahatosti i bezobrazluku , ne primecuju je...

Tako da ne postoji to sto pises, odbojnost zbog etikete njihove svesti , koja je stvarno niska, to nije upitno , toliko niska da ni oni sami to ne vide kao uvredu...
Ne razumeju zasto ih ljudi cesto pominju za svest, razumeju ovo za lopovluk i za nekorektno ponasanje i zato se za to najvise i kace i tu dolazi do izrazaja izuvijanje i izmisljanje koje rade u cilju odbrane..

Koga zlo cini srecnim ,o glavu ce mu se obiti.
Covek se po plodovima svojim poznaje.
To nije tacno u Srbiji , ni kod Srba...

Sto vise ima elemenata pakosti i zlobe, to ti vise veruju da je odrzivo , da imas iskrenije namere i bolje planove, jer dok nekom ne omrkne , nikom ne osvane..

Ja znam kad iznosim neki plan u kome nikog ne lincujem , niko nema neku stetu , svi me gledaju belo , kroz mene..
A nije ni izmisljanje i ulepsavanje....sasvim su moguce situacije u kojima nikog ne ostetis a predje se na nove odnose..

Ovo neka seljancura.....Zasto je uopste navedena kao izvor....

Pravo svih stanovnika Srbije je da protestvuju, posebno djaci studenti i profesori.....
To pravo protesta je neotudjivo pravo.
Bilo je i ranije primera protesta tako da nije neki novi moment da fakulteti ucestvuju u protestu , narocito kad je krsenje prava gradjana ovako veliko kako je sada...
Ali da ne debatujem sa Srbijom kakva je takva je....jad i beda u nivou razmisljanja...

Pravo protesta je neotudjivo ali ti moze biti uskraceno kada (odnosi se na kolevku demokratije, UK):
For the first time, the Policing Act provided examples of what might amount to “serious disruption to the life of the community”. This has recently been amended, however, by Regulations passed in June 2023, which lower the threshold considerably for imposing conditions for this reason.
‘Serious disruption to the life of the community’ now includes any protest that may, “by way of physical obstruction”:
  • prevent, or hinder in a way that is more than minor, day-to-day activities (including journeys);
  • prevent, or delay in a way that is more than minor, delivery of a time-sensitive product; or
  • prevent, or disrupt in a way that is more than minor, access to essential goods/services.

Kazes "posebno djaci" - jbg, maloletna lica po zakonu ne smeju da se koriste (zloupotrebljavaju) u politicke svrhe pa ni da se organizuju u proteste, u svim zemljama sveta. Doduse u nekim sistemima pioniri i omladinci se koriste da podrze vodje...

Koga zlo cini srecnim ,o glavu ce mu se obiti.
Covek se po plodovima svojim poznaje.
Човече не суди... какво зло о чему говориш? Знаш ли шта значи зло? то што ми је гушт да пишам по вама није зло, али јесте презир...нисам поносан због тога и фала ти на критици али зло? Ево извини безгрешни!

To nije tacno u Srbiji , ni kod Srba...

Sto vise ima elemenata pakosti i zlobe, to ti vise veruju da je odrzivo , da imas iskrenije namere i bolje planove, jer dok nekom ne omrkne , nikom ne osvane..

Ja znam kad iznosim neki plan u kome nikog ne lincujem , niko nema neku stetu , svi me gledaju belo , kroz mene..
A nije ni izmisljanje i ulepsavanje....sasvim su moguce situacije u kojima nikog ne ostetis a predje se na nove odnose..
To je u svetu divljine, primitivizma.
U civilizovanom svetu ,pravila su drugacija.
Srbija je sada na raskrsnici. Neki vuku u civilizaciju, drugi u primitivizam.

Човече не суди... какво зло о чему говориш? Знаш ли шта значи зло? то што ми је гушт да пишам по вама није зло, али јесте презир...нисам поносан због тога и фала ти на критици али зло? Ево извини безгрешни!
Ne sudim ti ja .Ti si taj koji sebi sudi, svojim delima.Kojom merom meris, tom ce ti se meriti.
Kako pisas tako ces biti popisan.
Protiv vrline samo sebe potires.Podrzavajuci zlo,opet sebe potires.
Ne mozes protiv bodila ritati se.

Bezobraznost je karakteristika vaspitanja u srbiuji , a ne kulture...
Da pojasnim, bezobraznost je deo DNK koda prezivljavanja kao i bahatost, i nema veze sa slucajnim saznjanjem sa bi bila kultura ponasanja.....
Ali ionako ne postoji neki bajni bon ton, dominira seljacki nacin opstenja i ponasanja...

