SlipKnot

****** ovaj Geynach pokazuje koliki je idiot na svakoj temi.

Cenim Slipknot zato što to vole ljudi (neki) ali brate ja ono ne mogu da slušam...Ne zna se ko gde udara,ko šta svira...
Da li se u nekoj njihovoj pesmi čuje DOBRA solaža?
Jedino im bubnjar malo vadi prosek.

Cenim Slipknot zato što to vole ljudi (neki) ali brate ja ono ne mogu da slušam...Ne zna se ko gde udara,ko šta svira...

Vermilion,Psychosocial... Nije bitna samo solaza vec cela pesma: vokal,bubnjevi,gitare...

Što se tiče Mejdena, najbolji su! :D

A ima klinaca koji ne znaju ništa osim Fear-a i eventualno Trooper-a.
A nisu ni čuli za Flash Of The Blade,Heaven Can Wait,Where Eagles Dare, Caught Somewhere in Time,Aces High,Mariner....Da ne nabrajam...
I kad sretnem nekog klinca koji nosi Maiden majcu i kad ga pitam zašto je nosi, I KAD KAŽE DA JE SUPER SLIKA, drao bih mu kožu s leđa...

A što se tiče Shitnota....Sranje.
Bleda kopija Kiss-ovog imidža i najgoreg mogućeg lupanja i udaranja u kante,lonce,šerpe i ostala sranja.
To jednostavno nije muzika.Onaj idiot što se dere kao da ga na kolac nabijaju, onaj kreten što udara u one bubnjeve kao da su kante,(nije ni za prineti Clive Burr-u i Nicku McBrainu), to ne sluša niko stariji od 25 godina.

Batice al se vidi da si nalozen... Evo ja naprimer znam skoro sve pesme od maidena od prvog do poslednjeg albuma i sta sad? Neka nose klinci sta hoce nebitno, samo da nije Grand Parada... Sto se tice Slipknota... Mislim da i oni koji ih ne vole bi trebalo da priznaju da Corey ima cool glas :D Takodje nisu uobrazene k.urcine kao Iron Maiden vec imaju super odnost sa publikom silaze u publiku slikaju se sa fanovima, zdrave se... Dok gospodinu Dickinsonu ne mozes ni da pridjes :roll: Zbog toga Slipknot treba videti uzivo :cool: Btw evo video za one koji pljuju Joey-a

Oni su jedino bili neshto novo kad su se pojavili, barem vizuelno ali ajde sad! Inache shto se njihovog bubnjara tiche, Joey nije neki bubnjar, sva ona brzina i to je malchice nashminkano! Mislim staviti 2 trigger-a na jedan bass bubanj i 2 na drugi (to je ono chudo shto se stavlja na bubanj umesto mikrofona da bi udarci bili jednaki i da bi se menjao zvuk bubnja, isto to imaju i elektronci u sebi)! Jedan trigger namesti da se chuje u real time-u a drugi 400 milisekundi kashnjenja i onda se 1 udarac chuje kao 2! ***, muzichka produkcija je chudo ne vidjeno :P. Mada ih nikad nisam neshto preterano gotivio! Ceo taj njihov pristup muzici i sviranju mi jednostavno ne lezi! A i atmosferski su mi nekako MRTVI

Mislim staviti 2 trigger-a na jedan bass bubanj i 2 na drugi (to je ono chudo shto se stavlja na bubanj umesto mikrofona da bi udarci bili jednaki i da bi se menjao zvuk bubnja, isto to imaju i elektronci u sebi)! Jedan trigger namesti da se chuje u real time-u a drugi 400 milisekundi kashnjenja i onda se 1 udarac chuje kao 2! ***, muzichka produkcija je chudo ne vidjeno

au ******, ja nisam ni znao da ovo mozhe :D

Batice al se vidi da si nalozen... Evo ja naprimer znam skoro sve pesme od maidena od prvog do poslednjeg albuma i sta sad? Neka nose klinci sta hoce nebitno, samo da nije Grand Parada... Sto se tice Slipknota... Mislim da i oni koji ih ne vole bi trebalo da priznaju da Corey ima cool glas :D Takodje nisu uobrazene k.urcine kao Iron Maiden vec imaju super odnost sa publikom silaze u publiku slikaju se sa fanovima, zdrave se... Dok gospodinu Dickinsonu ne mozes ni da pridjes :roll: Zbog toga Slipknot treba videti uzivo :cool: Btw evo video za one koji pljuju Joey-a

Jao... Corey ima cool glas u onom njegovom Stone Sour bendu, stvarno lepo peva, ali u slipknotu pravi budalu od sebe! Pa izvini, da Corey vozi avion ceo dan, jel bi stao da da autogram i da se slika? Bi djavola... Hahaha... Maiden nema dobar odnos sa fanovima... ma ne... ps. Dok nisi video Iron Maiden uzivo, nisi video nista :D

Tacno, jedino onaj Joey nesto i zna u tom bendu... Gitaristi su uzas... Jedna scenografija im stoji jedan koncert, nigde pirotehnike...

Back