Edward
Primećen član
- Poruka
- 964
Штазсе више уватио за ту пиротехнику... кодати кева бљуе ватру кроз ректум...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Штазсе више уватио за ту пиротехнику... кодати кева бљуе ватру кроз ректум...

Jao... Corey ima cool glas u onom njegovom Stone Sour bendu, stvarno lepo peva, ali u slipknotu pravi budalu od sebe! Pa izvini, da Corey vozi avion ceo dan, jel bi stao da da autogram i da se slika? Bi djavola... Hahaha... Maiden nema dobar odnos sa fanovima... ma ne... ps. Dok nisi video Iron Maiden uzivo, nisi video nista![]()
Pod 1: Ne vozi avion ceo dan, 2: Corey nije pilot, 3: Pa nece da crkne ako stane na 5min i podeli autograme! I da video sam Maiden-e uzivo na sajmu... blah, nista posebno...
1. Da, ali vozi mnogo... Koncert,putovanje,koncert,putovanje,koncert,putovanje, i neko ocekuje da ce on da stane... 2. Pa zato i kazem! Hahahahahaha, pa sajam je najvece sranje za muziku!! Da si video ono u areni, ne bi tako pricao, veruj mi...
1. Da, ali vozi mnogo... Koncert,putovanje,koncert,putovanje,koncert,putovanje, i neko ocekuje da ce on da stane... 2. Pa zato i kazem! Hahahahahaha, pa sajam je najvece sranje za muziku!! Da si video ono u areni, ne bi tako pricao, veruj mi...
I moze da stane na 5min da se islika sa fanovima to nije opravdanje!![]()
Tandrljajte na drugom mestu![]()

Power,mi obozavamo meidene,ali cemo ih hvaliti na njihovoj temmi. Ovde je tema slipknot!!

Power,mi obozavamo meidene,ali cemo ih hvaliti na njihovoj temmi. Ovde je tema slipknot!!

Pod 1: Ne vozi avion ceo dan, 2: Corey nije pilot, 3: Pa nece da crkne ako stane na 5min i podeli autograme! I da video sam Maiden-e uzivo na sajmu... blah, nista posebno...
sta ste bre zapeli to autogrami pa autogrami??!!! jel ste dosli da ih slusate ili da blenete u njih....??!! sta ti znaci ti dodje i da ti autogram sta ja sam video corey-a,ja sam drzao joey-eve palice....a breeee cime se vi bavite bruka....

sta ste bre zapeli to autogrami pa autogrami??!!! jel ste dosli da ih slusate ili da blenete u njih....??!! sta ti znaci ti dodje i da ti autogram sta ja sam video corey-a,ja sam drzao joey-eve palice....a breeee cime se vi bavite bruka....
Poenta posta je da Slipknot nisu nafurane zvezde kako je neko rekao ovde na forumu. Vec da imaju super odnos sa publikom.
. Isto tako u vecini sluchajeva menadzment je taj koji odluchuje kakav ce odnos sa fanovima imati momci iz benda!!! Ako misle da nije sigurno da ulaze u masu od 1231248990 fanova koji im histerichno pruzaju olovke i papir onda nema nishta od toga, ako misle drugachije, udri po zurci do zore!svi mladji bendovi imaju sjajan odnos sa publikom! vremenom postanu snobine jer se i sami zasite cele priche oko toga!!! I Maideni i Kiss i mnogi veliki bendovi su se slikali sa publikom i davali autograme '80ih kad su bili mladjani momci, a sad kad samo zure da udju u svoje hotelske sobe da se ne bi usrali jer ih pelene za matorce po nekad i izdaju samo protrche pored. Isto tako u vecini sluchajeva menadzment je taj koji odluchuje kakav ce odnos sa fanovima imati momci iz benda!!! Ako misle da nije sigurno da ulaze u masu od 1231248990 fanova koji im histerichno pruzaju olovke i papir onda nema nishta od toga, ako misle drugachije, udri po zurci do zore!