- Poruka
- 92.111
Koje su njegove zasluge?
Jel se sve svodi na ono paćeničko mi smo nebeski narod iako izgubimo sve ratove?
Jel se sve svodi na ono paćeničko mi smo nebeski narod iako izgubimo sve ratove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su njegove zasluge?
Promašio si , o Turcima sa druge strane Topčiderskog brda imam i gore mišljenje nego o Franjevcima .Мали циганине, немој да подјебаваш, био је и Јанко Бобетко у нашем клубу, па шта. Чак и тада су оба клуба били далеко више српски него данас. Данас вама треба више креча.
Што се тиче овог политичког питања и птицама на грани је јасно, да ће једног дана и Слоба и Младић и Караџић добити споменике у Београду, а то значи свуда где живе Срби.
Bolje da sagradimo spomenike ili spomenik dr Radovanu Karadzicu i mr Momcilu Krajisniku.
Promašio si , o Turcima sa druge strane Topčiderskog brda imam i gore mišljenje nego o Franjevcima .
Što se tiče spomenika ne može se porediti luzer Sloba i Radovan , iako je vrlo verovatno da će i Rašo skončati u kafesu , on je i zaslužio spomenike u srpskom delu BiH jer ipak im je stvorio onaj manji entitet , iako je bio lopuža i kockar iza njega je ostalo neko delo -RS .
Poslednji veliki srpski predsednik,ovo posle njega sve neke ku rve , tranvestiti,agenti,klovnovi .![]()
А шта те чини великим? Хиперинфлација, експлозија криминала, Пинк ТВ, бомбардовање, губитак територије? Пошто су то ствари које одликују Слобину еру.
Kad se bude pravljen film igrani film sa glumcima,pravim glumcima Cobeta u starim danima trebalo bi da glumi proslavljeni glumac Aleksandar Bercek,inace i sam clan Socijalisticke Partije cji je Slobodan i osnivac.
Koje su njegove zasluge?
А шта те чини великим? Хиперинфлација, експлозија криминала, Пинк ТВ, бомбардовање, губитак територије? Пошто су то ствари које одликују Слобину еру.
Draza........Sloba.........Ko je sledeci za spomenik u Beogradu? Hitler?
Tačno tako.Ставиш на тас ове пре и после њега или погледаш ко га не готиви. Ништа више.
Branio je svoje stavove do kraja,nije se nauzivao u eventualno pokradenom.Mira je druga prica.
Cobetu neka dizu spokenik u Pristini i Zagrijebu.
- - - - - - - - - -
Zabavljacima spomenik?
J.bo ja njegov stav. Branio je on svoj budjelar koji je pokrao od naroda i svoju guzicu. Kakav bre stav. Prodao je svoju vojsku u dilu sa Tudjmanom.... Teski bolesnik on i njegova zena
Bulevar Zorana Djindjica pod hitno preimenovati u Bulevar Slobodana Milosevica !!
Nije istorija pocela 1991.
Draza........Sloba.........Ko je sledeci za spomenik u Beogradu? Hitler?
Promašio si , o Turcima sa druge strane Topčiderskog brda imam i gore mišljenje nego o Franjevcima .
Što se tiče spomenika ne može se porediti luzer Sloba i Radovan , iako je vrlo verovatno da će i Rašo skončati u kafesu , on je i zaslužio spomenike u srpskom delu BiH jer ipak im je stvorio onaj manji entitet , iako je bio lopuža i kockar iza njega je ostalo neko delo -RS .
Bulevar balkanskog kasapina - bolje zvuci?