Slike

f_joseandkidsm_7b0c785.jpg

I bas kada pomislis da ti vise nije stalo... :dash:

Ijaooooooooooooooo
Ijaoooooooooooooooo
Ijaoooooooooooooo

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:

KAko je meden i divan. I nije vise nas :sad2:
Awww samo mi je ova slika falila, evo sad opet kukam. :sad2:

Ne znam sta je to samnom i tim covekom. Ali ovo nije zdravo... :lol:

Meni pricas :lol:
Ja se jos i nadam da ce se vratiti... jednog 'lepog, suncanog dana'. Ali sada kad nema apsolutno nikakve svrhe da se nadam, ja naletim na nesto ovakvo:

f_josemourinhm_03f1e70.jpg

:heart::zaljubljena::heart:

Ma ne, ja sam beznadezan slucaj!

Naravno da ce se vratiti jednog dana. Sam je rekao da hoce. I mislim da mi je stalno u glavi ona njegova izjava: "Welcome Scolari to my Chelsea, which always was and will be mine and in my heart." :heart: :sad2:
Eh.... I ja sam beznadezan slucaj.... :)

Nisi znala?! :shock: Ja se umalo nisam rasplakala kad sam citala. ;) U nastavku je , mislim da je to ta izjava, rekao da je zahvalan svakom igracu, svakom navijacu i svakom clanu kluba, cak i coveku koji sredjuje travu za 4 predivne godine u Celziju. :)
Nije on hteo da ode, nego ovi majmuni prokleti... :sad2:
Ali prvog je stigla moja kletva - kako doso, tako otiso. :D

I da..>Slazem se sa tobom. On je divan i oduvek je bio divan za nas u svakom pogledu. Sta god drugi pricali on jeste za nas bio "The Special One" :). I nadam se da ce se vratiti. :)

Ni ja nisam znala za tu izjavu... To za zahvalnost svima se sećam, ali ovo nisam znala... Awww, kako lepo od njega... :heart::sad2: Stvarno se nadam da će se vratiti...!!! :heart:

Jose_Mourinho_461000a.jpg

Evo, da se pridružim klubu beznadežnih slučajeva... :):zaljubljena::mrgreen:

Bila sam dugo na odmoru, sve sam propustila :otkacio:
Evo, pronasla sam nesto

From my side I give him congratulations for the work he has done and I wish him a lot of luck – the best luck for "my Chelsea" (naravno da je tvoj:kiss:). They will always be MINE and in my heart except if the Champions League draw puts us face to face."

Eh, tuzna je nasa sudbina... Murinja nam oterase dva klipana...

Znate sta, bez obzira da li igrao protiv Celzija u LS, uvek ce biti u srcu navijaca i ne bi me cudilo da ako se sretnemo da nasi navijaci bar jednom skandiraju njegovo ime. :)

To sam bas pricala Sari, nekako ti se taj covek uvuce pod kozu i kad ga nema shvatis koliko ti nedostaje sve sto je bilo vezano za njega. :) Izjave, sitne svadjice itd... :)
Zato sam ja zelela Skolarija od pocetka, nekako me podseca na njega. :heart:

jose_mourinho_celebrates_with_champ-1.jpg

2161-1.jpg

:kiss: :kiss: :kiss:

Jaoj majko mila kako mu stoji taj sako, jakna sta je vec. Na ovoj drugoj slici.... :heart:
Izgledati ovako je zlocin...:) Nije fer prema nama. :)

jose_mourinho-1.jpg

jose-mourinho-8357180-1.jpg

jose_mourinho_25655t-2.jpg

46873_1-2.jpg

Pogledaj ga na ovoj slici sa belom bluzom.... :heart: Kao da je sisao iz neke spanske sapunice... :)
Majku mu...Nikada necemo imati zgodnijeg ni sarmantnijeg trenera... :)

Jaoj, fenomenalno izgleda na svakoj slici, mada mi se 3. i 4. najviše sviđaju (od ponuđenih! :)). A da nikad nećemo imati zgodnijeg i šarmantnijeg je činjenica... Jer zgodniji i šarmantniji od njega ne postoji! :mrgreen:
Z0066-Jose-Mourinho-2008-01.jpg

jose-mourinho-again_25654t.jpg

Gledaj ga samo... :heart::sad2::heart:

Back