Ali da SNS eksadrilu tangira to sto im kazes da su caci ili krezubi ili sa protezom , to je njima nevazno, ne gledaju na to kao na uvredu , nego kao na napad...
Oni ne vide nista lose u svojoj bahatosti i bezobrazluku , ne primecuju je...

Tako da ne postoji to sto pises, odbojnost zbog etikete njihove svesti , koja je stvarno niska, to nije upitno , toliko niska da ni oni sami to ne vide kao uvredu...
Ne razumeju zasto ih ljudi cesto pominju za svest, razumeju ovo za lopovluk i za nekorektno ponasanje i zato se za to najvise i kace i tu dolazi do izrazaja izuvijanje i izmisljanje koje rade u cilju odbrane..
To da nekome govoris da je takav i takav na osnovu svojih frustracija samo objasnjava TVOJE nevaspitanje a i krajnju nelogicnost u razmisljanju i osmisljavanju rusenja nekoga sa vlasti. No, ti opet masis sustinu - ja ne pisem o SNS clanovima, nisu oni vecina u toj drzavi, pisem o vecini koja je neutralna i koja u sustini na izborima svojim glasom odlucuje ko ce biti vecina u skupstini. U realnom zivotu pa i na ovom forumu je svakodnevno maltretiranje takvih ljudi od strane simpatizera opozicije (blokaderi su da se ne lazemo samo produzena a zamaskirana ruka te opozicije) , oni su po definiciji "krezubi, neobrazovani i primitivni" a ne nasi dragi sugradjani koji treba da glasaju za demokratiju, sustinske vrednosti, EU... totalno idiotsko ponasanje.

Ne sudim ti ja .Ti si taj koji sebi sudi, svojim delima.Kojom merom meris, tom ce ti se meriti.
Kako pisas tako ces biti popisan.
Protiv vrline samo sebe potires.Podrzavajuci zlo,opet sebe potires.
Ne mozes protiv bodila ritati se.
Тако је свако нека гледа себе и нека ради по свом срцу! Ево ја не сумњам у тебе, искрено ни не размишљам, а свакако ти желим све најбоље.

Srbi znaju mnogo jednosavnije da shvataju pojmove, sve ove price nisu njima jasne, samo kazes svinja, i sve im postane jasno...stvarno , usvinjenje donosi prosvetljenje....

I u MZ odnosima, neiskrenost truje vezu , ali usvinjenje je nekad jace od bilo koje price....jeste krmak ali je moj...
Ebiga saucesnici u svakom drustvu su zene, nisu marsovci..

Znate koliko puta sam video kad supruge pokrivaju nasilje svojih muzeva prema deci, do silovanja kod zenske, dece, a do nanosenja ozbiljnih povreda kod muske dece...

To da nekome govoris da je takav i takav na osnovu svojih frustracija samo objasnjava TVOJE nevaspitanje a i krajnju nelogicnost u razmisljanju i osmisljavanju rusenja nekoga sa vlasti. No, ti opet masis sustinu - ja ne pisem o SNS clanovima, nisu oni vecina u toj drzavi, pisem o vecini koja je neutralna i koja u sustini na izborima svojim glasom odlucuje ko ce biti vecina u skupstini. U realnom zivotu pa i na ovom forumu je svakodnevno maltretiranje takvih ljudi od strane simpatizera opozicije (blokaderi su da se ne lazemo samo produzena a zamaskirana ruka te opozicije) , oni su po definiciji "krezubi, neobrazovani i primitivni" a ne nasi dragi sugradjani koji treba da glasaju za demokratiju, sustinske vrednosti, EU... totalno idiotsko ponasanje.
Povezani clanovu sa SNS su poprilicno mnogobrojna populacija u Srbiji...
To je bio problem i pre 4 godine, ne samo sad...u kovidu...
A za ovo ostalo nisi u pravu...
Kako god mislio nisi u pravu.
Postoji poseban tematika odnos asertivnosti , konstruktivnog razdovora , politicki korektnosti koja iskljucuje ikakvo razjasnjenje pozicija, tako da je tu vec puno ljudi pokusavalo da uprosti stvar na nivo boranije, ali ne moze...

Zato je najstetnija stvar koja postoji danas, ubedljivo asertivnost, zato sto trazi mnogo visok nivo koji je visi cak i od utopije komunizma, pa je potpuno neupotrebljiv....

da ne sirim temu , ima puno o tome kako se vodi komunikacija, i zacudo hrvati imaju dosta o tome, ne znam zasto , ali kazu mi da je EU 6 godina davala znacajna sredstva da pisu radove na tu temu , valjda zbog genocidnosti prema Srbima..

Back