Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па карактерне особине не можемо оценити јер се то са слике једноставо не може, а реално и са слике... оно... сви ми можемо да обучемо кошуљу и сако па да изгледамо екстра... ево нпр као ова моја слика ;)

Dovla:
Па карактерне особине не можемо оценити јер се то са слике једноставо не може, а реално и са слике... оно... сви ми можемо да обучемо кошуљу и сако па да изгледамо екстра... ево нпр као ова моја слика ;)
oduvek smo voleli tvoju skromnost... :P u svakom slucaju simpaticna slikica

Dovla:
pa dobro, fino ti tu izgledash ali nemoj da se uvredish kad ti kazem da je Urosh mnogo lepshi............ali uopshte nisam ovo napisala da bih te uvredila nego sam iskrena

Dovla:
i da se isfeniramo... i pochupamo i ofarbamo obrve.. puder, eyeliner il shtavetj.....

gucci_novosadjanka:
pa dobro, fino ti tu izgledash ali nemoj da se uvredish kad ti kazem da je Urosh mnogo lepshi............ali uopshte nisam ovo napisala da bih te uvredila nego sam iskrena
Ма не знаш ти какав сам ја ово је само обична слика :twisted:

Шалим се наравно прихватам ја да има и лепших од мене, али ето као што си и сама рекла он можда јесте лепши али је ђубре и идиот :)

@lucky

ако ико зна онда сте то ти и беба да ми је скромност увек била врлина :mrgreen:

Lucky girl:
ja ni ne uspevam da ga instaliram a kamoli koristim :(

gucci_novosadjanka:

Па није ово Америка па да се програми купују у продавници... овде се скидају trial верзије па се онда с њима ради... нееештоо :mrgreen: и онда то тако ради :D:D:D

Lucky girl:
ja pokusavam i trial da skinem,ali me zeza ...nebitno :(

Видиш? :twisted:

sofffy:
@Vlado,jel ti slika s mature? :D

Ахх да јесте... док сам још био млад и леп док ме нису разјеле и уништиле жене и ноћни живот.. :(:(:(

:P:P:P:P:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back