Edward
Primećen član
- Poruka
- 964
Штазсе више уватио за ту пиротехнику... кодати кева бљуе ватру кроз ректум...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Штазсе више уватио за ту пиротехнику... кодати кева бљуе ватру кроз ректум...
Jao... Corey ima cool glas u onom njegovom Stone Sour bendu, stvarno lepo peva, ali u slipknotu pravi budalu od sebe! Pa izvini, da Corey vozi avion ceo dan, jel bi stao da da autogram i da se slika? Bi djavola... Hahaha... Maiden nema dobar odnos sa fanovima... ma ne... ps. Dok nisi video Iron Maiden uzivo, nisi video nista![]()
Pod 1: Ne vozi avion ceo dan, 2: Corey nije pilot, 3: Pa nece da crkne ako stane na 5min i podeli autograme! I da video sam Maiden-e uzivo na sajmu... blah, nista posebno...
1. Da, ali vozi mnogo... Koncert,putovanje,koncert,putovanje,koncert,putovanje, i neko ocekuje da ce on da stane... 2. Pa zato i kazem! Hahahahahaha, pa sajam je najvece sranje za muziku!! Da si video ono u areni, ne bi tako pricao, veruj mi...
1. Da, ali vozi mnogo... Koncert,putovanje,koncert,putovanje,koncert,putovanje, i neko ocekuje da ce on da stane... 2. Pa zato i kazem! Hahahahahaha, pa sajam je najvece sranje za muziku!! Da si video ono u areni, ne bi tako pricao, veruj mi...
I moze da stane na 5min da se islika sa fanovima to nije opravdanje!![]()
Tandrljajte na drugom mestu![]()
Power,mi obozavamo meidene,ali cemo ih hvaliti na njihovoj temmi. Ovde je tema slipknot!!
Power,mi obozavamo meidene,ali cemo ih hvaliti na njihovoj temmi. Ovde je tema slipknot!!
Pod 1: Ne vozi avion ceo dan, 2: Corey nije pilot, 3: Pa nece da crkne ako stane na 5min i podeli autograme! I da video sam Maiden-e uzivo na sajmu... blah, nista posebno...
sta ste bre zapeli to autogrami pa autogrami??!!! jel ste dosli da ih slusate ili da blenete u njih....??!! sta ti znaci ti dodje i da ti autogram sta ja sam video corey-a,ja sam drzao joey-eve palice....a breeee cime se vi bavite bruka....
sta ste bre zapeli to autogrami pa autogrami??!!! jel ste dosli da ih slusate ili da blenete u njih....??!! sta ti znaci ti dodje i da ti autogram sta ja sam video corey-a,ja sam drzao joey-eve palice....a breeee cime se vi bavite bruka....
Poenta posta je da Slipknot nisu nafurane zvezde kako je neko rekao ovde na forumu. Vec da imaju super odnos sa publikom.
svi mladji bendovi imaju sjajan odnos sa publikom! vremenom postanu snobine jer se i sami zasite cele priche oko toga!!! I Maideni i Kiss i mnogi veliki bendovi su se slikali sa publikom i davali autograme '80ih kad su bili mladjani momci, a sad kad samo zure da udju u svoje hotelske sobe da se ne bi usrali jer ih pelene za matorce po nekad i izdaju samo protrche pored. Isto tako u vecini sluchajeva menadzment je taj koji odluchuje kakav ce odnos sa fanovima imati momci iz benda!!! Ako misle da nije sigurno da ulaze u masu od 1231248990 fanova koji im histerichno pruzaju olovke i papir onda nema nishta od toga, ako misle drugachije, udri po zurci do zore!