Слоби споменик у Београду

Нека њега под липом.
Не зато што не заслужује споменик; направљени су и много горима.
Него због протува, које су "држале свећу" у његово доба, и све знају- и да је био будала, и да је издао, и да би они много боље, и да су западњаци наши пријатељи...
Ево,, и на самој теми- само су чекали да се напљују.
Не заслужује овај и овакав народ споменике.
Споменици су за бољи народ.

Мали циганине, немој да подјебаваш, био је и Јанко Бобетко у нашем клубу, па шта. Чак и тада су оба клуба били далеко више српски него данас. Данас вама треба више креча.

Што се тиче овог политичког питања и птицама на грани је јасно, да ће једног дана и Слоба и Младић и Караџић добити споменике у Београду, а то значи свуда где живе Срби.
Promašio si , o Turcima sa druge strane Topčiderskog brda imam i gore mišljenje nego o Franjevcima . :lol:
Što se tiče spomenika ne može se porediti luzer Sloba i Radovan , iako je vrlo verovatno da će i Rašo skončati u kafesu , on je i zaslužio spomenike u srpskom delu BiH jer ipak im je stvorio onaj manji entitet , iako je bio lopuža i kockar iza njega je ostalo neko delo -RS .

Promašio si , o Turcima sa druge strane Topčiderskog brda imam i gore mišljenje nego o Franjevcima . :lol:
Što se tiče spomenika ne može se porediti luzer Sloba i Radovan , iako je vrlo verovatno da će i Rašo skončati u kafesu , on je i zaslužio spomenike u srpskom delu BiH jer ipak im je stvorio onaj manji entitet , iako je bio lopuža i kockar iza njega je ostalo neko delo -RS .

Па сад, да ли је по основу стварања РС споменик заслужио Караџић, Слоба или Холбрук, то је заебано питање.

Poslednji veliki srpski predsednik,ovo posle njega sve neke ku rve , tranvestiti,agenti,klovnovi .:rtfm:

А шта те чини великим? Хиперинфлација, експлозија криминала, Пинк ТВ, бомбардовање, губитак територије? Пошто су то ствари које одликују Слобину еру.

А шта те чини великим? Хиперинфлација, експлозија криминала, Пинк ТВ, бомбардовање, губитак територије? Пошто су то ствари које одликују Слобину еру.

Чињеница да и поред свега што си набројао није продато ништа од ресурса, да је изборена резолуција 1244, коју ове ***** после њега ни не помињу, и чињеница да је Дејтону после 1000 година добијена прва готово независна српска творевина западно од Дрине.

Kad se bude pravljen film igrani film sa glumcima,pravim glumcima Cobeta u starim danima trebalo bi da glumi proslavljeni glumac Aleksandar Bercek,inace i sam clan Socijalisticke Partije cji je Slobodan i osnivac.

Ne može, Aca Berček je već igrao Slobodana Miloševića, u filmu "Dečko koji obećava".

Imam ja predlog, umesto spomenika, bolje da odemo do Požarevca, iskopamo jamu i da proverimo da li se pokojnik prevrnuo u grobu. A možemo i da mu nabijemo glogov kolac u mesto po želji, kad smo već tu.

Branio je svoje stavove do kraja,nije se nauzivao u eventualno pokradenom.Mira je druga prica.

И иза Смрдљошевића је остало неко дело.

Независно Косово.

Усташе треба Злобици да дигну споменик на сред Загријеба.

Уместо да испадну најгора стока и разбијачи југославије, захваљујући аутистичном малоумнику и папучару они испали жртве и добили државу.

- - - - - - - - - -

Још је и очистили од Срба.

- - - - - - - - - -

Молим дебиле са Крстарице да не тумаче претходне реченице као "слоба је крив што нема СРба у Крајини", већ је Слоба крив због узрочно последичних веза које су произвеле зла за Србе а добро за Српске непријатеље.

Back